Libnet.ro
UNICEF

01:05

Australian Open: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in turul secund

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in turul secund

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in turul secund al probei de dublu de la Australian Open, dupa ce au trecut de cuplul format din Dominic Inglot Marea Britanie) si Aisam-Ul-Haq Qureshi Pakistan), scor 6-1, 3-6, 6-2. continuă pe Hotnews

Tecau si Roger au inceput cu dreptul la Australian Open

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au inceput cursa la Melbourne cu o victorie 6-1, 3-6, 6-2 in fata perechii formate din britanicul Dominic Inglot si pakistanezul Aisam-Ul-Haq Qureshi.

Sorana Cirstea, calificata in turul secund la Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea s-a calificat in runda a doua a turneului Australian Open,.

Australian Open: Patru romance vor evolua la dublu Tecau si Rojer, favoritii numarul 8 pe tabloul de dublu masculin

Perechea formata din tenismanul roman Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer a fost desemnata cap de serie numarul opt in proba masculina de dublu din cadrul turneului Australian Open, primul de Grand Slam al anului, care va debuta luni la Melbourne. La dublu feminin, Romania va avea patru reprezentante, toate in perechi diferite.

Perechea TecauRojer, debut cu dreptul la Australian Open

Perechea alcatuita din tenismanul roman Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat in .

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea la Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, s-a calificat in runda a doua a turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o, marti, la Melbourne, pe americanca Jennifer Brady, cu 7-5 5), 6-1.

Sorana Cirstea in turul 2 la Australian Open

Jucatoarea Sorana Cirstea s-a calificat, luni, in turul secund la Australian Open, turneul de Mare Slem gazduit de Melbourne.

Australian Open: Pliskova, Svitolina, Bencic si Kerber, in turul doi; Konta, Vondrousova si Anisimova, eliminate (Rezultatele zilei)

Printre jucatoarele care s-au calificat marti in turul al doilea de la Australian Open se gasesc nume importante precum Karolina Pliskova favorita 2), Simona Halep 4), Elina Svitolina 5), Belinda Bencic 6) sau Angelique Kerber 17). De pe lista capilor de serie au mai parasit prematur competitia Johanna Konta 12), Marketa Vondrousova 15, finalista la Roland Garros in 2019), Amanda Anisimova 21) si Anastasija Sevastova 31).

Novak Djokovici scrie o noua pagina de istorie, la Australian Open. Sarbul a cedat un set, dar a castigat meciul 900 din cariera de profesionist (VIDEO)

Novak Djokovici, al doilea tenismen al lumii, s-a calificat in turul II de la Australian Open, dupa ce l-a batut pe Jan-Lennard Struff, locul 37 ATP, in patru seturi, scor 7-6 6-2 2-6 6-1, la capatul a doua.

Australian Open: Novak Djokovic, Roger Federer si Stefanos Tsitsipas, in turul doi; Denis Shapovalov si Borna Coric, eliminati (Rezultatele zilei)

Prima zi de la Australian Open a adus si doua eliminari din randul capilor de serie de pe tabloul de simplu masculin. Canadianul Denis Shapovalov favorit 13) si croatul Borna Coric 25) au parasit primul Grand Slam al anului inca din runda inaugurala. in faza urmatoare s-au calificat nume importante precum Novak Djokovic, Roger Federer, Stefanos Tsitsipas, Matteo Berrettini sau Grigor Dimitrov.

Australian Open: Sorana Cirstea, in turul doi - Cu ce jucatoare de mare perspectiva va juca

Sorana Cirstea 74 WTA) s-a calificat, luni, in turul doi de la Australian Open, jucatoarea noastra reusind sa o invinga, scor 6-2, 7-65), pe Barbora Strycova Cehia, 34 WTA).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )