Libnet.ro
UNICEF

08:30

Operatiunile Praktiker din Romania, vandute unui om de afaceri turc.

România Liberă România Liberă,
Operatiunile Praktiker din Romania, vandute unui om de afaceri turc.

Grupul german Praktiker a vandut operatiunile din Romania firmei Search Chemicals, detinuta de omul de afaceri turc Omer Susli, se arata intr-un comunicat remis astazi de Mediafax. Grupul Praktiker detine in Romania 27 de magazine si a inregistrat vanzari de 142 de milioane de euro in anul 2012 In cursul zilei de 24 februarie a fost definitivata preluarea Praktiker Romania de catre Search Chemicals, o companie romaneasca infiintata in anul 2003, care se bazeaza pe un capital integral privat. continuă pe România Liberă

Grupul Praktiker a vandut operatiunile din Romania unui om de afaceri turc

Grupul german Praktiker a vandut operatiunile din Romania, unde detine 27 de magazine si a inregistrat vanzari de 142 de milioane de euro in anul 2012, omului de afaceri turc Omer Susli, activ in domeniul constructiilor, potrivit unor surse din piata de bricolaj. Anuntul oficial urmeaza sa fie facut in curand, posibil chiar marti, scrie Mediafax. Omul de afaceri, fost presedinte al Asociatiei Oamenilor de Afaceri Turci din Romania TIAD), este actionar la o firma de distributie de materiale de constructii, iar tranzactia s-ar fi incheiat luni si da dreptul noului proprietar sa utilizeze brandul Parktiker.

UPDATE: Praktiker a vandut operatiunile din Romania unui om de afaceri turc

Grupul german Praktiker a vandut operatiunile din Romania, unde detine 27 de magazine si a inregistrat vanzari de 142 de milioane de euro in anul 2012, omului de afaceri turc Omer Susli, activ in domeniul constructiilor, potrivit unor surse din piata.

Praktiker a vandut operatiunile din Romania unui om de afaceri turc

Grupul german Praktiker a vandut operatiunile din Romania, unde detine 27 de magazine si a inregistrat vanzari de 142 de milioane de euro in anul 2012, omului de afaceri turc Omer Susli, activ in domeniul constructiilor, potrivit unor surse din piata.

Praktiker a vandut cele 27 de magazine din Romania unui om de afaceri turc

Grupul german Praktiker a vandut operatiunile din Romania, unde detine 27 de magazine si a inregistrat vanzari de 142 de milioane de euro in anul 2012, omului de afaceri turc Omer Susli, activ in domeniul constructiilor, potrivit unor surse din piata de bricolaj, citate de Mediafax.

Praktiker i-a vandut lui Omer Susli operatiunile din Romania

Grupul german Praktiker i-a vandut, ieri, lui Omer Susli operatiunile din Romania, unde detine 27 de magazine si a inregistrat vanzari de 142 de milioane de euro in anul 2012, a confirmat, astazi, omul de afaceri turc, pentru ziarul BURSA, informatiile aparute in presa.

UPDATE. Ponta: Nu va luati dupa cine zice ca pleaca Renault din Romania.

UPDATE: Premierul Victor Ponta a spus, luni, ca nu ar trebui crezute acele persoane care sustin ca Renault va pleca din Romania, conform Mediafax. Interventia lui Ponta a venit dupa ce directorul companiei a anuntat ca Dacia Renault va realiza in Romania bancuri de testare pentru motoarele EURO 6. Presedintele Traian Basescu a declarat recent ca nefinalizarea Coridorului IV paneuropean de transport va duce la pierderea asamblarii de la Pitesti, la uzinele Dacia, care deja extinde uzina din .

Un milion de nou-nascuti mor in prima zi de viata. Peste 60% dintre femeile gravide din Romania nu se prezinta niciodata la medic in sarcina

Peste 60% dintre femeile gravide din Romania din zonele rurale dar si din Capitala nu se prezinta niciodata la medic in timpul sarcinii, potrivit AGERPRES. Organizatia internationala a lansat marti raportul gl.

Deloitte: Directorii financiari din Romania sunt printre cei mai optimisti din Europa Centrala

Directorii financiari din Romania sunt printre cei mai optimisti din Europa Centrala, dar sunt rezervati atunci cand vine vorba de noi investitii, potrivit celei de-a 5-a editii a Deloitte Central Europe CFO Survey. Astfel, prioritatea numarul unu pentru majoritatea respondentilor este cresterea afacerii atat pe pietele actuale, cat si pe piete noi, urmata de scaderea cheltuielilor. O alta prioritate este remodelarea afacerii si restructurarea.

Business B1 la zi: Salariu mediu de 1.300 de euro pentru managerii de proiect din Romania

Un manager de proiect din Romania castiga in medie de la 1. 300 euro net pe luna in sus, scrie Ziarul Financiar. in prezent, pe piata locala exista aproximativ 10. 000 de angajati care lucreaza pe o astfel de.

Asiguratorul german Gothaer isi creste la 100% participatia la subsidiara din Romania

Grupul german Gothaer isi va majora participatia la subsidiara din Romania de la 82,3% la 100%, prin preluarea actiunilor de la Constantin Toma si Efraim Naimer, care detin fiecare cate 8,85% din titluri, a anuntat asiguratorul roman.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )