Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ministrul Justitiei a publicat informatii despre numirea lui Augustin Lazar in functia de procuror general

Antena3 Antena3,
Ministrul Justitiei a publicat informatii despre numirea lui Augustin Lazar in functia de procuror general

Ministrul Tudorel Toader a publicat, miercuri, documentele referitoare la numirea procurorului general, Augustin Lazar. Informatiile publicate pe site-ul Ministerului Justitiei cuprind anuntul de recrutare,. continuă pe Antena3

Toader a publicat documentele privind numirea lui Augustin Lazar

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a publicat, miercuri, documentele referitoare la numirea procurorului general, Augustin Lazar, care includ anuntul de recrutare, candidatii, selectia, numirea in functie si probleme identificate in dosarul de candidatura. Acesta solicita Consiliului Superior al Magistraturii sa confirme sau sa infirme cu date si fapte aspectele identificate in evaluarea documentelor din copia dupa dosarul care a stat la baza numirii domnului Augustin Lazar in functia de procuror general al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie.

Tudorel Toader a publicat documentele privind numirea lui Augustin Lazar. Neregulile gasite

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a publicat pe site-ul Ministerului Justitiei mai multe precizari legate de numirea lui Augustin Lazar in functia de procuror general al Romaniei. Respectivul comunicat vine in conditiile in care Toader a declansat.

Ministrul Justitiei a publicat documente referitoare la numirea lui Augustin Lazar in functia de procuror general

Ministrul Tudorel Toader a publicat, miercuri, documentele referitoare la numirea procurorului general, Augustin Lazar. Informatiile publicate pe site-ul Ministerului Justitiei cuprind anuntul de recrutare,.

Toader publica elemente din dosarul de candidatura a procurorului general si cere acordul CSM sa publice documentele

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a facut, miercuri, o serie de precizari referitoare la documentele din dosarul de candidatura a al procurorului general, Augustin Lazar, precizand ca s-a identicat o ordonanta de clasare pentru un dosar deschis in 2013 pe numele lui Iohannis, pe cand acesta din urma era primar al Sibiului. Toader cere acordul CSMpentru publicarea documentelor.

Augustin Lazar: Rezolutia de clasare despre care vorbeste Toader, semnata de alt Lazar. Ministrul Justitiei exploateaza o eroare de grefa

Procurorul general Augustin Lazar sustine ca ordonanta de clasare invocata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu a fost emisa, confirmata sau verificata de el, ci de un alt procuror: Cristian.

Facebook-ul se razbuna pe Tudorel Toader: Ce gafa a facut ministrul Justitiei la o zi dupa nunta fiului sau(VIDEO)

A fost o saptamana grea pentru ministrul Justitiei, Tudorel Toader, iar retelele de socializare i-au dat de furca. Dupa ce in urma cu o saptamana posta si stergea mesaje referitoare la Comisia de la.

Toader, pas inapoi in confruntarea cu Lazar: Nu a publicat documentele pe care le-a promis. Ministrul Justitiei, apel la CSM in disputa cu Procurorul General

Dupa aproape o saptamana in care a tot amenintat ca va publica dosarul de candidatura aL lui Augustin Lazar, Tudorel Toader nu a venit cu documentele promise, ci cu un lung comunicat prin care a cerut CSM sa.

Tudorel Toader se lasa asteptat cu dovezile: Ministrul Justitiei a promit ca face miercuri documente despre Augustin Lazar

Intai a promis ca le publica luni ordonanta de clasare data de Augustin Lazar in dosarul lui . Apoi, marti, la sosirea la Ministerul Justitiei a spus ca nu va parasi institutia fara sa prezinte.

Tudorel Toader se lasa asteptat cu dovezile: Ministrul Justitiei a promis ca face miercuri documente despre Augustin Lazar

Intai a promis ca le publica luni ordonanta de clasare data de Augustin Lazar in dosarul lui . Apoi, marti, la sosirea la Ministerul Justitiei a spus ca nu va parasi institutia fara sa prezinte.

FOTO Protest al romnilor din Zurich fata de procedura de revocare a procurorului general, Augustin Lazar

Mai multi romani care traiesc in Zurich au protestat sambata fata de procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazar, inceputa de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre care acestia spun ca atenteaza la independenta Ministerului Public.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )