Libnet.ro
UNICEF

07:45

DB Schenker lanseaza pe piata din Romania primele doua camioane alimentate cu gaz natural ...

România Liberă România Liberă,
DB Schenker lanseaza pe piata din Romania primele doua camioane alimentate cu gaz natural ...

Bucuresti, 27 februarie 2014 DB Schenker continua masurile de responsabilitate corporatista si lanseaza pe piata din Romania primele doua camioane alimentate cu gaz natural comprimat CNG). Problema protectiei mediului are cea mai mare importanta pentru compania DB Schenker. Ca furnizor global de servicii de transport si logistica, suntem constienti de responsabilitatea noastra fata de mediul inconjurator si mostenirea pe care o vom lasa generatiilor viitoare. Prin urmare, ne bazam pe . continuă pe România Liberă

(P) M247 Ltd, una dintre cele mai importante companii ITC din Europa, intra pe piata din Romania

M247 Ltd intra pe piata din Romania ca M247 Europe SRL, fiind primul operator din aceasta tara cu o prezenta in 8 dintre cele mai mari si mai importante puncte de Internet Exchange din Europa. Mai mult, suntem singura companie de telecomunicatii din.

Aproape un sfert dintre copii, inscrisi la pregatitoare in primele doua zile

Aproape un sfert din copiii cu varsta de pregatitoare sau clasa intai au fost inscrisi la scoala de parinti in primele doua zile. in total, peste 42. 000 de cereri au fost depuse pana marti seara.

Grupul Praktiker a vandut operatiunile din Romania unui om de afaceri turc

Grupul german Praktiker a vandut operatiunile din Romania, unde detine 27 de magazine si a inregistrat vanzari de 142 de milioane de euro in anul 2012, omului de afaceri turc Omer Susli, activ in domeniul constructiilor, potrivit unor surse din piata de bricolaj. Anuntul oficial urmeaza sa fie facut in curand, posibil chiar marti, scrie Mediafax. Omul de afaceri, fost presedinte al Asociatiei Oamenilor de Afaceri Turci din Romania TIAD), este actionar la o firma de distributie de materiale de constructii, iar tranzactia s-ar fi incheiat luni si da dreptul noului proprietar sa utilizeze brandul Parktiker.

UPDATE: Praktiker a vandut operatiunile din Romania unui om de afaceri turc

Grupul german Praktiker a vandut operatiunile din Romania, unde detine 27 de magazine si a inregistrat vanzari de 142 de milioane de euro in anul 2012, omului de afaceri turc Omer Susli, activ in domeniul constructiilor, potrivit unor surse din piata.

Praktiker a vandut operatiunile din Romania unui om de afaceri turc

Grupul german Praktiker a vandut operatiunile din Romania, unde detine 27 de magazine si a inregistrat vanzari de 142 de milioane de euro in anul 2012, omului de afaceri turc Omer Susli, activ in domeniul constructiilor, potrivit unor surse din piata.

Business B1 la zi: Salariu mediu de 1.300 de euro pentru managerii de proiect din Romania

Un manager de proiect din Romania castiga in medie de la 1. 300 euro net pe luna in sus, scrie Ziarul Financiar. in prezent, pe piata locala exista aproximativ 10. 000 de angajati care lucreaza pe o astfel de.

Huawei Ascend G6, un nou dispozitiv pentru piata din Europa

Huawei Ascend G6 este un nou dispozitiv pentru segmentul mainstream, care va fi disponibil in curand pe piata din Europa. Terminalul are o configuratie modesta, bazata pe un procesor MSM8x12, un CPU cu 4 nuclee si frecventa de 1. 2 GHz. Ecranul masoara 4. 5 inci si are rezolutie qHD, 540960 pixeli. Senzorul camerei foto este de 8 Megapixeli, detine autofocus si este un senzor de tip BSI Back Side Illuminated). Camera frontala are si ea 5 Megapixeli pentru a putea efectua [].

AUDIO Mihai Bogza, Bancpost: Profitabilitatea bancilor din Romania e o legenda. In sistemul nostru bancar s-a investit si nu s-au scos bani

Profitabilitatea mare a bancilor din Romania, de fapt a filialeor bancilor straine din Romania este o legenda. Daca dam la o parte efectul inflatiei la o parte bancile de la noi nu au fost niciodata mai profitabile decat bancile din tarile dezvoltate. Pe ansamblu, in sistemul bancar din Romania s-a investit si nu s-au scos bani. S-a investit tot timpul in cresterea sistemului. Profiturile au mers in dezvoltare, foarte putine au scos dividende. Si in continuare bancile continua sa puna capital suplimentar pentru a acoperi pierderile din anii trecuti, a spus joi Mihai Bogza, Presedintele Consiliului de Administratie al Bancpost. Intra in text si asculta declaratia lui Bogza.

Operatiunile Praktiker din Romania, vandute unui om de afaceri turc.

Grupul german Praktiker a vandut operatiunile din Romania firmei Search Chemicals, detinuta de omul de afaceri turc Omer Susli, se arata intr-un comunicat remis astazi de Mediafax. Grupul Praktiker detine in Romania 27 de magazine si a inregistrat vanzari de 142 de milioane de euro in anul 2012 In cursul zilei de 24 februarie a fost definitivata preluarea Praktiker Romania de catre Search Chemicals, o companie romaneasca infiintata in anul 2003, care se bazeaza pe un capital integral privat.

UPDATE. Ponta: Nu va luati dupa cine zice ca pleaca Renault din Romania.

UPDATE: Premierul Victor Ponta a spus, luni, ca nu ar trebui crezute acele persoane care sustin ca Renault va pleca din Romania, conform Mediafax. Interventia lui Ponta a venit dupa ce directorul companiei a anuntat ca Dacia Renault va realiza in Romania bancuri de testare pentru motoarele EURO 6. Presedintele Traian Basescu a declarat recent ca nefinalizarea Coridorului IV paneuropean de transport va duce la pierderea asamblarii de la Pitesti, la uzinele Dacia, care deja extinde uzina din .

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )