Libnet.ro
UNICEF

01:05

DNA cere urmarirea penala a lui Sebastian Vladescu. Fostul ministru al finantelor este acuzat de luare de mita

Antena3 Antena3,
DNA cere urmarirea penala a lui Sebastian Vladescu. Fostul ministru al finantelor este acuzat de luare de mita

Directia Nationala Anticoruptie cere incuviintarea urmaririi penale fata de Sebastian Vladescu, fost ministru al finantelor, informeaza DNA. Potrivit unui comunicat de presa, procurorul-sef al DNA,. continuă pe Antena3

Procurorii DNA fac perchezitii la casa fostului ministru de Finante Sebastian Vladescu

Procurorii DNA fac perchezitii la Sebastian Vladescu. Fostul ministru este vizat intr-un dosar de coruptie. in dosar mai este vizat si omul de afaceri Sorin Boureanu, fratele lui Cristian Boureanu. Sebastian.

Perchezitii ale procurorilor DNA la locuinta fostului ministru al Finantelor Sebastian Vladescu

Procurorii DNA fac perchezitii, marti, la locuinta fostului ministru al Finantelor Sebastian Vladescu, vizat intr-un dosar de coruptie, scrie News. ro. in acest dosar ar mai fi vizat si omul de afaceri Sorin.

Perchezitii la domiciliul fostului ministru de Finante, Sebastian Vladescu

Fostul ministrul de Finante a intrat in vizorul Directiei Nationale Anticoruptie. Anchetatorii au descins, marti, la domiciliul lui Sebastian Vladescu, pentru o perchezitie intr-un dosar de coruptie.

DNA cere incuviintarea urmaririi penale pentru fostul ministru Sebastian Vladescu, pentru luare de mita

DNA cere sesizarea presedintelui pentru incuviintarea urmaririi penale impotriva fostului ministru al Finantelor Sebastian Vladescu, acuzat de doua infractiuni de luare de mita, intr-un dosar in care a inceput urmarirea penala si in cazul fostului parlamentar Cristian Boureanu, a lui Ionut Costea, fost secretar de stat in Ministerul Finantelor, dar si presedinte al EximBank, si a lui Constantin Dascalu, secretar de stat in Ministerul Transporturilor.

DNA cere presedintelui aviz pentru urmarirea penala a fostului ministru de Finante Sebastian Vladescu

Sebastian Vladescu este la un pas de a fi urmarit penal pentru trafic de influenta si luare de mita. DNA a cerut incuviintarea urmaririi penale de la presedintele Klaus Iohannis pe numele fostului ministru de.

Sebastian Vladescu pe cale de a fi urmarit penal

Laura Codruta Kovesi, sefa DNA, a transmis procurorului general o solicitare de sesizare a Presedintelui Romaniei caruia i se cere aviz pentru urmarirea penala a fostului ministru al Finantelor, Sebastian Vladescu, cercetat pentru ca ar fi savarsit.

DNA solicita presedintelui Romanieiinceperea urmaririi penale fata de fostul ministru de Finante Sebastian Vladescu

DNA solicita presedintelui Romaniei avizul pentru inceperea urmaririi penale fata de Sebastian Vladescu, la data faptelor ministru al Finantelor Publice, fata de care exista suspiciunea ca ar fi savarsit doua infractiuni de luare de mita. in acelasi dosar mai sunt acuzati fostul deputat Boureanu Cristian Alexandru, de trafic de influenta, si fostul secretar de stat in Ministerul Transporturilor, Dascalu Constantin, de luare de mita.

Audieri prelungite in dosarul in care este vizat Sebastian Vladescu. A fost dus la DNA si fostul presedinte al EximBank Ionut Costea

Audierile in dosarul in care ar fi vizati de procurorii anticoruptie fostul ministru al Finantelor Sebastian Vladescu si fratele fostului parlamentar Cristian Boureanu s-au prelungit pana tarziu, in noaptea de marti spre miercuri, fiind dus la DNA si fostul presedinte al EximBank Ionut Costea, potrivit Digi 24.

DNA cere presedintelui ncuviintarea urmaririi penale fata de Sebastian Vladescu pentru luare de mita. Prejudiciul din dosar se ridica la 20 de milioane de euro

Directia Nationala Anticoruptie cere incuviintarea urmaririi penale fata de Sebastian Vladescu, fost ministru al finantelor, pentru luare de mita, potrivit Digi24. Presedintele Klaus Iohannis este cel care trebuie sa dea aviz in cazul fostilor ministri.

Directia Nationala Anticoruptie cere ncuviintarea urmaririi penale fata de Sebastian Vladescu

Directia Nationala Anticoruptie cere incuviintarea urmaririi penale fata de Sebastian Vladescu, fost ministru al finantelor, pentru luare de mita, potrivit Digi24. Presedintele Klaus Iohannis este cel care trebuie sa dea aviz in cazul fostilor ministri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )