Libnet.ro
UNICEF

22:45

FOTO Simona Halep le-a aratat fanilor echipamentul Nike pe care-l va purta la Australian Open

Hotnews Hotnews,
 FOTO Simona Halep le-a aratat fanilor echipamentul Nike pe care-l va purta la Australian Open

Nu mai este mult timp si Simona Halep va debuta la Australian Open meciul cu Lizette Cabrera de luni va fi LiveText pe HotNews. ro). Ultima campioana de la Wimbledon le-a aratat fanilor echipamentul pus la dispozitie de Nike pentru Grand Slam-ul de la Melbourne. continuă pe Hotnews

Cati bani a castigat Simona Halep, de fapt, din tenis. Sumele sunt mult mai mici, s-a aflat adevarul

Despre cat castiga Simona Halep s-a tot scris, iar presa a vehiculat ca sportiva ar avea un venit imens. Acum, insa, s-a aflat adevarul. Care este situatia premiilor obtinute de sportiva? Cati bani a facut Simona Halep din tenis? Simona Halep era in vara anului trecut ocupanta locului patru in clasamentul sportivelor cu cele mai .

Simona Halep, gest minunat din Australia. Mesajul pentru un roman lovit de o boala grava

Prezenta la Australian Open, Simona Halep a postat un mesaj important pe contul sau de socializare. Ce a transmis sportiva unui roman lovit de o boala grava. Ce mesaj a postat Simona Halep Simona Halep este cu siguranta una dintre cele mai apreciate sportive ale momentului. Are numerosi fani in intreaga lume si se bucura .

Simona Halep Ekaterina Alexandrova se joaca vineri. Ce post tv difuzeaza partida

Simona Halep si Ekaterina Aleksandrova vor juca vineri, dupa ce meciul de joi a fost anulat din cauza unui caz de Covid-19 aparut. Ce post tv va transmite meciul? Simona Halep versus Ekaterina Aleksandrova Simona Halep 2 WTA, 29 de ani) va juca vineri contra sportivei din Rusia, Ekaterina Alexandrova 26 de ani, 33 WTA), .

Simona Halep, veste de ultima ora din Australia. in ce stare se afla jucatoarea

Simona Halep a facut primele declaratii dupa ce s-a accidentat la spate. Sportiva a spus ca a facut un nou tratament si ca se simte bine. in acelasi timp, sportiva a declarat ca nu este nimic periculos si ca s-a obisnuit cu durerile. in ce stare se afla Simona Halep, dupa accidentare Mi-a fost putin .

Simona Halep, umilita in Australia. Ce a patit romanca, este grav de tot

Simona Halep a fost eliminata de Ekaterina Alexandrova, scor 2-6, 1-6, in sferturile de finala de la Gippsland Trophy. infrangere in 60 de minute. Romanca a intampinat probleme medicale in meci si a cerut interventia trainer-ului. Simona Halep, eliminata de la Gippsland Trophy de Alexandrova. A cerut interventia trainer-ului in primul set Halep a inceput .

Digisport: Anuntul facut de Simona Halep, dupa problemele de la spate din meciul cu Alexandrova

Simona Halep 2 WTA) a sustinut o conferinta de presa cu cateva zile inainte de a lua startul la Australian Open. Halep a suferit un esec clar, vineri, contra rusoaicei Ekaterina Alexandrova, scor 2-6, 1-6, in sferturile de finala de la Gippsland Trophy, iar constanteanca a acuzat dureri la spate.

Simona Halep, invinsa de Ekaterina Alexandrova in sferturile Gippsland Trophy: Romanca a acuzat probleme medicale in timpul meciului (VIDEO)

Simona Halep, locul 2 WTA, a pierdut, vineri, meciul cu Ekaterina Alexandrova locul 33 WTA) in sferturile de finala ale Gippsland Trophy. Halep a fost invinsa de sportiva din Rusia cu scorul de 6-2, 6-1. Desi a.

VIDEO Simona Halep, invinsa categoric de Ekaterina Alexandrova (2-6, 1-6) A acuzat unele probleme medicale

Simona Halep a contat cu adevarat in meciul de vineri in primele doua game-uri: a facut break-ul si a condus cu 2-0. De la acel moment au aparut problemele: multe erori si dureri la spate ramane de vazut cat sunt de grave in realitate). Ekaterina Alexandrova si-a vazut linistita de recitalul ofensiv si a dus disputa intr-o singura directie. A fost 6-2, 6-1, dupa o partida care a durat doar 57 de minute Gippsland Trophy, sferturi). Saptamana viitoare, Simona va lua startul la Australian Open.

VIDEO Ashleigh Barty a castigat Yarra Valley Classic: Si-a marit avansul fata de Simona Halep

Ashleigh Barty a trecut de Garbine Muguruza, scor 7-63), 6-4, si a castigat turneul Yarra Valley Classic. Australianca a reusit astfel sa-si maresca avantajul din fruntea ierarhiei WTA, ea avand acum 1. 931 de puncte mai mult decat Simona Halep, a doua clasata.

S-a anuntat ora primului meci sustinut de Simona Halep la Australian Open

Simona Halep, finalista la Australian Open in 2018, debuteaza luni in primul Grand Slam al sezonului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,324 seconds )