Libnet.ro
UNICEF

06:30

PRAPADUL ALB a acoperit mai multe sosele din Romania! Patru drumuri nationale raman inchise... Vezi care e situatia pe drumurile tale

B1 B1,
PRAPADUL ALB a acoperit mai multe sosele din Romania! Patru drumuri nationale raman inchise... Vezi care e situatia pe drumurile tale

Soselele din centrul tarii au fost acoperite de ninsoare, astfel ca soferii de mai multe drumuri nationale din Brasov, Sibiu si Craiova au fost nevoiti sa conduca cu prudenta, relateaza. continuă pe B1

Mai multe orase italiene ataca legea antiimigratie a lui Matteo Salvini

Mai multe primarii din Italia, cu cea din Palermo in frunte, refuza de aplice un decret-lege antiimigratie al ministrului de Interne Matteo Salvini, liderul extremei drepte italiene, apreciind ca este inuman si criminogen, relateaza AFP.

Business report: Romnia importa energie electrica la cel mai mare pret din regiune; Statele europene de unde au provenit cele mai multe alimente cu risc pentru populatie; Turistii straini, surprinsi de suma pe care au cheltuit-o n Romnia, de Revelion

Harta judetelor care atrag cei mai multi turisti. Unde s-au inregistrat cele mai mari cresteri. Cea mai mare crestere a numarului de turisti. Pretul aurului a atins cel mai inalt nivel din aprilie 2017. Cu cat se vinde gramul. Cotatiile publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR) arata o.

Ucraina: Mai multe zboruri au suferit ntrzieri pe aeroportul din Lvov dupa ce un avion a derapat pe pista

Un avion de pasageri al companiei Turkish Airlines a derapat, duminica dimineata, pe pista Aeroportului international Lvov din vestul Ucrainei, insa nimeni nu a fost ranit, dar mai multe zboruri ce trebuiau sa decoleze sau sa aterizeze aici au inregistrat intarzieri semnificative, informeaza postul Euronews, citat de Mediafax.

Atac armat la o sala de bowling din SUA. Trei persoane au murit si mai multe sunt ranite

Mai multe persoane au fost impuscate sambata, in timp ce se jucau la o sala de bowling din apropiere de Los Angeles. Politia din orasul Torrace, aflat in apropiere de Los Angeles, a transmis ca sunt.

SUA, LOS ANGELES: Schimb de focuri si mai multe victime

Un schimb de focuri s-a incheiat cu mai multe victime intr-o sala de bowling din apropiere de Los Angeles, a anuntat politia din California, citata de AFP.

Branzeturi periculoase in patiseriile si restaurantele din mai multe judete

Protectia Consumatorului a descoperit, in urma unor controale, ca mai multe preparate prezentate ca fiind pe baza de lapte, din peste 160 de patiserii, pizzerii si restaurante din sase judete, sunt de fapt falsuri. 12 localuri au fost inchise temporar si au fost emise amenzi in valoare de peste 700. 000 de lei, informeaza institutia.

Locul din Romania in care zapada masoara doi metri! Avertisment pentru turisti

Cel mai mare strat de zapada de la o statie meteo din Romania este cel masurat luni, la Balea Lac, in judetul Sibiu, la peste 2. 000 de metri altitudine in muntii Fagaras, potrivit Centrului Meteorologic.

Transportatorii rutieri din Romania vor participa pe 10 ianuarie la protestul organizat la Bruxelles, in fata Parlamentului European

Transportatorii rutieri din Romania participa alaturi de Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) la protestul organizat la Bruxelles pe 10 ianuarie, in fata Parlamentului European Piata Luxembourg, intre orele 08:00.

Be EU. Beneficiile programului Erasmus pentru studentii din Romania

Un europarlamentar a explicat la Be EU care sunt beneficiile programului Eramus Plus pentru studentii din Romania. in Romania, programul functioneaza de 21 de ani. La nivelul anului 2017 s-a facut un.

Guvernul a deschis la Trezorerie conturi speciale de economii pentru toti minorii din Romania

Toti minorii din Romania au, de la inceputul anului, conturi speciale la Trezorerie. Prin acest program, Guvernul a deschis un cont la Trezoreria Statului numit Contul individual de economii Junior Centenar,.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )