Libnet.ro
UNICEF

05:30

A fost descoperita cea mai veche planeta din Sistemul Solar

Playtech Playtech,
A fost descoperita cea mai veche planeta din Sistemul Solar

Rezultatele unui nou studiu ne arata dovezi cu privire la cea mai veche planeta pe care o gazduieste Sistemul Solar in care traim. Numele antic pe care planeta Jupiter l-a capatat este meritat pe deplin. Potrivit unui nou studiu, Jupiter nu doar ca este cea mai mare planeta din sistemul nostru solar, dar este si []. continuă pe Playtech

La Vaslui a fost construita cea mai mare tabla de sah in aer liber din Romania. Primarul tine piesele ascunse in magazie

In urma cu trei ani, autoritatile din Vaslui inaugurau cu mare fast o tabla de sah gigant in aer liber anuntand ca toti iubitorii de sah vor avea acces neingradit la aceasta. Piesele de sah, care cantaresc aproximativ 30 de kilograme fiecare, au disparut dupa doar cateva zile.

Faze tari:Cei mai batrani miri din lume au impreuna 188 de ani;Visa sa devina cea mai grasa femeie din lume, insa vestea ca va deveni mama a facut-o pe o americanca sa se razgandeasca;Au transformat o grota intr-o locuinta de vis! Uimitor cum au renovat

Si-a pescuit din lac propriul portofel, dupa ce il pierduse in acelasi loc in urma cu 25 de ani. Ce a gasit in el. Un pescar din Austria a fost scos din anonimat de o captura impresionanta. Descoperire uimitoare a savantilor: soarele nostru a avut un 'frate geaman malefic' vinovat pentru disparitia dinozaurilor. Totodata, toate stele se formeaza in perechi. Acum 4,5 de miliarde de ani, cand sistemul nostru solar s-a format, soarele a avut un geaman.

Subiectele Zilei: Gata cu concursurile: functiile de director, atribuite doar pe criterii politice, potrivit proiectului de cod administrativ pregatit in Parlament; Cea mai mare organizatie din Coalitia pentru Familie sustine ca gayii sunt la fel ca pedo

Livia Stanciu a zdrobit-o pe judecatoarea care a condamnat-o pe Rarinca: CCR a decis ca Anamaria Tranca s-a plasat in afara legii fundamentale. Fosta sefa a Inaltei Curti, a. UE: Poluarea e ignorata in Romania. O noua atentionare pentru.

Dragnea anunta ca vrea sa pastreze in viitorul sau guvern cea mai mare parte dintre ministrii lui Grindeanu, desi multi au fost criticati dur in evaluarea PSD

Cea mai mare parte ei sau unii dintre ministrii actuali se vor regasi in viitorul guvern PSD, a anuntat joi Liviu Dragnea intr-o conferinta de presa. El nu a facut nominalizari. Declaratia vine pe fondul criticilor dure la adresa celor mai multi ministri in evaluarea prezentata miercuri in sedinta conducerii PSD.

Cea mai simpla si ieftina mancare. Cum prepari cel mai bun piure de cartofi, dupa reteta lui Radu Anton Roman

Despre cea mai comuna garnitura care insoteste cu succes o friptura, regretatul gastronom, Radu Anton Roman spunea ca se pregateste mai greu decat o oala cu sarmale. Pentru gospodinele care nu doresc sa dea gres cu acest preparat, Roman a publicat pasii retetei in cea mai recent lucrare a gastronomiei romanesti Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti Editura Paideia).

Cum se obtine cea mai buna limonada. Cuptorul cu microunde, un ingredient putin cunoscut

Limonada, cea mai apreciata bautura racoritoare de sezon, se poate obtine prin mai multe metode. Adevarul va prezinta cateva retete pentru o limonada reusita.

Milenialii care s-au pregatit pentru succes. Au ajuns in doar 4 ani cea mai puternica asociatie de elevi din Romania

Asociatia Elevilor din Constanta a incheiat primul ciclu de educatie odata cu implinirea a 4 ani de existenta. La 11 iunie 2013 era infiintata oficial entitatea independenta de orice structura a Ministerului Educatiei, care nu se afla sub autoritatea Inspectoratului Scolar Judetean, precum Consiliul Judetean al Elevilor. in 2017, AEC este cea mai puternica organizatie de elevi din tara.

Romania a inregistrat cea mai mare crestere a costului fortei de munca din UE in primul trimestru

Tara noastra a inregistrat in primul trimestru cea mai mare crestere a costului fortei de munca din Uniunea Europeana, fata de aceeasi perioada a anului trecut, de 17,2%. Valoarea este de 10 ori mai mare fata de cea de 1,7% consemnata la nivelul Uniunii Europene, potrivit datelor publicate ieri de biroul de statistica Eurostat.

Romania a inregistrat cea mai mare crestere a costului fortei de munca din UE in primul trimestru

Romania a inregistrat in primul trimestru cea mai mare crestere a costului fortei de munca din Uniunea Europeana, fata de aceeasi perioada a anului trecut, de 17,2%. Valoarea este de 10 ori mai mare fata de cea de 1,7% consemnata la nivelul Uniunii Europene, potrivit datelor publicate azi de biroul de statistica Eurostat.

EUROSTAT Romania a inregistrat cea mai mare crestere a costului fortei de munca din UE in primul trimestru

Tara noastra a inregistrat cea mai mare crestere a costului orar al fortei de munca din intreaga Uniune Europeana, asta in primul trimestru din 2017. Asa arata cele mai recente statistici publicate de Eurostat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )