Libnet.ro
UNICEF

10:30

Audi recheama 850.000 de automobile A4, din cauza unei defectiuni la airbaguri

B1 B1,
Audi recheama 850.000 de automobile A4, din cauza unei defectiuni la airbaguri

Audi recheama 850. 000 de sedanuri A4, la nivel mondial, pentru remedierea unei defectiuni la softul airbagurilor, care risca sa nu se declanseze in cazul coliziunilor, informeaza bloomberg. com. Un purtator de. continuă pe B1

Acte de vandalism la Paris din cauza unei sculpturi controversate

O sculptura controversata, care seamana cu un brad de Craciun, dar si cu o jucarie erotica, a fost vandalizata dupa doar doua zile de la expunerea sa in Place Vendome din Paris, iar artistul a decis sa o retraga din spatiul public, informeaza Mediafax.

Doua profesoare din Vaslui au transformat cancelaria scolii in ring de box, din cauza unei datorii

Doua profesoare din Vaslui s-au luat la palme in cancelaria scolii pentru o datorie a sotilor lor. Conflictul a izbucnit pe coridoare, sub privirile elevilor, apoi femeile s-au retras in cancelarie pentru a continua.

Un producator belgian de ciocolata numit ISIS este nevoit sa isi schimbe numele din cauza asocierii cu teroristii

Un producator belgian de ciocolata numit ISIS este nevoit sa isi schimbe numele, pentru a doua oara intr-un an, din cauza pierderii cauzate de asocierea acesteia cu gruparea terorista Stat Islamic, informeaza ch.

Rapusa de viciu! Elizabeth Pena a murit din cauza alcoolului

Misterul s-a elucidat in cazul mortii actritei Elizabeth Pena. Vedeta din seriale ca Modern Family, Matodor sau Justice League a murit din cauza abuzului de alcool.

Ce au aflat arheologii despre Tutankamon: Suferinta lui era uriasa, din cauza asta a murit

Faraonul copil Tutankamon, celebru pentru impresionantul tezaur descoperit in mormantul sau in 1922 de arheologul britanic Howard Carter, suferea din cauza unor diformitati, conform unui studiu ce va fi.

Teroare in Segarcea. Zeci de persoane ar putea fi infectate cu HIV din cauza unui tanar

Zeci de persoane din Segarcea, judetul Dolj, ar putea fi infectate cu virusul HIV din cauza unui tanar de 28 de ani care a intretinut relatii sexuale cu mai multe fete fara sa le spuna ca este bolnav. Tanarul a murit in urma cu cateva zile, iar la autopsie autoritatile au aflat ca acesta era infectat cu virusul HIV.

Casa de moda Burberry, in centrul unui scandal din cauza folosirii blanurilor naturale

Casa de moda Burberry se afla in centrul unui scandal la nivel international, din cauza ca foloseste blanuri naturale in colectiile sale, dupa ce organizatia pentru drepturile animalelor Vier Pfoten Four Paws) a lansat o campanie impotriva acestui brand britanic de lux, relateaza Mediafax.

Scandal in lumea modei: Burberry, in centrul unui scandal din cauza folosirii blanurilor naturale

Casa de moda Burberry se afla intr-un plin scandal din cauza faptului ca foloseste blanuri naturale in colectiile sale.

Actrita Tori Spelling, internata de urgenta din cauza unor afectiuni respiratorii

Actrita americana Tori Spelling a fost internata de urgenta, sambata, intr-un spital din Los Angeles, din cauza unei bronsite severe si a unei suspiciuni de pneumonie.

Lufthansa anuleaza 1.500 de zboruri din cauza grevei pilotilor

Lufthansa, cea mai mare companie aeriana din Europa, anuleaza 1. 500 de zboruri de luni si marti ca urmare a unei noi greve anuntate de pilotii companiei, masura care va afecta 200. 000 de pasageri, relateaza.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )