Libnet.ro
UNICEF

23:30

DNA cere presedintelui aviz pentru urmarirea penala a fostului ministru de Finante Sebastian Vladescu

B1 B1,
DNA cere presedintelui aviz pentru urmarirea penala a fostului ministru de Finante Sebastian Vladescu

Sebastian Vladescu este la un pas de a fi urmarit penal pentru trafic de influenta si luare de mita. DNA a cerut incuviintarea urmaririi penale de la presedintele Klaus Iohannis pe numele fostului ministru de. continuă pe B1

DNA cere incuviintarea urmaririi penale pentru fostul ministru Sebastian Vladescu, pentru luare de mita

DNA cere sesizarea presedintelui pentru incuviintarea urmaririi penale impotriva fostului ministru al Finantelor Sebastian Vladescu, acuzat de doua infractiuni de luare de mita, intr-un dosar in care a inceput urmarirea penala si in cazul fostului parlamentar Cristian Boureanu, a lui Ionut Costea, fost secretar de stat in Ministerul Finantelor, dar si presedinte al EximBank, si a lui Constantin Dascalu, secretar de stat in Ministerul Transporturilor.

Dosarul Revolutiei: Cum trage de timp Tudorel Toader dupa ce Klaus Iohannis a avizat urmarirea penala a lui Ion Iliescu (VIDEO)

Ministrul Justitiei Tudorel Toader nu a transmis Parchetului Militar avizul primit din partea presedintelui Klaus Iohannis pe numele fostului presedinte Ion Iliescu, dar si in cazul fostui premier Petre Roman si a .

DNA solicita presedintelui Romanieiinceperea urmaririi penale fata de fostul ministru de Finante Sebastian Vladescu

DNA solicita presedintelui Romaniei avizul pentru inceperea urmaririi penale fata de Sebastian Vladescu, la data faptelor ministru al Finantelor Publice, fata de care exista suspiciunea ca ar fi savarsit doua infractiuni de luare de mita. in acelasi dosar mai sunt acuzati fostul deputat Boureanu Cristian Alexandru, de trafic de influenta, si fostul secretar de stat in Ministerul Transporturilor, Dascalu Constantin, de luare de mita.

Sebastian Vladescu pe cale de a fi urmarit penal

Laura Codruta Kovesi, sefa DNA, a transmis procurorului general o solicitare de sesizare a Presedintelui Romaniei caruia i se cere aviz pentru urmarirea penala a fostului ministru al Finantelor, Sebastian Vladescu, cercetat pentru ca ar fi savarsit.

DNA cere urmarirea penala a lui Sebastian Vladescu. Fostul ministru al finantelor este acuzat de luare de mita

Directia Nationala Anticoruptie cere incuviintarea urmaririi penale fata de Sebastian Vladescu, fost ministru al finantelor, informeaza DNA. Potrivit unui comunicat de presa, procurorul-sef al DNA,.

DNA cere presedintelui ncuviintarea urmaririi penale fata de Sebastian Vladescu pentru luare de mita. Prejudiciul din dosar se ridica la 20 de milioane de euro

Directia Nationala Anticoruptie cere incuviintarea urmaririi penale fata de Sebastian Vladescu, fost ministru al finantelor, pentru luare de mita, potrivit Digi24. Presedintele Klaus Iohannis este cel care trebuie sa dea aviz in cazul fostilor ministri.

DNA cere o CAUTIUNE-RECORD in dosarul in care sunt implicati fostul ministru de Finante Sebastian Vladescu si Cristian Boureanu

DNA a cerut incuviintarea urmaririi penale de la presedintele Klaus Iohannis pe numele fostului ministru de Finante intr-o cauza in care sunt implicati, printre altii, Cristian Boureanu si cumnatul lui Mircea.

Inspectia Judiciara a pus tunurile pe sefa DNA: cere pentru a treia oara sanctionarea Laurei Codruta Kovesi

Pentru a treia oara de la inceputul acestui an Inspectia Judiciara a exercitat o actiune disciplinara fata de procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, de aceasta data fiind invocat refuzul acesteia de a se prezenta in fata Comisiei Parlamentare de ancheta cu privire la fraudarea alegerilor din anul 2009.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2183 seconds )