Libnet.ro
UNICEF

01:05

Novak Djokovici scrie o noua pagina de istorie, la Australian Open. Sarbul a cedat un set, dar a castigat meciul 900 din cariera de profesionist (VIDEO)

B1 B1,
Novak Djokovici scrie o noua pagina de istorie, la Australian Open. Sarbul a cedat un set, dar a castigat meciul 900 din cariera de profesionist (VIDEO)

Novak Djokovici, al doilea tenismen al lumii, s-a calificat in turul II de la Australian Open, dupa ce l-a batut pe Jan-Lennard Struff, locul 37 ATP, in patru seturi, scor 7-6 6-2 2-6 6-1, la capatul a doua. continuă pe B1

Cum se poate scrie istorie la Australian Open 2020. Cinci magnifici si recordurile pe care le pot stabili

Australian Open 2020 debuteaza in noaptea de duminica spre luni, iar starurile tenisului au o sansa importanta de a atinge borne importante la Melbourne. Evident, cei care au cele mai mari sanse de a-si trece in cont noi recorduri sunt Big 3 din tenisul masculin, in ordinea actuala din clasamentul mondial - Rafael Nadal, Novak Djokovic si Roger Federer.

Australian Open: Novak Djokovic, Roger Federer si Stefanos Tsitsipas, in turul doi; Denis Shapovalov si Borna Coric, eliminati (Rezultatele zilei)

Prima zi de la Australian Open a adus si doua eliminari din randul capilor de serie de pe tabloul de simplu masculin. Canadianul Denis Shapovalov favorit 13) si croatul Borna Coric 25) au parasit primul Grand Slam al anului inca din runda inaugurala. in faza urmatoare s-au calificat nume importante precum Novak Djokovic, Roger Federer, Stefanos Tsitsipas, Matteo Berrettini sau Grigor Dimitrov.

15 repere ale Australian Open-ului: numele initial, anul cu doua editii, recordul inimaginabil al lui Rosewell

Australian Open 2020 este la linia de start, cu Novak Djokovic si Naomi Osaka pregatiti sa inceapa cursa de aparare a trofeelor. Adevarul va propune o incursiune in istoria turneului de Mare Slem care, la inceputurile tenisului, era cel mai adesea boicotat de europeni si americani, care si-a schimbat data in calendar de mai multe ori, dar care a stabilit si cateva repere de-a dreptul incredibile.

Simona Halep, ipostaza inedita inainte de primul meci de la Australian Open. Fanii au reactionat imediat

Turneul de Grand Slam, Australian Open, a inceput si avem cateva surprize. Fostul numar 1 WTA, Simona Halep, inainte de primul meci, a avut timp si de putina relaxare. Simona Halep, ipostaza inedita inainte de primul meci de la Australian Open Cu mai putin de 24 de ore, inainte de startul la Australian Open 2020, .

Cine este Jennifer Brady, adversara Simonei Halep din turul 1 la Australian Open. Singura jucatoare care ar putea sa o elimine din turneu

Simona Halep joaca marti, 21 ianuarie, de la ora 10:00 in turul 1 la Australian open, primul Grand Slam al anului. Specialistii considera ca sportiva din Statele Unite ale Americii are mari sanse sa o elimine pe Halep, unii dintre ei mizand chiar pe victoria americancei. Jennifer Brady este adversara Simonei Halep din turul 1 .

Ora primului meci pentru Simona Halep la Australian Open

Desemnata cap de serie numarul 4, Simona Halep va intra in competitia de la Australian Open in cursul zilei de marti.

Sorana Cirstea in turul 2 la Australian Open

Jucatoarea Sorana Cirstea s-a calificat, luni, in turul secund la Australian Open, turneul de Mare Slem gazduit de Melbourne.

Monica Niculescu si-a aflat adversara de la Australian Open

Dupa trei tururi de calificare Monica Niculescu va juca pe tabloul principal de la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

Monica Niculescu s-a calificat pe tabloul principal de la Australian Open

Romania are acum patru jucatoare pe tabloul principal feminin de la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

Cine transmite la TV meciul Simonei Halep cu Jennifer Brady, din turul 1 la Australian Open

Simona Halep debuteaza marti, 21 ianuarie, la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, dupa ce la Adelaide s-a oprit in faza sferturilor de finala, fiind eliminata de Aryna Sabalenka. Numarul 3 WTA joaca in primul tur impotriva americancei Jeniffer Brady locul 49 WTA). Simona Halep Jennifer Brady, in primul tur la .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )