Libnet.ro
UNICEF

16:30

Elvetia a activat clauza de salvgardare pentru muncitorii romani, la un an de la liberalizarea accesului. Reactia MAE

Antena3 Antena3,
Elvetia a activat clauza de salvgardare pentru muncitorii romani, la un an de la liberalizarea accesului. Reactia MAE

Consiliului federal elvetian a decis activarea clauzei de salvgardare aplicabila cetatenilor romani si bulgari, informeaza MAE, precizand ca secretarul de stat george Ciamba a avut o discutie. continuă pe Antena3

Elvetia a activat clauza de salvgardare pentru muncitorii romani si bulgari

Consiliul federal elvetian a decis activarea clauzei de salvgardare aplicabila cetatenilor romani si bulgari, informeaza MAE.

Elvetia a restrictionat accesul muncitorilor romani. Autoritatile noastre isi exprima regretul si raman in dialog

Elvetia a activat clauza de salvgardare pentru muncitorii romani si bulgari, la un an de la liberalizarea accesului, astfel ca lucratorii romani au acces restrictionat pe piata muncii elvetiene. Dupa aceasta decizie, tot ce au facut autoritatile romane este sa isi exprime regretul si sa spuna ca vor ramane in dialog cu autoritatile elvetiene.

Elvetia a activat clauza de salvgardare prin care limiteaza numarul muncitorilor romani si bulgari. Ministerul roman de Externe critica aceasta decizie

Consiliul federal de la Berna a decis activarea clauzei de salvgardare prin care va fi limitat numarul cetatenilor romani si bulgari care au dreptul sa lucreze in Elvetia, a anuntat, miercuri, Ministerul de Externe al Romaniei.

Elvetia a reintrodus restrictii temporare pe piata muncii pentru cetatenii romani

Elvetia a decis activarea clauzei de salvgardare aplicabila cetatenilor romani si bulgari, prevazuta in Protocolul II al Acordului UE-Elvetia privind Libera Circulatie a Persoanelor, informeaza Ministerul Afacerilor Externe MAE).

Dragostea si respectul intemeiaza o familie - Ambasada Suediei, mesaj sugestiv pentru politicienii romani (FOTO)

Ambasada Suediei la Bucuresti reactioneaza dupa ce parlamentarii romani au votat pentru pentru redefinirea familiei traditionale, opunandu-se categoric impotriva casatoriilor homosexuale.

Aur si argint pentru elevii romani la Olimpiada Asiatica de Fizica. Romania, singura tara din afara Asiei, participanta pentru al treilea an consecutiv la competitie

Elevii romani care au participat la Olimpiada Asiatica de Fizica - APhO, desfasurata intre 1 si 9 mai la Yakutsk, in Federatia Rusa, au reusit sa obtina o medalie de aur si doua de argint. Competitia a reunit 24 de tari, fiecare tara fiind reprezentanta in concurs de catre un numar de opt participanti.

Sase medalii pentru elevii romani la Olimpiada Balcanica de Matematica

Elevii romani au obtinut sase medalii, una de aur, doua de argint si trei de bronz la cea de-a 34-a editie a Olimpiadei Balcanice de Matematica BMO 2017), desfasurata la Ohrid, Macedonia, anunta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )