Libnet.ro
UNICEF

16:15

Australian Open: Jo-Wilfried Tsonga, eliminat in turul trei de Nick Kyrgios (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Jo-Wilfried Tsonga, eliminat in turul trei de Nick Kyrgios (Rezultatele zilei)

Cap de serie numarul 15, francezul Jo-Wilfried Tsonga a parasit Australian Open in runda a treia, fiind invins de australianul Nick Kyrgios favorit 17), dupa un meci de trei ore si 21 de minute. Favoritul gazdelor s-a impus in patru seturi, scor 7-65), 4-6, 7-66), 7-65). In optimi s-au mai calificat, printre altii, Rafael Nadal, Grigor Dimitrov sau Marin Cilic. continuă pe Hotnews

VIDEO Australian Open (m): Jo-Wilfried Tsonga, eliminat in turul trei de Nick Kyrgios (Rezultatele zilei)

Cap de serie numarul 15, francezul Jo-Wilfried Tsonga a parasit Australian Open in runda a treia, fiind invins de australianul Nick Kyrgios favorit 17), dupa un meci de trei ore si 21 de minute. Favoritul gazdelor s-a impus in patru seturi, scor 7-65), 4-6, 7-66), 7-65). In optimi s-au mai calificat, printre altii, Rafael Nadal, Grigor Dimitrov sau Marin Cilic. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de vineri de la Australian Open simplu masculin).

VIDEO Australian Open: Jo-Wilfried Tsonga, eliminat in turul trei de Nick Kyrgios (Rezultatele zilei)

Cap de serie numarul 15, francezul Jo-Wilfried Tsonga a parasit Australian Open in runda a treia, fiind invins de australianul Nick Kyrgios favorit 17), dupa un meci de trei ore si 21 de minute. Favoritul gazdelor s-a impus in patru seturi, scor 7-65), 4-6, 7-66), 7-65). In optimi s-au mai calificat, printre altii, Rafael Nadal, Grigor Dimitrov sau Marin Cilic.

VIDEO Australian Open: Jo-Wilfried Tsonga, calificare in turul trei dupa un meci maraton de cinci seturi cu Denis Shapovalov

Cap de serie numarul 15, Jo-Wilfried Tsonga a avut parte de o partida maraton impotriva lui Denis Shapovalov Canada, 51 ATP), fiind nevoie de cinci seturi pentru a putea fi stabilit un invingator. Dupa trei ore si 37 de minute, Tsonga s-a impus cu 7-5 in decisiv.

Australian Open. Irina Begu, invinsa in turul al doilea al competitiei

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a fost invinsa de croata Petra Martic cu 6-4, 7-6 3), miercuri, la Melbourne, intr-un meci din runda a doua a turneului Australian Open, al doilea de Mare Slem al anului, scrie Agerpres.

VIDEO Australian Open. Irina Begu, invinsa in turul al doilea al competitiei

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a fost invinsa de croata Petra Martic cu 6-4, 7-6 3), miercuri, la Melbourne, intr-un meci din runda a doua a turneului Australian Open, al doilea de Mare Slem al anului, scrie Agerpres.

VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, in turul trei - Meci captivant cu Leonardo Mayer

Rafael Nadal cap de serie numarul unu) s-a calificat in turul trei de la Australian Open, dupa un meci captivant cu Leonardo Mayer. De doua ore si 38 de minute a avut nevoie Rafa pentru a trece de luptatorul argentinian, scor 6-3, 6-4, 7-64).

Australian Open: Sorana Cirstea, in turul doi al competitiei de la Melbourne

Sorana Cirstea locul 36 WTA) a obtinut calificarea in turul doi de la Australian Open, dupa o victorie in trei seturi in fata jucatoarei Zarina Dias Kazahstan, locul 60 WTA), scor 5-7, 6-4, 6-3. Cirstea a avut nevoie de sapte mingi de meci pentru a se impune in fata adversarei sale.

VIDEO Australian Open: Sorana Cirstea, in turul doi al competitiei de la Melbourne

Sorana Cirstea locul 36 WTA) a obtinut calificarea in turul doi de la Australian Open, dupa o victorie in trei seturi in fata jucatoarei Zarina Diyas Kazahstan, locul 60 WTA), scor 5-7, 6-4, 6-3. Cirstea a avut nevoie de sapte mingi de meci pentru a se impune in fata adversarei sale.

Patru romance in turul doi la Australian Open. Programul meciurilor

Din cele sase jucatoare din Romania intrate in competitia de simplu de la Australian Open patru au trecut de pragul primului tur. Vedeti in aceasta pagina rezultatele de pana acum si programul meciurilor urmatoare pentru reprezentantele noastre.

Australian Open (f): Sorana Cirstea, eliminata in turul al doilea

Sorana Cirstea, locul 36 WTA, a fost invinsa, joi, cu scorul de 6-2, 6-4, de jucatoarea ceha Lucie Safarova, locul 29 WTA si cap de serie numarul 29, in turul al doilea al Australian Open, potrivit news. ro. Anul trecut, Sorana Cirstea a ajuns pana in optimi la Melbourne.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )