Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sorana Cirstea in turul 2 la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Sorana Cirstea in turul 2 la Australian Open

Jucatoarea Sorana Cirstea s-a calificat, luni, in turul secund la Australian Open, turneul de Mare Slem gazduit de Melbourne. continuă pe Online Sport

Australian Open: Sorana Cirstea, in turul doi - Cu ce jucatoare de mare perspectiva va juca

Sorana Cirstea 74 WTA) s-a calificat, luni, in turul doi de la Australian Open, jucatoarea noastra reusind sa o invinga, scor 6-2, 7-65), pe Barbora Strycova Cehia, 34 WTA).

Sorana Cirstea, calificata in turul secund la Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea s-a calificat in runda a doua a turneului Australian Open,.

Cine este Jennifer Brady, adversara Simonei Halep din turul 1 la Australian Open. Singura jucatoare care ar putea sa o elimine din turneu

Simona Halep joaca marti, 21 ianuarie, de la ora 10:00 in turul 1 la Australian open, primul Grand Slam al anului. Specialistii considera ca sportiva din Statele Unite ale Americii are mari sanse sa o elimine pe Halep, unii dintre ei mizand chiar pe victoria americancei. Jennifer Brady este adversara Simonei Halep din turul 1 .

Cine transmite la TV meciul Simonei Halep cu Jennifer Brady, din turul 1 la Australian Open

Simona Halep debuteaza marti, 21 ianuarie, la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, dupa ce la Adelaide s-a oprit in faza sferturilor de finala, fiind eliminata de Aryna Sabalenka. Numarul 3 WTA joaca in primul tur impotriva americancei Jeniffer Brady locul 49 WTA). Simona Halep Jennifer Brady, in primul tur la .

Cirstea livreaza prima surpriza la Australian Open 2020! Sorana e la a treia lovitura a carierei la Melbourne

Sorana Cirstea a debutat cu victorie la Australian Open 2020, reusind sa o invinga cu 6-2, 7-65) pe Barbora Strycova, cap de serie 32 la primul turneu de Mare Slem al anului. Romanca s-a calificat, astfel, in turul secund, acolo unde va infrunta invingatoarea celui mai intrigant meci al primei zile de intreceri de la Antipozi: Venus Williams 39 ani) sau Cori Gauff.

Sorana Cirstea, in programul primei zile la Australian Open. Meciurile zilei, cu Venus Williams - Cori Gauff cap de afis

Australian Open 2020 incepe in aceasta noapte, de la ora Romaniei 2. Sorana Cirstea este singura romanca programata sa intre pe teren, in jurul orei 3. 30, pentru duelul cu favorita 32 a tabloului, Barbora Strycova, pe Terenul 22, dupa incheierea partidei dintre iberica Paula Badosa si suedeza Johanna Larsson.

Australian Open: Sorana Cirstea va debuta luni

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul primei zile a Grand Slam-ului de la Melbourne, iar Sorana Cirstea este singura jucatoare din Romania care va evolua luni.

Australian Open: Novak Djokovic, Roger Federer si Stefanos Tsitsipas, in turul doi; Denis Shapovalov si Borna Coric, eliminati (Rezultatele zilei)

Prima zi de la Australian Open a adus si doua eliminari din randul capilor de serie de pe tabloul de simplu masculin. Canadianul Denis Shapovalov favorit 13) si croatul Borna Coric 25) au parasit primul Grand Slam al anului inca din runda inaugurala. in faza urmatoare s-au calificat nume importante precum Novak Djokovic, Roger Federer, Stefanos Tsitsipas, Matteo Berrettini sau Grigor Dimitrov.

Novak Djokovici scrie o noua pagina de istorie, la Australian Open. Sarbul a cedat un set, dar a castigat meciul 900 din cariera de profesionist (VIDEO)

Novak Djokovici, al doilea tenismen al lumii, s-a calificat in turul II de la Australian Open, dupa ce l-a batut pe Jan-Lennard Struff, locul 37 ATP, in patru seturi, scor 7-6 6-2 2-6 6-1, la capatul a doua.

Monica Niculescu s-a calificat pe tabloul principal de la Australian Open

Romania are acum patru jucatoare pe tabloul principal feminin de la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )