Libnet.ro
UNICEF

21:15

Augustin Lazar ataca in instanta procedura de revocare declansata de ministrul Justitiei

Antena3 Antena3,
Augustin Lazar ataca in instanta procedura de revocare declansata de ministrul Justitiei

Procurorul general, Augustin Lazar, a depus la Curtea de Apel Alba, o cerere de suspendare a procedurii de revocare din functie declansata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Cererea de suspendare a fost depu. continuă pe Antena3

Augustin Lazar a atacat in instanta procedura de revocare declansata de ministrul Toader

Procurorul general, Augustin Lazar, a depus, vineri, la Curtea de Apel Alba o cerere de susupendare a procedurii de revocare declansata de ministrul justitiei, Tudorel Toad, au declarat pentru G4Media. ro surse judiciare.

Lazar a atacat in instanta procedura de revocare declansata de Toader

Procurorul GeneralAugustin Lazara depusla Curtea de Apel Alba o cerere de susupendare a procedurii de revocare declansata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, informeaza B1 TV,care.

Procurorul general Augustin Lazar contesta in instanta evaluarea facuta de Tudorel Toader

Procurorul general Augustin Lazar a contestat in instanta evaluarea facuta de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care a solicitat revocarea sa din functie, anunta Digi 24.

Curtea de Apel Alba Iulia confirma dosarul privind cererea procurorului general Augustin Lazar de suspendare a procedurii de revocare

Curtea de Apel Alba Iulia a confirmat vineri, 2 noiembrie, inregistrarea unui dosar cu privire la cererea procurorului general Augustin Lazar care solicita suspendarea executarii procedurii de revocare din functie, demarata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6 solicita ministrului Justitiei sa abandoneze revocarea a lui Augustin Lazar

Adunarea Generala a Procurorilor de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 6 Bucuresti a decis, in unanimitate, sa sustina comunicatul pe care Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania si Asociatia Miscarea pentru Apararea Statutului Procurorilor l-au emis saptamana trecuta. Acestea cer ministrului Justitiei sa abandoneze imediat procedura de revocare a procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar.

Augustin Lazar: Rezolutia de clasare despre care vorbeste Toader, semnata de alt Lazar. Ministrul Justitiei exploateaza o eroare de grefa

Procurorul general Augustin Lazar sustine ca ordonanta de clasare invocata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu a fost emisa, confirmata sau verificata de el, ci de un alt procuror: Cristian.

Augustin Lazar, replica pentru Tudorel Toader: Ministrul exploateaza o eroare. Ordonanta de clasare a fost emisa de un alt procuror

Procurorul general Augustin Lazar sustine ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, exploateaza o eroare de grefa survenita in martie 2016, iar ordonanta de clasare care se referea la presedintele Klaus.

Ministrul Justitiei a publicat documente referitoare la numirea lui Augustin Lazar in functia de procuror general

Ministrul Tudorel Toader a publicat, miercuri, documentele referitoare la numirea procurorului general, Augustin Lazar. Informatiile publicate pe site-ul Ministerului Justitiei cuprind anuntul de recrutare,.

Ministrul Justitiei a publicat informatii despre numirea lui Augustin Lazar in functia de procuror general

Ministrul Tudorel Toader a publicat, miercuri, documentele referitoare la numirea procurorului general, Augustin Lazar. Informatiile publicate pe site-ul Ministerului Justitiei cuprind anuntul de recrutare,.

Tudorel Toader se lasa asteptat cu dovezile: Ministrul Justitiei a promis ca face miercuri documente despre Augustin Lazar

Intai a promis ca le publica luni ordonanta de clasare data de Augustin Lazar in dosarul lui . Apoi, marti, la sosirea la Ministerul Justitiei a spus ca nu va parasi institutia fara sa prezinte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )