Libnet.ro
UNICEF

11:15

Audieri prelungite in dosarul in care este vizat Sebastian Vladescu. A fost dus la DNA si fostul presedinte al EximBank Ionut Costea

Adevărul Adevărul,
Audieri prelungite in dosarul in care este vizat Sebastian Vladescu. A fost dus la DNA si fostul presedinte al EximBank Ionut Costea

Audierile in dosarul in care ar fi vizati de procurorii anticoruptie fostul ministru al Finantelor Sebastian Vladescu si fratele fostului parlamentar Cristian Boureanu s-au prelungit pana tarziu, in noaptea de marti spre miercuri, fiind dus la DNA si fostul presedinte al EximBank Ionut Costea, potrivit Digi 24. continuă pe Adevărul

Procurorii DNA fac perchezitii la casa fostului ministru de Finante Sebastian Vladescu

Procurorii DNA fac perchezitii la Sebastian Vladescu. Fostul ministru este vizat intr-un dosar de coruptie. in dosar mai este vizat si omul de afaceri Sorin Boureanu, fratele lui Cristian Boureanu. Sebastian.

Perchezitii ale procurorilor DNA la locuinta fostului ministru al Finantelor Sebastian Vladescu

Procurorii DNA fac perchezitii, marti, la locuinta fostului ministru al Finantelor Sebastian Vladescu, vizat intr-un dosar de coruptie, scrie News. ro. in acest dosar ar mai fi vizat si omul de afaceri Sorin.

Procurorii DNA au perchezitionat locuinta fostului ministru al Finantelor, Sebastian Vladescu

Procurorii DNA au efecatuat perchezitii, astazi, la locuinta fostului ministru al Finantelor Sebastian Vladescu, vizat intr-un dosar de coruptie, potrivit Digi 24.

DNA cere urmarirea penala a lui Sebastian Vladescu. Fostul ministru al finantelor este acuzat de luare de mita

Directia Nationala Anticoruptie cere incuviintarea urmaririi penale fata de Sebastian Vladescu, fost ministru al finantelor, informeaza DNA. Potrivit unui comunicat de presa, procurorul-sef al DNA,.

Directia Nationala Anticoruptie cere ncuviintarea urmaririi penale fata de Sebastian Vladescu

Directia Nationala Anticoruptie cere incuviintarea urmaririi penale fata de Sebastian Vladescu, fost ministru al finantelor, pentru luare de mita, potrivit Digi24. Presedintele Klaus Iohannis este cel care trebuie sa dea aviz in cazul fostilor ministri.

DNA cere presedintelui ncuviintarea urmaririi penale fata de Sebastian Vladescu pentru luare de mita. Prejudiciul din dosar se ridica la 20 de milioane de euro

Directia Nationala Anticoruptie cere incuviintarea urmaririi penale fata de Sebastian Vladescu, fost ministru al finantelor, pentru luare de mita, potrivit Digi24. Presedintele Klaus Iohannis este cel care trebuie sa dea aviz in cazul fostilor ministri.

HALUCINANT. Sebastian Vladescu recunoaste ca nu stie nici macar sa porneasca un calculator (VIDEO)

Sebastian Vladescu a avut doua mandate de ministru al Finantelor Publice, in perioada 2005-2007 si 2009-2010. Putini stiu ca fostul ministru nu stie nici macare sa porneaca un calculator. Faptul este.

DNA cere presedintelui aviz pentru urmarirea penala a fostului ministru de Finante Sebastian Vladescu

Sebastian Vladescu este la un pas de a fi urmarit penal pentru trafic de influenta si luare de mita. DNA a cerut incuviintarea urmaririi penale de la presedintele Klaus Iohannis pe numele fostului ministru de.

UPDATE Perchezitii acasa la Sebastian Vladescu si la Sorin Boureanu, fratele lui Cristian Boureanu

Procurorii fac marti perchezitii acasa la Sebastian Vladescu, fost ministru de finante, transmite Digi 24. Potrivit sursei citate anchetatorii cauta o serie de documente la locuinta lui Vladescu, cel care a condus MFP in guvernele Tariceanu si Boc.

DNA cere incuviintarea urmaririi penale pentru fostul ministru Sebastian Vladescu, pentru luare de mita

DNA cere sesizarea presedintelui pentru incuviintarea urmaririi penale impotriva fostului ministru al Finantelor Sebastian Vladescu, acuzat de doua infractiuni de luare de mita, intr-un dosar in care a inceput urmarirea penala si in cazul fostului parlamentar Cristian Boureanu, a lui Ionut Costea, fost secretar de stat in Ministerul Finantelor, dar si presedinte al EximBank, si a lui Constantin Dascalu, secretar de stat in Ministerul Transporturilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )