Libnet.ro
UNICEF

19:00

Presa internationala, despre decizia CCR in cazul Laurei Codruta Kovesi: Limiteaza puterea presedintelui si ofera ministrului Justitiei un control mai mare asupra procurorilor

B1 B1,
Presa internationala, despre decizia CCR in cazul Laurei Codruta Kovesi: Limiteaza puterea presedintelui si ofera ministrului Justitiei un control mai mare asupra procurorilor

Romania s-a aflat din nou pe prima pagina a publicatiilor internationale. Decizia luata de CCR in cazul Laurei Codruta Kovesi a fost amplu dezbatuta de presa straina, care sustine ca presedintele Klaus. continuă pe B1

Prima reactie a Comisiei Europene dupa decizia CCR in cazul Laurei Codruta Kovesi

Comisia Europeana a transmis joi, prin vocea unui purtator de cuvant, ca nu comenteaza deciziile curtilor nationale, dar monitorizeaza lupta anticoruptie prin intermediul Mecanismului de Cooperare si.

Tudorel Toader, prima reactie dupa decizia CCR in cazul Laurei Codruta Kovesi

Ministrul Justitiei Tudorel Toader reactioneaza dupa ce judecatorii de la Curtea Constitutionala au decis miercuri ca exista un conflict constitutional intre Executiv si Presedintie prin refuzul lui Klaus Io.

Augustin Lazar, despre decizia CCR: Nu am discutat cu Kovesi, pentru ca nu am avut ocazia

Procurorul Augustin Lazar a sustinut ca nu a apucat sa discute cu sefa DNA, Laura Codruta Kovesi despre decizia Curtii Constitutionale privind revocarea acesteia,anuntand ca asteapta motivarea.

Augustin Lazar, despre decizia CCR: Nu am discutat cu Kovesi, pentru ca nu am avut ocazia. Asteptam sa vedem considerentele acestei decizii

Procurorul General, Augustin Lazar, a declarat joi ca nu a discutat, deocamdata, cu Laura Codruta Kovesi despre decizia Curtii Constitutionale privind revocarea sefei DNA. Lazar a adaugat ca asteapta sa vada motivarea Curtii.

Mircea Badea, despre decizia CCR: Kovesi nu va demisiona. Se va baricada in birou

Mircea Badea a vorbit, miercuri,despre decizia Curtii Constitutionale. CCRil obliga pe presedintele Klaus Iohannis sa o revoce din fruntea DNA pe Laura Codruta Kovesi. Domnul Iohannis trebuie sa.

VIDEO Cele 3 scenarii ale analistilor dupa decizia CCR n cazul Kovesi. PSD-ALDE l-ar putea suspenda pe Iohannis

Procurorii considera ca a venit momentul sa traga un semnal de alarma privind independenta justitiei. Pe de alta parte, in comunicatul DNA nu se vorbeste despre o eventuala demisie a Laurei Codruta Kovesi, desi a fost ceruta cu insistenta de cei de la PSD si ALDE.

Florin Iordache, despre decizia CCR: Codruta, go home! E o victorie a normalitatii

Deputatul PSD Florin Iordache a vorbit, miercuri, despredecizia Curtii Constitutionale. CCRil obliga pe presedintele Klaus Iohannis sa o revoce din fruntea DNA pe Laura Codruta Kovesi. Decizia.

Carmen Dan, despre decizia CCR: Mi-as dori ca Presedintele sa dea dovada de responsabilitate

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat joi ca seful statului ar trebui sa dea dovada de responsabilitate si sa respecte decizia Curtii Constitutionale, revocand-o pe Laura Codruta Kovesi din.

Liberalul Viorel Catarama, despre decizia CCR: E clar! Iohannis trebuie sa o demita pe Kovesi

Liberalul Viorel Catarama declara ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa o demita cat mai repede pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Primvicepresedinte PNL Sector 2 este de parere ca incertitudinea.

Iohannis, despre decizia CCR pe tema revocarii sefei DNA: Voi astepta motivarea, voi citi si voi actiona in consecinta

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, miercuri, ce va face in cazul in care Curtea Constitutionala CCR) decide ca exista un conflict Guvern-Presedinte in privinta revocarii sefei DNA, el raspunzand ca va astepta motivarea, o va citi si va actiona in consecinta.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )