Libnet.ro
UNICEF

17:45

Australian Open: Maria Sharapova a primit un wild card din partea organizatorilor

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Maria Sharapova a primit un wild card din partea organizatorilor

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sharapova, aflata in prezent pe locul 147 WTA, a primit un wild card pentru tabloul principal al Australian Open, au anuntat organizatorii primului Grand Slam al anului, informeaza Reuters. continuă pe Hotnews

Australian Open nu este in pericol

In contextul incendiilor devastatoare din Australia s-a pus problema amanarii Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

Australian Open s-ar putea amana din cauza incendiilor. Novak Djokovic: Trebuie sa luam in calcul aceasta optiune. Reactia Simonei Halep

Ca urmare a incendiilor din ultimul timp, Australian Open 2020 s-ar putea amana din cauza norului de fum care s-a raspandit pe teritoriul tarii, Novak Djokovic pronantandu-se in acest caz.

Wild card primit de Maria Sharapova pentru Australian Open

Jucatoarea rusa Maria Sharapova a primit invitatie pentru cel dintai turneu de Mare Slem al anului.

VIDEO WTA Brisbane: Maria Sharapova, eliminata in turul intai de locul 53 WTA

Maria Sharapova 147 WTA) nu a stat prea mult la turneul WTA de la Brisbane, rusoaica fiind eliminata in turul intai de Jennifer Brady SUA, locul 53 WTA). Beneficiara a unui wild-card, Masha a cedat dupa un meci care a durat doua ore si 16 minute 6-3, 1-6, 6-73)).

Maria Sharapova va primi un wildcard pentru Australian Open

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sharapova, fosta numarul unu mondial, va primi un wildcard pentru a p.

De ce crede Maria Sharapova ca femeile sunt discriminate in tenisul mondial

A parasit rapid turneul de la Brisbane, acolo unde a fost invinsa in runda inaugurala de catre Jennifer Brady, dar infrangerea nu a lasat-o fara cuvinte. Maria Sharapova i-a criticat pe organizatorii competitiei australiene, despre care a spus ca sustin ceea ce se intampla oricum in tenisul mondial: discriminarea femeilor.

Maria Sharapova s-a batut singura la primul meci din 2020

Revenita in circuit la patru luni si jumatate distanta de la ultimul meci oficial, Maria Sharapova a pierdut in prima zi la Brisbane, Australia.

Solutie de rezerva pentru desfasurarea Australian Open

Organizatorii Australian Open dau asigurari ca editia din acest an se va desfasura indiferent de conditiile meteo exterioare.

Organizatorii Australian Open, anunt important dupa incendiile devastatoare. Ce se intampla cu turneul care ar trebui sa inceapa pe 20 ianuarie

Organizatorii de la Australian Open au facut un anunt important, cu doua saptamani inainte de startul competitiei. Presedintele Federatiei de Tenis din Australia nu crede ca turneul va fi afectat de norul de fum rezultat din incendiile de vegetatie. Organizatorii de la Australian Open nu cred ca turneul va fi afectat de incendiile de vegetatie .

Novak Djokovic propune amanarea Australian Open

Jucatorul sarb Novak Djokovic spune ca ar trebui luata in calcul amanarea Australian Open din cauza incendiilor de vegetatie din regiunea metropolei Melbourne.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )