Libnet.ro
UNICEF

21:30

Lovitura decisiva pentru Augustin Lazar! CSM nu ii va prelungi mandatul de procuror general

Antena3 Antena3,
Lovitura decisiva pentru Augustin Lazar! CSM nu ii va prelungi mandatul de procuror general

Au mai ramas doar 17 zile din mandatul lui Augustin Lazar, iar Ministerul Public nu are inca un inlocuitor. Se pare, insa,caCSM nu ii va prelungi mandatul actualului procuror general, conform. continuă pe Antena3

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, mesaj pentru Augustin Lazar: Calvarul Aiudului!...

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a transmis un mesaj pe Facebook pentru procurorul general, Augustin Lazar. Tudorel Toader a pus o fotografie realizata la Penitenciarul Aiud, unde Augustin Lazar a fost.

Fotografie cu dedicatie pentru Augustin Lazar, postata de Tudorel Toader, cu mesajul Calvarul Aiudului!

In plin scandal generat de acuzatiile aduse procurorului general Augustin Lazar ca ar fi refuzat sa elibereze un disident anticomunist de la inchisoarea de la Aiud, ministrul Justitiei viziteaza acest penitenciar si posteaza o fotografie cu numele tuturor detinutilor politici.

Catalin Tolontan, mesaj dur pentru Augustin Lazar: Nu e nimic discutabil in ce faceau procurorii in privinta proceselor politice in vremea regimului comunist!

Coordonatorul editorial al cotidianului Libertatea, Catalin Tolontan, reactioneaza ferm la scuzele cu jumatate de gura rostite de procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, pe tema practicilor procurorilor.

Tudorel Toader, mesaj subtil pentru Augustin Lazar: Ce a postat ministrul Justitiei pe Facebook (FOTO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a publicat vineri un mesaj cu subinteles pentru procurorul general Augustin Lazar. Toader a postat pe Facebook de la Penitenciarul Aiud, acolo unde, in anii 80, Lazar.

AUGUSTIN LAZAR, INTREBAT DE TUDOREL TOADER DESPRE NEREALIZARILE DIN MANDATUL SAU: Partea plina a paharului a fost mai mare decat partea goala

Augustin Lazar a spus, astazi, in cadrul interviului pe care l-a sustinut pentru ocuparea unui nou mandat de procuror general ca are o experienta de peste 36 de ani, dintre care 20 de ani in functii de conducere.

SONDAJ Ar trebui sa demisioneze Augustin Lazar?

Augustin Lazar a spus, marti, ca in cazul disidentului inchis la Aiud i s-au atribuit fapte pe care nu le-a facut si ca a fost tinta unor actiuni de decredibilizare, in conditiile depunerii candidaturii pentru un al doilea mandat de procuror general. Sondaj HotNews. ro: Ar trebui sa demisioneze Augustin Lazar?.

Augustin Lazar, precizari in cazul disidentului anticomunist: Mi s-au atribuit fapte pe care nu le-am facut / Speculatii manipulate intr-o maniera jenanta/ Nu ar fi in interesul societatii sa demisionez

La o saptamana de la declansarea scandalului in care a fost acuzat ca a refuzat de doua ori eliberarea unui disident anticomunist, Augustin Lazar a sustinut o declaratie de presa, spunand ca mai multe institutii de presa i-au atribuit fapte pe care nu le-a facut si i-au pus etichete pentru a-l decredibiliza. Nu sunt ofiter, subofiter, agent sau colaborator al vreunui serviciu de informatii, a afirmat Lazar. El a mai sustinut ca aceste atacuri la adresa sa sunt determinate de depunerea candidaturii pentru al doilea mandat de procuror general. Legat de o posibila demisie sau retragere a candidaturii pentru un nou mandat, procurorul general a sustinut ca nu ar fi in interesul societatii.

ALDE: Ne intrebam daca Iohannis ii este doar recunoscator lui Augustin Lazar pentru dosarele inchise sau e doar santajat cu dosarul sotiei sale

ALDE raspunde acuzatilor presedintelui Klaus Iohannis conform carora absenta de la consultarile de la Cotroceni e determinata de dezinteresul fata de situatia justitiei. Partidul condus de Calin Popescu Tariceanu sustine ca presedintele trebuie sa il revoce pe procurorul general Augustin Lazar.

ALDE: Ne intrebam daca Iohannis ii este doar recunoscator lui Augustin Lazar pentru dosarele inchise

ALDE raspunde acuzatilor presedintelui Klaus Iohannis conform carora absenta de la consultarile de la Cotroceni e determinata de dezinteresul fata de situatia justitiei, spunand ca presedintele trebuie sa il revoce pe procurorul general Augustin Lazar si intrebandu-se daca ii este doar recunoscator procurorului general pentru dosarele inchise sau e doar santajat cu dosarul sotiei sale.

Augustin Lazar si Tudorel Toader se bat in imobile - Cine are VILA mai mare? Imagini cu PALATELE liderilor justitiei (FOTO)

Ministerul Justitiei, Tudorel Toader, si procurorul general, Augustin Lazar, se bat pentru titlul de cine are vila mai mare. Lazar detine una dintre cele mai elegante si impunatoare imobile din Alba.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )