Libnet.ro
UNICEF

14:45

Augustin Lazar este singurul dintre candidatii la sefia Parchetului General care are dosarul complet

Hotnews Hotnews,
 Augustin Lazar este singurul dintre candidatii la sefia Parchetului General care are dosarul complet

Procurorul general Augustin Lazar este singurul din cei patru candidati la sefia Parchetului General care are dosarul complet. Ministerul Justitiei a publicat vineri lista candidatilor pentru functia de procuror general - Augustin Lazar, Marian Drilea, Gabriela Scutea si Daniel Horodniceanu. continuă pe Hotnews

Augustin Lazar este singurul candidat la sefia Parchetului General cu dosarul complet

Patru candidati s-au inscris in cursa pentru sefiaParchetului General: Augustin Lazar, Marian Drilea, Gabriela Scutea si Daniel Horodniceanu. Dintre acestia, doar Lazar are dosarul complet. Ceilalti trei.

Reactia Comisiei Europene dupa ce Kovesi a fost pusa sub control judiciar: Nu obstructionati candidatii pentru sefia Parchetului Europen!

Purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, Margaritas Schinas, a declarat, vineri, ca e crucial ca toti candidatii inscrisi pentru sefia Parchetului European, printre care se numar si Laura Codruta Kovesi, sa fie tratati corect si sa poata participa la toti pasii procedurii de selectie.

Reactia Comisiei Europene dupa ce Kovesi a fost pusa sub control judiciar: Nu obstructionati candidatii pentru sefia Parchetului European!

Purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, Margaritas Schinas, a declarat, vineri, ca e crucial ca toti candidatii inscrisi pentru sefia Parchetului European, printre care se numar si Laura Codruta Kovesi, sa fie tratati corect si sa poata participa la toti pasii procedurii de selectie.

VIDEO Comisia Europeana, despre Kovesi: Toti candidatii la sefia Parchetului European trebuie sa poata participa nestingherit la toate etapele procedurii de selectie

Comisia Europeana invita Guvernul sa respecte pe deplin principiul cooperarii loiale, consacrat de tratat, in ceea ce priveste procedura de selectie a procurorului general european, aratand ca toti candidatii trebuie sa poata participa nestingherit la toate etapele procedurii de selectie, a declarat Margaritis Schinas, purtator-sef de cuvant al Comisiei, intrebat despre masura plasarii sub control judiciar a fostei sefe a DNA Laura Codruta Kovesi. El a reamintit, de asemenea, preocuparile serioase ale Comisiei Europene cu privire la Sectia pentru cercetarea infractiunilor din justitie.

A fost anuntat primul contracandidat al lui Augustin Lazar la sefia Parchetului General! Este procurorul care l-a interceptat in trecut pe Traian Basescu

Marian Drilea, procurorul DIICOT Brasov, si-a anuntat candidatura pentru functia de procuror general al Romaniei, devenind astfel primul contracandidat al lui Augustin Lazar pentru preluarea acestui portofoliu,.

Un al doilea candidat pentru sefia Parchetului General / Joi, ultima zi in care pot fi depuse candidaturile

Procurorul DIICOT Marian Drilea s-a inscris in cursa pentru functia de procuror general, aceasta fiind cea de-a doua candidatura pentru conducerea Parchetului General, dupa cea lui Augustin Lazar, a declarat pentru HotNews. ro ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Joi este ultima zi in care pot fi depuse candidaturile.

Ultima zi pentru depunerea candidaturilor la sefia Parchetului General. Doar doi procurori si-au depus candidatura pana azi

Astazi este ultima zi in care persoanele care vor sa detina functia de procuror general al Romaniei isi mai pot depune candidaturile, potrivit calendarului anuntat de Ministerul Justitiei. Pana acum, s-au inscris actualul procuror general Augustin Lazar si procurorul DIICOT Marian Drilea.

Augustin Lazar a anuntat ca si-a depus candidatura pentru un nou mandat de procuror general: Am mers la cabinetul ministrului

Procurorul general, Augustin Lazar, a anuntat ca si-a depus marti, la Ministerul Justitiei, candidatura pentru un nou mandat la sefia Parchetului General, in contextul in care functia ramane vacanta incepand cu data de 28 aprilie.

Ministerul Justitiei a publicat lista candidatilor pentru functia de procuror general. Doar Augustin Lazar are dosar complet

Ministerul Justitiei anunta, vineri, ca s-au inscris pentru functia de procuror general patru candidati, Augustin Lazar, Marian Drilea, Gabriela Scutea si Daniel Horodniceanu, dintre care doar Lazar are dosarul complet, ceilalti avand la dispozitie termenul de 1 aprilie pentru completare.

Laura Codruta Kovesi are interdictie de a discuta cu procurorul general, Augustin Lazar

Laura Codruta Kovesi are interdictie de a discuta cu mai multe persoane, intre care si cu procurorul general, Augustin Lazar. informeaza Mediafax, care citeaza surse judiciare. Masura este dispusa in cadrul controlului judiciar sub care a fost plasata fosta sefa DNA.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )