Libnet.ro
UNICEF

14:45

ATP: Marius Copil, locul 83 in lume - Cea mai buna clasare de pana acum din cariera

Hotnews Hotnews,
 ATP: Marius Copil, locul 83 in lume - Cea mai buna clasare de pana acum din cariera

Ajuns pana in semifinalele turneului challenger de la Nottingham Anglia), Marius Copil a urcat pana pe locul 83 in ierarhia ATP cu 629 de puncte), aceasta fiind cea mai buna performanta de pana acum a carierei. Liderul clasamentului se mentine Andy Murray, britanicul fiind urmat de Rafael Nadal si Stanislas Wawrinka. continuă pe Hotnews

Marius Copil a abandonat in semifinalele turneului challenger de la Nottingham

Marius Copil locul 91 ATP) a abandonat, sambata, in semifinalele turneului challenger de la Nottingham Anglia), competitie dotata cu premii totale in valoare de 127. 000 de euro.

Marius Copil la cea mai buna clasare din cariera

Ajuns pana in semifinalele turneului ATP Challenger de la Nottingham, unde a abandonat din cauza unei accidentari, jucatorul Marius Copil se afla in aceasta saptamana la cea mai buna clasare din cariera in ierarhia ATP.

Marius Copil strange victorii la Nottingham si avanseaza in clasament: va intra in premiera in Top 85 ATP

Marius Copil traverseaza cel mai bun sezon al carierei, iar intrarea in Top 100 ATP i-a dat acea increderein fortele proprii care ii lipsea pana acum.

Marius Copil, favoritul numarul doi, a abandonat in semifinalele turneului de la Nottingham

Tenismanul roman Marius Copil a abandonat, sambata, in semifinalele turneului challenger de la Nottingham Marea Britanie), dotat cu premii totale de 127. 000 de euro.

Marius Copil, in semifinalele turneului challenger de la Nottingham

Marius Copil a reusit sa se califice, vineri, in semifinalele turneului challenger de la Nottingham Anglia), competitie dotata cu premii totale in valoare de 127. 000 de euro.

Cea mai simpla si ieftina mancare. Cum prepari cel mai bun piure de cartofi, dupa reteta lui Radu Anton Roman

Despre cea mai comuna garnitura care insoteste cu succes o friptura, regretatul gastronom, Radu Anton Roman spunea ca se pregateste mai greu decat o oala cu sarmale. Pentru gospodinele care nu doresc sa dea gres cu acest preparat, Roman a publicat pasii retetei in cea mai recent lucrare a gastronomiei romanesti Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti Editura Paideia).

Macron a obtinut cea mai mare majoritate parlamentara din istoria Republicii a V-a

Emmanuel Macron are libertate deplina sa isi puna in aplicare programul electoral, a doua zi dupa un scrutin legislativ ce i-a oferit cea mai mare majoritate parlamentara din Republica a V-a, transmite AFP.

Macron a obtinut cea mai mare majoritate parlamentara din istoria Republicii a V-a

Emmanuel Macron are libertate deplina sa isi puna in aplicare programul electoral, a doua zi dupa un scrutin legislativ ce i-a oferit cea mai mare majoritate parlamentara din Republica a V-a, relateaza AFP, citata de News. ro.

SIF Moldova, cea mai mare crestere din BET-FI

Cu o apreciere de 7% in perioada 8-15 iunie, actiunile SIF Moldova SIF2), au avut cea mai buna evolutie din cadrul indicelui BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea, care a coborat, in perioada mentionata, cu 0,52%, raportat la moneda euro.

A fost descoperita cea mai veche planeta din Sistemul Solar

Rezultatele unui nou studiu ne arata dovezi cu privire la cea mai veche planeta pe care o gazduieste Sistemul Solar in care traim. Numele antic pe care planeta Jupiter l-a capatat este meritat pe deplin. Potrivit unui nou studiu, Jupiter nu doar ca este cea mai mare planeta din sistemul nostru solar, dar este si [].

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )