Libnet.ro
UNICEF

23:00

DEVANSAND TOYOTA SI RENAULT-NISSAN: Volkswagen, cel mai mare constructor auto mondial

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DEVANSAND TOYOTA SI RENAULT-NISSAN: Volkswagen, cel mai mare constructor auto mondial

Constructorul auto japonez Toyota Motor Corporation a anuntat astazi ca anul trecut a vandut 10,59 milioane de vehicule la nivel mondial, mai putin decat cele 10,83 milioane vehicule livrate de rivalul german Volkswagen, transmite Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

DRAGNEA: Comunitatile locale vor avea cel mai mare buget din istorie

Comunitatile locale vor avea, in 2019, cel mai mare buget din istoria tarii noastre, circa 77 miliarde lei.

Aeroportul din Dubai, cel mai slab ritm de crestere din ultimul deceniu, insa isi pastreaza titlul de cel mai mare aeroport din lume

Aeroportul International din Dubai a inregistrat 89,1 milioane de pasageri in 2018, ratandu-si tinta pe care si-a propus-o, insa cu toate acestea a ramas cel mai mare aeroport international din lume, transmite Reuters, citat de Agerpres .

Proprietarii eMag si OLX cumpara cel mai mare portal de anunturi din Rusia

Grupul sud-african de e-comert si media Naspers, proprietarul eMag si OLX, va incheia un acord pentru preluarea integrala a portalului rusesc de anunturi Avito, cel mai mare din Rusia si al treilea cel mai mare din lume , dupa site-ul american Craiglist si platforma chineza 58. com.

PLASAMENTE ALTERNATIVE Mihail Kogalniceanu, cel mai mare colectionar de arta al romanilor

Acum 160 de ani, Alexandru Ioan Cuza, recent ales domnitor al Moldovei, patea acelasi lucru si la Bucuresti. Este una dintre acele actiuni geniale ale politicienilor romani care au facut Romania ce o mosteniram.

Aeroportul din Dubai - cel mai mare aeroport international din lume

Aeroportul International din Dubai a inregistrat 89,1 milioane de pasageri, in 2018.

Radu Tudor. Cel mai trist moment din cariera de jurnalist

Pe 31 martie 1995, a avut loc cel mai mare accident aviatic din Romania. O aeronava cu destinatia Bruxelles, la bordul careia se aflau 60 de persoane, s-a prabusit in apropierea localitatii Balotesti.

Cel mai nou cuplu din showbiz. El are 34 de ani, ea e cu 16 ani mai mare si o iubesc toti romanii (FOTO)

Cel mai nou cuplu din showbiz face furori in toata lumea. Este vorba despre faimoasa Celine Dion. La 3 ani de la moartea sotului sau, Renee Angelil, a iesit soarele pe strada cantaretei. Aceasta s-a.

Peste 65.000 de lei stransi la evenimentul caritabil pentru Vladut: racheta Simonei Halep, adjudecata pentru cea mai mare suma. Andra a cantat, dar a si licitat

La concertul si licitatia caritabile impreuna pentru Vladut s-au strans peste 65. 000 de lei pentru Vladut Circiu, un baietel de doar 6 ani care lupta cu o boala crunta, iar viata lui depinde de o operatie si un tratament in strainatate. Cel mai licitat obiect a fost racheta Simonei Halep.

Orasul din Romania situat la cea mai mare altitudine

Cu totii am trecut macar o data prin Predeal, insa multi nu am stiut ca acesta este orasul aflat la cea mai mare altitudine din Romania. Celebrul oras statiune este cunoscut pentru partiile de schi, printre cele mai bune, mai ales cea de la Clabucet si de zecile de trasee care se pot face vara.

ARIR: Investitorii institutionali comunica cel mai des cu societatile listate prin intermediul evenimentelor dedicate

Companiile listate la BVB sunt foarte receptive la solicitarile investitorilor institutionali, conform unui studiu realizat de Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania ARIR). Potrivit acestuia, investitorii institutionali comunica cel mai des cu companiile listate prin intermediul evenimentelor dedicate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )