Libnet.ro
UNICEF

21:30

S-a anuntat ora primului meci sustinut de Simona Halep la Australian Open

Online Sport Online Sport,
S-a anuntat ora primului meci sustinut de Simona Halep la Australian Open

Simona Halep, finalista la Australian Open in 2018, debuteaza luni in primul Grand Slam al sezonului. continuă pe Online Sport

Halep, detalii despre accidentarea de la spate: S-a anuntat ziua primului ei meci la Australian Open

Constanteanca de 29 de ani a fost eliminata de la Gipplsand Trophy, in sferturi, la capatul unei partide in care, din nou, durerile de la spate au lovit-o din plin.

VIDEO Simona Halep, in sferturi la Gippsland Trophy dupa o victorie in doua seturi (6-2, 6-4 vs Laura Siegemund)

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului Gippsland Trophy, dupa ce a invins-o pe Laura Siegemund 51 WTA), scor 6-2, 6-4. Halep a lansat foarte bine 86% cu primul serviciu), a facut mult mai putine erori nefortate decat adversara si a egalat situatia la nivelul confruntarilor directe 2-2), dupa un meci care a durat o ora si 33 de minute.

Simona Halep pierde primul meci din 2021. A acuzat probleme la spate

Jucatoarea Simona Halep s-a oprit in sferturile de finala ale turneului Gippsland Trophy de la Melbourne.

Digisport: Momentul in care Simona Halep a cedat in meciul cu Ekaterina Alexandrova si ce a scris WTA imediat dupa meci

Simona Halep a pierdut meciul cu Ekaterina Alexandrova, din sferturile Gippsland Trophy, scor 2-6, 1-6. Sportiva noastra incepuse perfect meciul, dar o accidentare la spate a facut ca ea sa nu mai joace la cel mai inalt nivel si sa fie, in cele din urma, eliminata.

Simona Halep, umilita in Australia. Ce a patit romanca, este grav de tot

Simona Halep a fost eliminata de Ekaterina Alexandrova, scor 2-6, 1-6, in sferturile de finala de la Gippsland Trophy. infrangere in 60 de minute. Romanca a intampinat probleme medicale in meci si a cerut interventia trainer-ului. Simona Halep, eliminata de la Gippsland Trophy de Alexandrova. A cerut interventia trainer-ului in primul set Halep a inceput .

Australian Open: Cu cine va juca Simona Halep in primul tur - Mihaela Buzarnescu, meci infernal cu Bianca Andreescu

Vineri a avut loc tragerea la sorti a tablourilor de simplu de la Australian Open, primul Grand Slam al sezonului din tenisul mondial. Simona Halep se va duela cu Lizette Cabrera beneficiara a unui wild card, locul 140 WTA). Cel mai greu meci il are, cel putin daca ne luam dupa numele adversarei, Mihaela Buzarnescu: o va intalni pe Bianca Andreescu.

Simona Halep, veste de ultima ora din Australia. in ce stare se afla jucatoarea

Simona Halep a facut primele declaratii dupa ce s-a accidentat la spate. Sportiva a spus ca a facut un nou tratament si ca se simte bine. in acelasi timp, sportiva a declarat ca nu este nimic periculos si ca s-a obisnuit cu durerile. in ce stare se afla Simona Halep, dupa accidentare Mi-a fost putin .

Digisport: Anuntul facut de Simona Halep, dupa problemele de la spate din meciul cu Alexandrova

Simona Halep 2 WTA) a sustinut o conferinta de presa cu cateva zile inainte de a lua startul la Australian Open. Halep a suferit un esec clar, vineri, contra rusoaicei Ekaterina Alexandrova, scor 2-6, 1-6, in sferturile de finala de la Gippsland Trophy, iar constanteanca a acuzat dureri la spate.

Ultima ora! Simona Halep intra in izolare, iar toate meciurile de joi au fost anulate. Ce se intampla inainte de Australian Open

Noua veste pentru fanii Simonei Halep! Cunoscuta sportiva intra in izolare, iar toate meciurile programate in cursul zilei de joi au fost anulate. Ce se intampla mai exact inainte de Australian Open? Ce se intampla inainte de Australian Open? Simona Halep intra in izolare Toate meciurile programate in cursul zilei de joi de la Australian .

Simona Halep, calificare fara emotii in sferturi la Melbourne. Irina Begu continua si ea dupa un meci nebun!

Pentru a doua oara in cariera Simona Halep a invins-o pe Laura Siegemund din Germania.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2255 seconds )