Libnet.ro
UNICEF

08:45

Augustin Lazar: Rechizitoriul in dosarului Revolutiei va fi prezentat public in cateva zile

Hotnews Hotnews,
 Augustin Lazar: Rechizitoriul in dosarului Revolutiei va fi prezentat public in cateva zile

Procurorul general Augustin Lazar a anuntat, luni, la Timisoara, ca rechizitoriul din dosarul Revolutiei, trimis recent in judecata, ar putea fi prezentat public in cateva zile, dupa ce datele personale vor fi anonimizate. continuă pe Hotnews

Minciuni scandaloase descoperite in Dosarul Revolutiei.Ce a spus Augustin Lazar despre proiectul trimis la minister

Ana Maria Bujor a prezentat la Antena 3 o serie de minciuni legate de Dosarul Revolutiei. Dosarul Revolutiei nu este nici pe departe cel despre care vorbeste Augustin Lazar. Exista in acest moment in.

Augustin Lazar: Nimeni nu va putea spune ca am transmis un Minister Public supus politic

Nimeni nu va putea spune ca am transmis un Minister Public supus politic, a declarat Augustin Lazar, la o dezbatere pe tema independentei justitiei. Procurorul general a primit Premiul Speranta, oferit de.

Procurorul Augustin Lazar, la Timisoara: Nimeni nu va putea spune ca am transmis un Minister Public supus politic

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a primit luni, 15 aprilie, premiul Speranta, oferit de Societatea Timisoara. Cu ocazia decernarii premiului, Augustin Lazar a declarat ca va lasa mostenire distinctia magistratilor tineri.

Augustin Lazar, mesaj dupa ce a fost premiat: Transmit tinerei generatii de procurori acest premiu impreuna cuun Minister Public independent

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat luni, la Timisoara, ca transmite tinerei generatii de procurori Premiul Speranta de la Societatea Timisoara, la care se mai adauga si un Minister.

Lovitura decisiva pentru Augustin Lazar! CSM nu ii va prelungi mandatul de procuror general

Au mai ramas doar 17 zile din mandatul lui Augustin Lazar, iar Ministerul Public nu are inca un inlocuitor. Se pare, insa,caCSM nu ii va prelungi mandatul actualului procuror general, conform.

Ion Cristoiu, informatie-bomba: Augustin Lazar pleaca!

Jurnalistul Ion Cristoiu a dat o informatie bomba despre Augustin Lazar. Ion Cristoiu a spus ca Augustin Lazar va pleca din functie. Din intamplara de la Timisoara am retinut un anunt sigur. Am auzit .

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, mesaj pentru Augustin Lazar: Calvarul Aiudului!...

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a transmis un mesaj pe Facebook pentru procurorul general, Augustin Lazar. Tudorel Toader a pus o fotografie realizata la Penitenciarul Aiud, unde Augustin Lazar a fost.

Tudorel Toader, mesaj subtil pentru Augustin Lazar: Ce a postat ministrul Justitiei pe Facebook (FOTO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a publicat vineri un mesaj cu subinteles pentru procurorul general Augustin Lazar. Toader a postat pe Facebook de la Penitenciarul Aiud, acolo unde, in anii 80, Lazar.

Augustin Lazar si Tudorel Toader se bat in imobile - Cine are VILA mai mare? Imagini cu PALATELE liderilor justitiei (FOTO)

Ministerul Justitiei, Tudorel Toader, si procurorul general, Augustin Lazar, se bat pentru titlul de cine are vila mai mare. Lazar detine una dintre cele mai elegante si impunatoare imobile din Alba.

Augustin Lazar isi ridica controversatul premiu la Timisoara

UPDATE Augustin Lazar a venit la Timisoara sa ridice premiul controversat, Speranta, acordat in martie, dar care inca nu ajunsese in posesia lui. Transmit tinerei generatii de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )