Libnet.ro
UNICEF

19:00

Rapusa de viciu! Elizabeth Pena a murit din cauza alcoolului

Antena3 Antena3,
Rapusa de viciu! Elizabeth Pena a murit din cauza alcoolului

Misterul s-a elucidat in cazul mortii actritei Elizabeth Pena. Vedeta din seriale ca Modern Family, Matodor sau Justice League a murit din cauza abuzului de alcool. continuă pe Antena3

Marea Britanie: O persoana a murit, din cauza uraganului Gonzalo

O femeie a murit, dupa ce a fost lovita de un copac, in Marea Britanie, afectata de uraganul Gonzalo, relateaza AFP, potrivit B1. ro.

Nawaf Salameh, Alexandrion: 90% din piata alcoolului este nefiscalizata

Aproximativ 90% din piata alcoolului este nefiscalizata, in acest moment, arata Nawaf Salameh, CEO al Alexandrion Grup Romania, in contextul in care, in ultimele zile, au avut loc descinderi ale politiei, fiscului, institutiilor sanitare la fabricanti de alcool contrafacut.

Ce au aflat arheologii despre Tutankamon: Suferinta lui era uriasa, din cauza asta a murit

Faraonul copil Tutankamon, celebru pentru impresionantul tezaur descoperit in mormantul sau in 1922 de arheologul britanic Howard Carter, suferea din cauza unor diformitati, conform unui studiu ce va fi.

Teroare in Segarcea. Zeci de persoane ar putea fi infectate cu HIV din cauza unui tanar

Zeci de persoane din Segarcea, judetul Dolj, ar putea fi infectate cu virusul HIV din cauza unui tanar de 28 de ani care a intretinut relatii sexuale cu mai multe fete fara sa le spuna ca este bolnav. Tanarul a murit in urma cu cateva zile, iar la autopsie autoritatile au aflat ca acesta era infectat cu virusul HIV.

Tatal lui Mihai Nesu a murit. Din primele informatii, ar fi vorba despre o sinucidere

Fostului fotbalist international Mihai Nesu primese o noua lovitura. Tatal acestuia, medicul Mircea Nesu, a murit. Din primele informatii, se pare ca ar fi vorba despre o sinucidere, informeaza.

Un producator belgian de ciocolata numit ISIS este nevoit sa isi schimbe numele din cauza asocierii cu teroristii

Un producator belgian de ciocolata numit ISIS este nevoit sa isi schimbe numele, pentru a doua oara intr-un an, din cauza pierderii cauzate de asocierea acesteia cu gruparea terorista Stat Islamic, informeaza ch.

Casa de moda Burberry, in centrul unui scandal din cauza folosirii blanurilor naturale

Casa de moda Burberry se afla in centrul unui scandal la nivel international, din cauza ca foloseste blanuri naturale in colectiile sale, dupa ce organizatia pentru drepturile animalelor Vier Pfoten Four Paws) a lansat o campanie impotriva acestui brand britanic de lux, relateaza Mediafax.

Scandal in lumea modei: Burberry, in centrul unui scandal din cauza folosirii blanurilor naturale

Casa de moda Burberry se afla intr-un plin scandal din cauza faptului ca foloseste blanuri naturale in colectiile sale.

Un al saselea zimbru a murit in Rezervatia Hateg-Slivut, din cauza bolii limbii albastre

Un al saselea zimbru a murit, joi, in Rezervatia Hateg-Slivut, declarata focar de boala limbii albastre, informeaza Mediafax. Sapte zimbri - sase adulti si un pui de sase luni - au mai ramas in viata.

Ebola face tot mai multe victime: Un nou bilant OMS anunta ca 4.877 de oameni au murit din cauza epidemiei

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a publicat, miercuri, un nou bilant in care se noteaza ca febra hemoragica Ebola a provocat pana in prezent moartea a 4. 877 de persoane din aproape 10. 000 de cazuri inregistrate, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )