Libnet.ro
UNICEF

10:30

Australian Open. Irina Begu, invinsa in turul al doilea al competitiei

Hotnews Hotnews,
 Australian Open. Irina Begu, invinsa in turul al doilea al competitiei

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a fost invinsa de croata Petra Martic cu 6-4, 7-6 3), miercuri, la Melbourne, intr-un meci din runda a doua a turneului Australian Open, al doilea de Mare Slem al anului, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

VIDEO Australian Open. Irina Begu, invinsa in turul al doilea al competitiei

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a fost invinsa de croata Petra Martic cu 6-4, 7-6 3), miercuri, la Melbourne, intr-un meci din runda a doua a turneului Australian Open, al doilea de Mare Slem al anului, scrie Agerpres.

Australian Open. Irina Begu, calificata in turul al doilea al competitiei

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu s-a calificat, luni dimineata, in runda a doua a turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o, luni, pe rusoaica Ekaterina Makarova, cap de serie numarul 31, cu 3-6, 6-4, 8-6.

Australian Open: Irina Begu, in turul doi - Revenire superba dupa ce a fost condusa cu 6-3 si 4-0

Irina Camelia Begu 40 WTA) a avut parte de un meci interzis cardiacilor, jucatoarea noastra reusind sa o invinga pe Ekaterina Makarova Rusia - 33 WTA si cap de serie numarul 31), dupa ce la un moment dat era condusa cu 6-3 si 4-0. Irina merge in turul doi de la Australian Open, primul Grand Slam al anului.

MECI EXPLOZIV la Australian Open! Irina Begu a produs marea SURPRIZA

Dupa un meci exploziv care a durat aproape 3 ore, Irina Begu a produs marea surpriza la Australian Open. Ea s-a calificat luni dimineata in turul II la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian.

Irina Begu, invinsa in turul al doilea la Australian Open

Irina Begu a fost eliminata in turul al doilea la Australian Open, dupa ce croata Petra Matric a invins-o miercuri cu 6-4, 7-6 3). Begu 27 ani, 40 WTA), care trecuse in primul tur de o adve.

Patru romance in turul doi la Australian Open. Programul meciurilor

Din cele sase jucatoare din Romania intrate in competitia de simplu de la Australian Open patru au trecut de pragul primului tur. Vedeti in aceasta pagina rezultatele de pana acum si programul meciurilor urmatoare pentru reprezentantele noastre.

Australian Open: Monica Niculescu si Irina Begu, in turul al doilea la Melbourne

Monica Niculescu si Irina-Camelia Begu, favoritele numarul 10, au invins, miercuri, cu scorul de 6-7 6), 6-3, 6-2, perechea Mirjana Lucici-Baroni/Andrea Petkovic Croatia/Germania), calificanu-se in turul al doilea al Australian Open.

Begu se opreste in turul doi la Australian Open

Irina Begu n-a mai reusit meciul bun din prima runda, cand a eliminat-o pe Ekaterina Makarova dupa o revenire fabuloasa, si a cedat in fata croatei Petra Martic.

Australian Open: Sorana Cirstea, in turul doi al competitiei si in proba de dublu

Sorana Cirstea si brazilianca Beatriz Haddad Maia au invins, miercuri, cu scorul de 6-2, 6-2, perechea Veronika Kudermetova/Arina Sabalenka Rusia/Belarus), calificandu-se in turul al doilea al probei de dublu feminin de la Australian Open.

VIDEO Australian Open: Sorana Cirstea, in turul doi al competitiei de la Melbourne

Sorana Cirstea locul 36 WTA) a obtinut calificarea in turul doi de la Australian Open, dupa o victorie in trei seturi in fata jucatoarei Zarina Diyas Kazahstan, locul 60 WTA), scor 5-7, 6-4, 6-3. Cirstea a avut nevoie de sapte mingi de meci pentru a se impune in fata adversarei sale.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )