Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ucraina: Mai multe zboruri au suferit ntrzieri pe aeroportul din Lvov dupa ce un avion a derapat pe pista

Hotnews Hotnews,
 Ucraina: Mai multe zboruri au suferit ntrzieri pe aeroportul din Lvov dupa ce un avion a derapat pe pista

Un avion de pasageri al companiei Turkish Airlines a derapat, duminica dimineata, pe pista Aeroportului international Lvov din vestul Ucrainei, insa nimeni nu a fost ranit, dar mai multe zboruri ce trebuiau sa decoleze sau sa aterizeze aici au inregistrat intarzieri semnificative, informeaza postul Euronews, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Atac armat la o sala de bowling din SUA. Trei persoane au murit si mai multe sunt ranite

Mai multe persoane au fost impuscate sambata, in timp ce se jucau la o sala de bowling din apropiere de Los Angeles. Politia din orasul Torrace, aflat in apropiere de Los Angeles, a transmis ca sunt.

SUA, LOS ANGELES: Schimb de focuri si mai multe victime

Un schimb de focuri s-a incheiat cu mai multe victime intr-o sala de bowling din apropiere de Los Angeles, a anuntat politia din California, citata de AFP.

Branzeturi periculoase in patiseriile si restaurantele din mai multe judete

Protectia Consumatorului a descoperit, in urma unor controale, ca mai multe preparate prezentate ca fiind pe baza de lapte, din peste 160 de patiserii, pizzerii si restaurante din sase judete, sunt de fapt falsuri. 12 localuri au fost inchise temporar si au fost emise amenzi in valoare de peste 700. 000 de lei, informeaza institutia.

Mai multe orase italiene ataca legea antiimigratie a lui Matteo Salvini

Mai multe primarii din Italia, cu cea din Palermo in frunte, refuza de aplice un decret-lege antiimigratie al ministrului de Interne Matteo Salvini, liderul extremei drepte italiene, apreciind ca este inuman si criminogen, relateaza AFP.

China exporta masiv modelul sau de cenzura a online-ului - Tot mai multe tari blocheaza total accesul la internet

Tehnicile chineze de blocare a accesului la internet se raspandesc in tot mai multe tari, in special din Africa, autoritatile motivand ca este vorba de siguranta nationala si de oprirea propagarii dezinformarilor. Congo este cel mai nou exemplu, tara fiind fara acces la internet de cateva zile, in preajma unor alegeri controversate. Tot mai multe tari cumpara echipamente telecom chineze si la ele ajunge si know-how-ul de blocare a comunicatiilor.

Wayne Rooney, retinut pe aeroportul din Washington, pentru ca era n stare de ebrietate

Fotbalistul Wayne Rooney a fost retinut pe aeroportul Washington Dulles in stare de ebrietate si pus apoi in libertate dupa ce a platit o amenda de 25 de dolari, informeaza presa engleza citata de News. ro.

Romania: tara in care tot mai multe adolescente devin mame.Cate nasteri s-au inregistrat in cazul fetelor mai mici de 19 ani

Aproape 19. 000 fete cu varsta sub 19 ani au devenit mame in Romania in 2017. Asa arata cele mai recente statistici furnizate de Institutul National de Statistica INS).

Pe mai multe trasee din R.Moldova s-a format ghetus

Participantii la trafic sunt indemnati sa nu porneasca la drum daca nu au automobilele echipate corespunzator timpului de iarna, dar si sa respecte viteaza de deplasare. Atentionarea vine din partea Ministerul Economiei si Infrastructurii, care informeaza ca la prima ora a diminetii, traseele nationale sunt practicabile, se circula in conditii de iarna, insa pe unele portiuni s-a format ghetus, transmite IPN.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )