Libnet.ro
UNICEF

13:31

Tudorel Toader se lasa asteptat cu dovezile: Ministrul Justitiei a promis ca face miercuri documente despre Augustin Lazar

B1 B1,
Tudorel Toader se lasa asteptat cu dovezile: Ministrul Justitiei a promis ca face miercuri documente despre Augustin Lazar

Intai a promis ca le publica luni ordonanta de clasare data de Augustin Lazar in dosarul lui . Apoi, marti, la sosirea la Ministerul Justitiei a spus ca nu va parasi institutia fara sa prezinte. continuă pe B1

Tudorel Toader se lasa asteptat cu dovezile: Ministrul Justitiei a promit ca face miercuri documente despre Augustin Lazar

Intai a promis ca le publica luni ordonanta de clasare data de Augustin Lazar in dosarul lui . Apoi, marti, la sosirea la Ministerul Justitiei a spus ca nu va parasi institutia fara sa prezinte.

Respectul lui Tudorel Toader pentru Parlament. Opozitia citea, ministrul se distra

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a ascultat relaxat motiunea simpla citita de un deputat al Opozitiei. Toader a ajuns inclusiv sa distribuie fotografii cu fiul sau si sotia acestuia.

Tudorel Toader, mesaj din concediu

Ministrul Justitiei Tudorel Toader rupe tacerea din concediu! Acesta a postat duminica pe Facebook doua fotografii cu fiul si nora sa, care s-au casatorit ieri religios. Tudorel Toader le-a transmis astazi.

Deputatii PSD il ameninta pe Tudorel Toader: Daca nu publica dovezile promise despre Augustin Lazar, nu il salveaza de motiunea simpla

Intarzierea lui Tudorel Toader de a prezenta dovada privind clasarea data de Augustin Lazar intr-un dosar al presedintelui Klaus Iohannis provoaca mari nemultumiri in PSD. Liviu Plesoianu, unul dintre cei.

Tudorel Toader, intrebat de activitatea in fruntea Ministerului Justitiei: Dumneavoastra va reprosati ceva in viata? (VIDEO)

Remanierea guvernamentala se aproprie de momentul concluziilor, iar una din intrebarile la care toata lumea asteapta raspuns este cea privind viitorul lui Tudorel Toader in fruntea Ministerul.

TUDOREL TOADER, desfiintat dupa incurcatura comisa: Nu stie lucruri simple despre cariera magistratilor! La minister e HAOS

Judecatorul Cristi Danilet a criticat dur, intr-o postare pe Facebook, comunicatul de presa transmis miercuri de Tudorel Toader, sugerand ca la Ministerul Justitiei domneste haosul. Azi ar fi trebuit ca.

Toader, pas inapoi in confruntarea cu Lazar: Nu a publicat documentele pe care le-a promis. Ministrul Justitiei, apel la CSM in disputa cu Procurorul General

Dupa aproape o saptamana in care a tot amenintat ca va publica dosarul de candidatura aL lui Augustin Lazar, Tudorel Toader nu a venit cu documentele promise, ci cu un lung comunicat prin care a cerut CSM sa.

Surse: CSM asteapta cererea scrisa a lui Tudorel Toader

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu a publicat documentul promis, dar a cerut Consiliului Superior al Magistraturii sa ii transmita daca este legal sau nu sa publice aceste documente. Solicit, pe.

Facebook-ul se razbuna pe Tudorel Toader: Ce gafa a facut ministrul Justitiei la o zi dupa nunta fiului sau(VIDEO)

A fost o saptamana grea pentru ministrul Justitiei, Tudorel Toader, iar retelele de socializare i-au dat de furca. Dupa ce in urma cu o saptamana posta si stergea mesaje referitoare la Comisia de la.

Tudorel Toader a trecut evaluarea Parlamentului: Motiunea impotriva ministrului Justitiei a fost respinsa la vot. Urmeaza testul remanierii in CEx-ul PSD (VIDEO)

Tudorel Toader a scapat de motiunea simpla depusa in Parlament de PNL! Aceasta a fost respinsa cu 171 de voturi impotriva, 99 pentru si 5 abtineri. Ministrul Justitiei a avut putine emotii dupa ce .

ştiri de la B1

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )