Libnet.ro
UNICEF

14:00

AUDIO Mihai Bogza, Bancpost: Profitabilitatea bancilor din Romania e o legenda. In sistemul nostru bancar s-a investit si nu s-au scos bani

Hotnews Hotnews,
 AUDIO Mihai Bogza, Bancpost: Profitabilitatea bancilor din Romania e o legenda. In sistemul nostru bancar s-a investit si nu s-au scos bani

Profitabilitatea mare a bancilor din Romania, de fapt a filialeor bancilor straine din Romania este o legenda. Daca dam la o parte efectul inflatiei la o parte bancile de la noi nu au fost niciodata mai profitabile decat bancile din tarile dezvoltate. Pe ansamblu, in sistemul bancar din Romania s-a investit si nu s-au scos bani. S-a investit tot timpul in cresterea sistemului. Profiturile au mers in dezvoltare, foarte putine au scos dividende. Si in continuare bancile continua sa puna capital suplimentar pentru a acoperi pierderile din anii trecuti, a spus joi Mihai Bogza, Presedintele Consiliului de Administratie al Bancpost. Intra in text si asculta declaratia lui Bogza. continuă pe Hotnews

Operatiunile Praktiker din Romania, vandute unui om de afaceri turc.

Grupul german Praktiker a vandut operatiunile din Romania firmei Search Chemicals, detinuta de omul de afaceri turc Omer Susli, se arata intr-un comunicat remis astazi de Mediafax. Grupul Praktiker detine in Romania 27 de magazine si a inregistrat vanzari de 142 de milioane de euro in anul 2012 In cursul zilei de 24 februarie a fost definitivata preluarea Praktiker Romania de catre Search Chemicals, o companie romaneasca infiintata in anul 2003, care se bazeaza pe un capital integral privat.

Grupul Praktiker a vandut operatiunile din Romania unui om de afaceri turc

Grupul german Praktiker a vandut operatiunile din Romania, unde detine 27 de magazine si a inregistrat vanzari de 142 de milioane de euro in anul 2012, omului de afaceri turc Omer Susli, activ in domeniul constructiilor, potrivit unor surse din piata de bricolaj. Anuntul oficial urmeaza sa fie facut in curand, posibil chiar marti, scrie Mediafax. Omul de afaceri, fost presedinte al Asociatiei Oamenilor de Afaceri Turci din Romania TIAD), este actionar la o firma de distributie de materiale de constructii, iar tranzactia s-ar fi incheiat luni si da dreptul noului proprietar sa utilizeze brandul Parktiker.

UPDATE. Ponta: Nu va luati dupa cine zice ca pleaca Renault din Romania.

UPDATE: Premierul Victor Ponta a spus, luni, ca nu ar trebui crezute acele persoane care sustin ca Renault va pleca din Romania, conform Mediafax. Interventia lui Ponta a venit dupa ce directorul companiei a anuntat ca Dacia Renault va realiza in Romania bancuri de testare pentru motoarele EURO 6. Presedintele Traian Basescu a declarat recent ca nefinalizarea Coridorului IV paneuropean de transport va duce la pierderea asamblarii de la Pitesti, la uzinele Dacia, care deja extinde uzina din .

Presedintele CSM: Instantelor din Romania le lipsesc o mie de grefieri si sunt vacante 242 ...

Presedintele CSM, judecatorul Adrian Bordea, a declarat, joi, la Suceava ca instantelor din Romania le lipsesc o mie de grefieri, iar in prezent sunt 242 de posturi vacante de judecatori, situatie determinata de pensionari masive inregistrate in ultima perioada, informeaza Mediafax. Bordea a spus, intr-o conferinta de presa, ca, in prezent, sunt 242 de posturi vacante de judecatori, iar aceste vacante, cel putin in ultima perioada, s-au datorat unor pensionari masive. El a mai spus ca in ceea .

DB Schenker lanseaza pe piata din Romania primele doua camioane alimentate cu gaz natural ...

Bucuresti, 27 februarie 2014 DB Schenker continua masurile de responsabilitate corporatista si lanseaza pe piata din Romania primele doua camioane alimentate cu gaz natural comprimat CNG). Problema protectiei mediului are cea mai mare importanta pentru compania DB Schenker. Ca furnizor global de servicii de transport si logistica, suntem constienti de responsabilitatea noastra fata de mediul inconjurator si mostenirea pe care o vom lasa generatiilor viitoare. Prin urmare, ne bazam pe .

Presa internationala, despre ruperea Coalitiei de guvernare din Romania: Ponta ar putea candida chiar el la prezidentiale/ Traian Basescu isi exercita influenta in momente cheie

Presa internationala nu a acordat o atentie prea mare framantarilor politice din ultimele zile din Romania, relatarile fiind putine si succinte. Eliberat de obligatiile fata de liberali, Ponta urmeaza sa desemneze candidatul partidului sau pentru alegerile prezidentiale, daca nu va candida chiar el. Traian Basescu isi exercita insa influenta in momente cheie, avand posibilitatea sa numeasca premierul din cadrul partidului care castiga alegerile, scrie Reuters. Despre rivalitatea dintre Ponta si Antonescu in cursa pentru prezidentiale vorbeste si Bloomberg, care aminteste insa si de obligatia guvernului de a indeplini conditiile fiscale de salvare impuse de Fondul Monetar. AFP crede ca economia romaneasca nu ar trebui sa sufere un colaps pe termen scurt.

UPDATE: Praktiker a vandut operatiunile din Romania unui om de afaceri turc

Grupul german Praktiker a vandut operatiunile din Romania, unde detine 27 de magazine si a inregistrat vanzari de 142 de milioane de euro in anul 2012, omului de afaceri turc Omer Susli, activ in domeniul constructiilor, potrivit unor surse din piata.

Un milion de nou-nascuti mor in prima zi de viata. Peste 60% dintre femeile gravide din Romania nu se prezinta niciodata la medic in sarcina

Peste 60% dintre femeile gravide din Romania din zonele rurale dar si din Capitala nu se prezinta niciodata la medic in timpul sarcinii, potrivit AGERPRES. Organizatia internationala a lansat marti raportul gl.

Praktiker i-a vandut lui Omer Susli operatiunile din Romania

Grupul german Praktiker i-a vandut, ieri, lui Omer Susli operatiunile din Romania, unde detine 27 de magazine si a inregistrat vanzari de 142 de milioane de euro in anul 2012, a confirmat, astazi, omul de afaceri turc, pentru ziarul BURSA, informatiile aparute in presa.

Praktiker a vandut operatiunile din Romania unui om de afaceri turc

Grupul german Praktiker a vandut operatiunile din Romania, unde detine 27 de magazine si a inregistrat vanzari de 142 de milioane de euro in anul 2012, omului de afaceri turc Omer Susli, activ in domeniul constructiilor, potrivit unor surse din piata.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )