Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce atributii avea procurorul Augustin Lazar. Legea procuraturii din regimul comunist

Antena3 Antena3,
Ce atributii avea procurorul Augustin Lazar. Legea procuraturii din regimul comunist

Mihai Gadea a prezentat joi seara la Antena 3 legea procuraturii din regimul comunist. LEGE nr. 60 din 26 decembrie 1968 pentru organizarea si functionarea Procuraturii Republicii Socialiste Romania: ART. continuă pe Antena3

Olguta Vasilescu, VEHEMENTA la adresa lui Augustin Lazar: Sa plece imediat din functia de procuror general

Deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu ii solicita procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, sa isi dea demisia imediat. Fostul ministru al Muncii il ataca dur pe Lazar, dupa ce in presa au.

Augustin Lazar a avut intre 1985-1986 atributii privind liberarea conditionata

Procurorul general, Augustin Lazar, precizeaza ca intre 1985-1986 a fost procuror criminalist la Procuratura Alba Iulia si a indeplinit, periodic, atributii privind Comisia de propuneri pentru liberare din cadrul Penitenciarului Aiud, care examina situatia condamnatilor ce indeplineau fractia de pedeapsa pentru liberare conditionata.

Sinteza zilei. Ce a omis sa treaca in CV procurorul general Augustin Lazar

Nucleara pentru procurorul general Augustin Lazar vine de la ora 21. 00 la Sinteza zilei. Ce fac toti anticomunistii vopsiti care il tin in brate pe procurorul general al Republicii, in conditiile in care e.

Sinteza zilei. Mihai Gadea anunta nucleara pentru procurorul general Augustin Lazar

Nucleara pentru procurorul general Augustin Lazar vine de la ora 21. 00 la Sinteza zilei. Ce fac toti anticomunistii vopsiti care il tin in brate pe procurorul general al Republicii, in conditiile in care e.

Inspectia Judiciara face verificari dupa ce procurorul general Augustin Lazar a fost acuzat ca a refuzat sa elibereze un disident anticomunist

Inspectia Judiciara s-a autosesizat ca urmare a aparitiei in spatiul public a unor informatii potrivit carora procurorul general Augustin Lazar, inainte de 1989, ca procuror la Alba, ar fi refuzat ca elibereze un disident anticomunist si face verificari, au precizat reprezentantii institutiei pentru Mediafax.

Cine este Iulius Filip, disidentul implicat intr-un scandal urias, care il vizeaza pe procurorul general Augustin Lazar

Iulius Filip, al carui nume conspirativ in dosarul de urmarire era Fodor, este un disident anticomunist si fost detinut politic roman. Numele lui a fost implicat intr-un recent scandal de presa, cand o publicatie a acuzat ca Filip nu ar fi fost eliberat din puscarie in perioada comunista pentru ca nu i-ar fi permis Augustin Lazar.

Digi 24 - Cercetator CNSAS: Afirmatia ca Augustin Lazar a fost un tortionar este falsa. Cine este de fapt tortionarul Lazar

Madalin Hodor, cercetator la Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS), afirma, miercuri dimineata, ca afirmatia ca Augustin Lazar, procurorul general al Romaniei, a fost un tortionar este falsa.

Lovitura devastatoare pentru Augustin Lazar! inca un denunt pe numele procurorului general

Procurorul General Augustin Lazar va fi anchetat de Sectia de Investigare a Magistratilor. Avocatul Aurel Pavelescu a depus, joi, o plangere penala pe numele lui Lazar. Zeci de mii de taranisti au.

Liviu Plesoianu vrea excluderea din magistratura a lui Augustin Lazar: Toti cei care il apara si il tin in brate sunt complici cu ce a facut acest personaj odios inainte de 1989

Liviu Plesoianu sustine ca procurorul general Augustin Lazar ar trebui sa fie exclus din magistratura. Absolut toti cei care il apara pe acest personaj monstruos numit Augustin Lazar sunt fiinte b.

Augustin Lazar va fi verificat de Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) cu privire la presupusul refuz de a elibera un disident anticomunist

Augustin Lazar va fi verificat de Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS) dupa ce publicatia luju. ro a afirmat ca in anii 80, procurorul general ar fi refuzat eliberarea unui disident.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )