Libnet.ro
UNICEF

18:45

Lovitura-bomba pentru Augustin Lazar. Procurorul general al Romaniei a avut grija ca adversarii lui Ceausescu sa infunde puscaria

Antena3 Antena3,
Lovitura-bomba pentru Augustin Lazar. Procurorul general al Romaniei a avut grija ca adversarii lui Ceausescu sa infunde puscaria

Lumea Justitiei a publicat o serie intreaga de documente care arata implicarea procurorului ceausist Augustin LAzar in distrugerea unei persoane extrem de importante pentru ceea ce s-a intamplat pentru mica. continuă pe Antena3

Fostul sef DIICOT Daniel Horodniceanu vrea scaunul lui Augustin Lazar

Procurorul Daniel Horodniceanu, fost sef al DIICOT pana in primavara anului trecut, a declarat, joi, pentru HotNews. ro, ca si-a depus candidatura pentru postul de procuror general. in competitie se mai afla la.

Augustin Lazar este singurul dintre candidatii la sefia Parchetului General care are dosarul complet

Procurorul general Augustin Lazar este singurul din cei patru candidati la sefia Parchetului General care are dosarul complet. Ministerul Justitiei a publicat vineri lista candidatilor pentru functia de procuror general - Augustin Lazar, Marian Drilea, Gabriela Scutea si Daniel Horodniceanu.

Laura Codruta Kovesi are interdictie de a discuta cu procurorul general, Augustin Lazar

Laura Codruta Kovesi are interdictie de a discuta cu mai multe persoane, intre care si cu procurorul general, Augustin Lazar. informeaza Mediafax, care citeaza surse judiciare. Masura este dispusa in cadrul controlului judiciar sub care a fost plasata fosta sefa DNA.

Augustin Lazar este singurul candidat la sefia Parchetului General cu dosarul complet

Patru candidati s-au inscris in cursa pentru sefiaParchetului General: Augustin Lazar, Marian Drilea, Gabriela Scutea si Daniel Horodniceanu. Dintre acestia, doar Lazar are dosarul complet. Ceilalti trei.

Ministerul Justitiei a publicat lista candidatilor pentru functia de procuror general. Doar Augustin Lazar are dosar complet

Ministerul Justitiei anunta, vineri, ca s-au inscris pentru functia de procuror general patru candidati, Augustin Lazar, Marian Drilea, Gabriela Scutea si Daniel Horodniceanu, dintre care doar Lazar are dosarul complet, ceilalti avand la dispozitie termenul de 1 aprilie pentru completare.

Joi este ultima zi de depunere a candidaturilor pentru functia de procuror general

Joi este ultima zi de depunere a candidaturilor pentru functia de procuror general. Marian Drilea, procuror la DIICOT, si-a depus candidatura pentru functia de procuror general al Romaniei, informatia.

MINISTERUL JUSTITIEI: Trei candidati pentru functia de procuror general au depus dosare incomplete

Trei candidati pentru functia de procuror general - Daniel Horodniceanu, Gabriela Scutea si Marian Drilea - au depus la Ministerul Justitiei dosare incomplete, acestia avand termen pana luni sa aduca documentele care lipsesc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )