Libnet.ro
UNICEF

01:05

Australia: Autoritatile investigheaza mai multe pachete suspecte trimise la consulate

Adevărul Adevărul,
Australia: Autoritatile investigheaza mai multe pachete suspecte trimise la consulate

Autoritatile australiene investigheaza mai multe pachete suspecte trmimise la mai multe ambasade si consulate straine din orasele Canberra si Melbourne, au anuntat reprezentantii politiei, citati de BBC. continuă pe Adevărul

Joburi in strainatate pentru romani. Cele mai multe sunt in Spania, Marea Britanie si Germania

Romanii care isi cauta un loc de munca in strainatate au de ales din cele peste 1. 500 de joburi vacante in Spatiul Economic European. Cele mai multe locuri de munca sunt in Spania, Marea Britanie si Germania.

Romanii au luat cu asalt ghiseele. Cozi interminabile, la plata taxelor si impozitelor in mai multe orase

Cozi s-au format la plata taxelor si impozitelor in mai multe orase din tara. La Galati, multi oameni s-au asezat la coada noaptea, in timp ce la Suceava primul care si-a platit obligatiile fiscale a fost pr.

PRAPADUL ALB a acoperit mai multe sosele din Romania! Patru drumuri nationale raman inchise... Vezi care e situatia pe drumurile tale

Soselele din centrul tarii au fost acoperite de ninsoare, astfel ca soferii de mai multe drumuri nationale din Brasov, Sibiu si Craiova au fost nevoiti sa conduca cu prudenta, relateaza.

Ucraina: Mai multe zboruri au suferit ntrzieri pe aeroportul din Lvov dupa ce un avion a derapat pe pista

Un avion de pasageri al companiei Turkish Airlines a derapat, duminica dimineata, pe pista Aeroportului international Lvov din vestul Ucrainei, insa nimeni nu a fost ranit, dar mai multe zboruri ce trebuiau sa decoleze sau sa aterizeze aici au inregistrat intarzieri semnificative, informeaza postul Euronews, citat de Mediafax.

Si-a omorat sotia cu mai multe lovituri de cutit. Ce risca daca va fi gasit vinovat

Procurorii au avut nevoie de mai putin de o luna pentru a finaliza cercetarile si a-l trimite in judecata pe agresor.

AJOFM Ialomita: 5,35%, rata somajului in noiembrie 2018. Cele mai multe persoane fara slujba sunt din mediul rural

La sfarsitul lunii noimebrie 2018, in evidentele Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Ialomita erau inregistrati 5. 063 someri din care 2. 175 femei), rata somajului fiind de 5,35%, cu 0,08% mai mare decat in luna precedenta.

Romania: tara in care tot mai multe adolescente devin mame.Cate nasteri s-au inregistrat in cazul fetelor mai mici de 19 ani

Aproape 19. 000 fete cu varsta sub 19 ani au devenit mame in Romania in 2017. Asa arata cele mai recente statistici furnizate de Institutul National de Statistica INS).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )