Libnet.ro
UNICEF

01:05

Citu, despre votul din comisiile parlamentare privind numirea sa la Finante. A fost un vot politic

România Liberă România Liberă,
Citu, despre votul din comisiile parlamentare privind numirea sa la Finante. A fost un vot politic

Liberalul Florin Citu a declarat marti, despre votul din comisiile parlamentare privind numirea sa l. continuă pe România Liberă

Audiere in comisiile parlamentare a ministrilor propusi in Cabinetul Orban

ACTUALIZARE - Audierile vor continua maine cu alti opt candidati --- *ACTUALIZARE - Parlamentarii din comisiile reunite de specialitate au avizat favorabil nominalizarea lui Costel Alexe pentru functia de ministru al Mediului, Apelor si Padurilor. ----- *ACTUALIZARE - Nechita Adrian Oros, a primit aviz favorabil din partea comisiilor reunite de specialitate ale Parlamentului .

VIORICA DANCILA: Daca Paul Stanescu va participa la votul din Parlament ca va fi exclus din partid

Presedintele PSD, Viorica Dancila, sustine ca senatorul Paul Stanescu a gresit in prima parte a declaratiei facute privind investirea Guvernului. Eu nu cred ca Paul Stanescu este de acord cu votarea unui guvern care vrea sa desfiinteze programele de dezvoltare locala, spune Dancila, mentionand ca in a doua parte a declaratiei Stanescu a afirmat ca va respecta decizia partidului. Cei care vor merge in Parlament si vor iesi din deciziile luate in Comitetul Executiv National, aceea de a nu merge la vot, vor fi exclusi automat din partid, subliniaza Dancila.

Ciolos: Sa le fie rusine celor de la ISU ca nu m-au informat despre filmul din Colectiv Daca il vedeam atunci, aveam alta abordare fata de Arafat cand s-a cerut demiterea lui

Fostul premier Dacian Ciolos spune ca Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta a mintit Guvernul deoarece nu l-a informat dupa momentul tragediei din Colectiv despre existenta inregistrarii aparute acum. El spune ca daca vedea acest film in 2015, cand era prim-ministru, avea o cu totul alta abordare fata de Raed Arafat, atunci cand a existat presiunea publica pentru demiterea lui de la sefia Departamentului pentru Situatii de Urgenta.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )