Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Badea, despre decizia CCR: Kovesi nu va demisiona. Se va baricada in birou

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, despre decizia CCR: Kovesi nu va demisiona. Se va baricada in birou

Mircea Badea a vorbit, miercuri,despre decizia Curtii Constitutionale. CCRil obliga pe presedintele Klaus Iohannis sa o revoce din fruntea DNA pe Laura Codruta Kovesi. Domnul Iohannis trebuie sa. continuă pe Antena3

Orban, despre decizia CCR privind revocarea lui Kovesi: mbraca caracterul unei lovituri de stat

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, ca decizia Curtii Constitutionale potrivit careia exista unui conflict constitutional intre Ministrul justitiei si Presedintele Romaniei imbraca caracterul unei lovituri de stat. De asemenea, acesta a spus ca presedintele nu poate fi determinat sa ia o decizie impotriva vointei oamenilor care i-au acordat mandatul.

Florin Iordache, despre decizia CCR: Codruta, go home! E o victorie a normalitatii

Deputatul PSD Florin Iordache a vorbit, miercuri, despredecizia Curtii Constitutionale. CCRil obliga pe presedintele Klaus Iohannis sa o revoce din fruntea DNA pe Laura Codruta Kovesi. Decizia.

Tudorel Toader, despre decizia CCR: Am primit decizia ca pe o revenire la normalitate

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca decizia Curtii Constitutionale reprezinta o revenire spre normalitate sau ca un inceput de revenire la normalitate. Mai mult, acesta afirma ca decizia.

Ciolos, despre decizia CCR: Judecatorii Curtii Constitutionale indeparteaza tot mai mult institutia de rolul sau de gardian al Constitutiei

Fostul premier Dacian Ciolos sustine ca judecatorii Curtii Constitutionale indeparteaza tot mai mult institutia de rolul sau de gardian al Constitutiei si o transforma intr-un jucator politic. El mai spune ca formatiunea sa, Miscarea Romania impreuna, prin programul politic pe care il va avea, va depolitizata complet Curtea. De asemenea, Platforma Romania 100 considera ca CCR a devenit un instrument politic si trebuie reformat.

Iohannis, despre decizia CCR pe tema revocarii sefei DNA: Voi astepta motivarea, voi citi si voi actiona in consecinta

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, miercuri, ce va face in cazul in care Curtea Constitutionala CCR) decide ca exista un conflict Guvern-Presedinte in privinta revocarii sefei DNA, el raspunzand ca va astepta motivarea, o va citi si va actiona in consecinta.

Iohannis, despre decizia CCR privind revocarea lui Kovesi: Voi citi motivatia si voi actiona in consecinta (VIDEO)

Curtea Constitutionala a decis miercuri ca exista un conflict intre puteri in cazul respingerii de catre seful statului a solicitare de revocare a sefei DNA. Cu putin timp inainte de anuntul.

Reactia lui Tudorel Toader dupa decizia CCR in cazul lui Kovesi

La scurt timp dupa decizia CCR cu privire la revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a scris o postare pe o retea de socializare in care argumenta ca verdictul Curtii Constitutionale valorifica principiul.

FOTO Sute de timisoreni au iesit in strada dupa decizia CCR privind revocarea sefei DNA

Decizia CCR prin care Klaus Iohannis e obligat sa o demita pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi a scos sute de oameni in strada la Timisoara.

FOTO VIDEO Sute de timisoreni au iesit in strada dupa decizia CCR privind revocarea sefei DNA

Decizia CCR prin care Klaus Iohannis e obligat sa o demita pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi a scos sute de oameni in strada la Timisoara.

Tudorel Toader: Am asteptat cu interes decizia CCR

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a declarat la Sinteza zilei, ca a asteptat cu interes decizia CCR care il obliga pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sa o revoce pe Kovesi din functia de procuror-sef.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )