Libnet.ro
UNICEF

01:05

Augustin Lazar, despre dosarul mitingului din 10 august: Documentele care constituie probe trebuie declasificate

Hotnews Hotnews,
 Augustin Lazar, despre dosarul mitingului din 10 august: Documentele care constituie probe trebuie declasificate

Procurorul general a anuntat, vineri dimineata, ca ancheta privind violentele de la mitingul din 10 august din Piata Victoriei dureaza pentru ca multe dintre documentele care constituie probe la dosar sunt clasificate, precizand ca actele care prezinta probe trebuie declasificate, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

AUGUSTIN LAZAR, explicatii despre DOSARUL PROTESTULUI din 10 AUGUST: Sunt documente clasificate si asta atrage o anumita dificultate. E necesara declasificarea

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, vineri, la CSM, ca in cazul dosarului in care sunt vizati jandarmii reclamati dupa interventia in forta la Protestele din 10 august, ancheta.

Gabriela Firea, audiata n dosarul protestului din 10 august. ntotdeauna vorbesc numai pe baza de argumente

Gabriela Firea s-a prezentat, marti, la Parchetul General, pentru a fi audiata in dosarul protestelor din 10 august, primarul precizand, la intrarea in sediul parchetului, ca intotdeauna vorbeste pe baza de argumente si ca are dovezi pentru a-si demonstra afirmatiile.

Prefectul Capitalei, audiat la Parchet n dosarul protestului din 10 august. Urmeaza Gabriela Firea

Prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, s-a prezentat, marti dimineata, la sediul Parchetului General, pentru a fi din nou audiata de catre procurorii militari, in dosarul deschis dupa violentele de la protestul din 10 august. La Parchetul General, incepand cu ora 11:00, este asteptata si Gabriela Firea, primarul general al Capitalei.

Noi audieri in dosarul violentelor din 10 august

Declaratiile recente ale primarului Capitalei, Gabriela Firea, cu privire la implicarea ministrului de interne Carmen Dan in coordonarea interventiei violente, din 10 august, a Jandarmeriei asupra manifestantilor pasnici din Piata Victoriei, nu au ramas fara ecou.

Senatul incepe audierile pe tema violentelor de la protestul din 10 august

Comisia de aparare din Camera Senatului va incepe astazi audierile pe marginea modului abuziv in care au intervenit jandarmi pe perioada protestului din 10 august. Subiectul protestului.

Prefectul Capitalei, la Parchetul General in legatura cu dosarul deschis dupa violentele din 10 august

Prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, s-a prezentat, marti dimineata, la sediul Parchetului General, in legatura cu dosarul deschis dupa violentele din 10 august.

Gabriela Firea, despre evenimentele din 10 august: Carmen Dan a premeditat tot

Gabriela Firea a declarat ca, din punctul sau de vedere, Carmen Dan ar fi trebuit sa faca un pas in spate dupa evenimentele din 10 august. inca din momentul in care incerca sa explice ca un Ministru de.

Surse: Dancila va da explicatii in Parlamentul European privind violentele din 10 august

Parlamentul European ii solicita premierului Viorica Dancila sa dea explicatii in plendespre violentele din 10 august, informeaza Adevarul, care citeaza surse politice. Verzii Europeni au fost cei.

Ministrul de Interne si coordonatorul actiunii jandarmilor de la protestul din 10 august vor fi audiati in Comisia pentru drepturile omului a Camerei

Comisia pentru drepturile omului din Camera Deputatilor a decis miercuri, in unanimitate, ca ministrul de Interne, Carmen Dan, si coordonatorul actiunii Jandarmeriei de la protestul din 10 august, Catalin.

PSD a ANULAT audierile in ancheta privind violentele din 10 august

Senatorii PSD au obtinut anularea audierilor din Comisia de Aparare pe subiectul interventiei violente a jandarmilor la protestul din 10 august. Propunerea a venit de la social-democratul Serban Nicolae, informeaza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )