Libnet.ro
UNICEF

13:15

Topul celor mai mari angajatori din judetul Iasi.Trei companii de servicii publice, printre primele zece firme

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai mari angajatori din judetul Iasi.Trei companii de servicii publice, printre primele zece firme

Clasamentele oficiale realizate de Camera de Comert si Industrie Iasi arata o schimbare in ceea ce priveste cele mai mari companii care deruleaza afaceri in judet. continuă pe Adevărul

Topul celor mai periculoase sosele din Romania. Statistica mortii pe drumurile nationale

Cel putin sapte drumuri importante din Romania si-au capatat renumele de Soseaua mortii. DN 1 ramane in continuare cea mai periculoasa ruta, insa accidente cumplite se produc cu repetitie si in Moldova, Dobrogea sau Oltenia.

Michael Jackson, devansat in topul celor mai bine vandute albume din toate timpurile. Cine a ajuns pe primul loc VIDEO

Michael Jackson, care a detinut pana de curand recordul pentru cel mai bine vandut album din toate timpurile, cu Thriller, a fost devansat de o celebra trupa rock.

Audi A6 a renuntat la una dintre cele mai mari prostii din industria auto

Noul Audi A6, lansat in 2018, arata la interior faptul ca designerii marcii au renuntat la una dintre cele mai inovative accesorii de bord din ultimii ani.

Rusia declanseaza cele mai mari manevre militare de la prabusirea URSS incoace VIDEO

Fortele armate din estul Rusiei au intrat in alerta saptamana aceasta in vederea pregatirii celor mai ample exercitii din ultimii aproape 40 de ani, manevre in care vor fi implicate si China si Mongolia.

Initiativa celor trei mari - planul polonez de Reintregire a Romaniei

Un proiect polonez vechi de 100 de ani, readus in actualitatea Anului Centenar, se profileaza ca oportunitate pentru Romania de a fi un actor geopolitic important si de a reintregi natiunea romana. Initiativa celor Trei Mari sau Intermarium Trimarium) este sansa noastra de a ramane relevanti in UE si de a contribui la arhitectura de securitate a regiunii.

Turcii si romanii, cei mai mari consumatori de Bitcoin si criptomonede

Potrivit propriilor declaratii, turcii, romanii si polonezii sunt cei mai mari detinatori de criptomonede raportat la totalul populatiilor din aceste tari, in vreme ce la nivel european aproape o persoana din zece 9%) spune ca detine in prezent.

Top10 al celor mai bine platite sportive din lume in 2018! Ce loc ocupa Simona Halep

Liderul WTA, Simona Halep se afla pe locul 8 al celor mai bine platite sportive din lume in perioada iunie 2017-iunie 2018. Astfel, sportiva a castigat aproape opt milioane de dolari, din premii si contracte de.

Cand e planificat primul zbor pentru cel mai mare avion din lume

Cel mai mare avion din lume s-ar putea afla la doar cateva luni distanta de primul sau zbor. Stratolaunch reprezinta viziunea cofondatorului Microsoft, Paul Allen. Avionul are o anvergura mai mare decat un teren de fotbal si este echipat cu doua cabine de pilotaj, 28 de roti si sase motoare. in cele din urma, acesta va [].

Nissan vrea sa-si mareasca productia din China cu 40% in 3 ani: japonezii cauta suprematia pe o piata dominata de GM si VW

Nissan vrea sa investeasca aproape un miliard de dolari pentru majorarea productiei sale cu 40% in China pana in 2021. Investitia face parte din planul japonezilor de a intra in topul celor mai importanti producatori de pe cea mai mare piata auto din.

In Romania, angajatii de la stat au salarii cu mult mai mari decat cei care le platesc lefurile!

Romania inregistreaza record dupa record in Uniunea Europeana. De data aceasta vorbim de salariile din administratia publica, in raport cu cele din mediul privat. In tara noastra, acest raport este cel mai ridicat din UE, respectiv 165%. Asta inseamna.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )