Libnet.ro
UNICEF

15:30

Aur si argint pentru elevii romani la Olimpiada Asiatica de Fizica. Romania, singura tara din afara Asiei, participanta pentru al treilea an consecutiv la competitie

Hotnews Hotnews,
 Aur si argint pentru elevii romani la Olimpiada Asiatica de Fizica. Romania, singura tara din afara Asiei, participanta pentru al treilea an consecutiv la competitie

Elevii romani care au participat la Olimpiada Asiatica de Fizica - APhO, desfasurata intre 1 si 9 mai la Yakutsk, in Federatia Rusa, au reusit sa obtina o medalie de aur si doua de argint. Competitia a reunit 24 de tari, fiecare tara fiind reprezentanta in concurs de catre un numar de opt participanti. continuă pe Hotnews

Sase medalii pentru elevii romani la Olimpiada Balcanica de Matematica

Elevii romani au obtinut sase medalii, una de aur, doua de argint si trei de bronz la cea de-a 34-a editie a Olimpiadei Balcanice de Matematica BMO 2017), desfasurata la Ohrid, Macedonia, anunta.

Elevii romani au obtinut sase medalii la Olimpiada Balcanica de Matematica

Elevii romani au reprezentat cu brio tara noastra la Olimpiada Balcanica de Matematica. O medalie de aur, doua de argint si trei de bronz au revenit delegatiei Romaniei la cea de-a 34-a editia a.

Elevii romani au castigat sase medalii la Balcaniada de Matematica

Lotul olimpic de matematica al Romaniei a castigat sase medalii, dintre care o medalie de aur, doua medalii de argint si trei medalii de bronz, la a XXXIV-a editie a Olimpiadei Balcanice de Matematica pentru seniori, desfasurata in perioada 2-7 mai, la Ohrid Macedonia), informeaza Ministerul Educatiei.

Dragostea si respectul intemeiaza o familie - Ambasada Suediei, mesaj sugestiv pentru politicienii romani (FOTO)

Ambasada Suediei la Bucuresti reactioneaza dupa ce parlamentarii romani au votat pentru pentru redefinirea familiei traditionale, opunandu-se categoric impotriva casatoriilor homosexuale.

Elvetia a activat clauza de salvgardare pentru muncitorii romani si bulgari

Consiliul federal elvetian a decis activarea clauzei de salvgardare aplicabila cetatenilor romani si bulgari, informeaza MAE.

Elvetia a activat clauza de salvgardare pentru muncitorii romani, la un an de la liberalizarea accesului. Reactia MAE

Consiliului federal elvetian a decis activarea clauzei de salvgardare aplicabila cetatenilor romani si bulgari, informeaza MAE, precizand ca secretarul de stat george Ciamba a avut o discutie.

Elvetia a reintrodus restrictii temporare pe piata muncii pentru cetatenii romani

Elvetia a decis activarea clauzei de salvgardare aplicabila cetatenilor romani si bulgari, prevazuta in Protocolul II al Acordului UE-Elvetia privind Libera Circulatie a Persoanelor, informeaza Ministerul Afacerilor Externe MAE).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )