Libnet.ro
UNICEF

07:00

Augustin Lazar, despre acuzatiile in cazul Ghita-Nicolae Popa: Insinuarile privind incalcari ale legii urmaresc destabilizarea Parchetului General

Adevărul Adevărul,
Augustin Lazar, despre acuzatiile in cazul Ghita-Nicolae Popa: Insinuarile privind incalcari ale legii urmaresc destabilizarea Parchetului General

Procurorul General al Romaniei a transmis vineri, dupa aparitia informatiilor privind extinderea anchetei in cazul Kovesi si in ceea ce il priveste, pentru emiterea unui comunicat de presa in 2017, privind plangerea lui Sebastian Ghita, ca orice insinuare privind incalcarea legii este neavenita. continuă pe Adevărul

Augustin Lazar, reactie in cazul audierii lui Kovesi:Alti magistrati trebuie sa se abtina de la comentarii

Procurorul general,Augustin Lazar, a vobit, joi, desprechemarea Laurei Codruta Kovesi la audieri la Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie, dupa plangerea depusa de omul de afaceri.

Lazar, despre buget: Banii pentru expertize sunt dramuiti. E clar ca vom avea nevoie de rectificare

Procurorul general Augustin Lazar este nemultumit de bugetul alocat Ministerului Public, spunand ca este nevoie de bani pentru rapoartele de expertiza, de exemplu, in conditiile in care a crescut numarul cazurilor de violenta. El a subliniat ca va fi nevoie de o rectificare bugetara, pentru a acoperi costul expertizelor, dar si pentru salarii sau pentru a cump[ra un nou sediu pentru DIICOT, care plateste 58. 000 de euro chirie.

AUGUSTIN LAZAR: Am exercitat atributiile de comunicare publica conform dispozitiilor legale in vigoare

Procurorul general, Augustin Lazar, precizeaza ca, in calitate de procuror general, a exercitat atributiile de comunicare publica conform dispozitiilor legale in vigoare.

Augustin Lazar, reactie dupa a aflat ca este vizat intr-un dosar penal: Mi-am exercitat atributiile conform dispozitiilor legale

Procurorul general, Augustin Lazar, sustine ca si-a exercitat atributiile de comunicare publica conform dispozitiilor legale in vigoare, sustinand ca orice insinuari privind incalcari ale legii de catre.

Lovitura crunta pentru procurorul general. Augustin Lazar, vizat de un dosar penal

Sectia pentru investigarea magistratilor a inceput urmarirea penala impotriva autorilor comunicatului Parchetului General din ianuarie 2017, comunicat in care se mintea public despre imprejurarile aducerii in.

AUGUSTIN LAZAR: Sumele propuse de noi sunt mai mari decat cele ramase in buget

Procurorul general, August Lazar, a afirmat, astazi, ca sumele primite de Ministerul Public sunt mai mici decat cele pe care institutia le-a propus, aratand ca sunt cauze in care este nevoie de diverse expertize care costa multi bani si ca, in ultima perioada, Ministerul Public s-a aflat in situatia de a nu achita astfel de lucrari.

Viorica Dancila, despre acuzatiile la adresa lui Kovesi: Nu e treaba mea sa comentez. Justitia sa isi faca treaba

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, referindu-se la acuzatiile aduse Laurei Codruta Kovesi, ca nu este treaba prim-ministrului sa comenteze o problema legata de justitie, precizand ca in fata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )