Libnet.ro
UNICEF

01:05

Australian Open. Nadal l-a spulberat pe Tsitsipas si se califica in finala

Antena3 Antena3,
Australian Open. Nadal l-a spulberat pe Tsitsipas si se califica in finala

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, N. 2 mondial, s-a calificat joi in finala Australian Open dupa ce l-a surclasat pe tanarul grec Stefanos Tsitsipas 15 ATP) in trei seturi, 6-2, 6-4, 6-0, in mai putin de doua ore. continuă pe Antena3

Premiera in Romania: pariuri live speciale la Australian Open!

Semifinala de la Australian Open dintre Stefanos Tsitsipas si Rafael Nadal aduce o premiera in lumea pariurilor din Romania: Betano ofera, pe durata partidei, pariurile live ce sunt prezente, in general, doar inaintea jocului.

VIDEO Australian Open: Nu a fost loc de surprize - Petra Kvitova, n finala la Melbourne (7-6, 6-0 cu Danielle Collins)

Parcursul de vis al lui Danielle Collins la Australian Open s-a oprit in semifinale, faza a competitiei unde surprinzatoarea americanca a fost invinsa in doua seturi, scor 7-62), 6-0, de Petra Kvitova.

VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, n finala - Lectie de tenis cu Stefanos Tsitsipas; n asteptarea posibilului duel de vis cu Novak Djokovic

Rafael Nadal a fost o adevarata masina de jucat tenis contra promitatorului Stefanos Tsitsipas cel care il eliminase in optimi pe Roger Federer), spaniolul castigand de-o maniera categorica ceea ce se anunta o partida foarte interesanta: 6-2, 6-4, 6-0. Rafa ajunge pentru a cincea oara in finala de la Australian Open, Grand Slam pe care l-a castigat o singura data in cariera in 2009).

Australian Open: Rafael Nadal, n finala - Lectie de tenis cu Stefanos Tsitsipas; n asteptarea posibilului duel de vis cu Novak Djokovic

Rafael Nadal a fost o adevarata masina de jucat tenis contra promitatorului Stefanos Tstitsipas cel care il eliminase in optimi pe Roger Federer), spaniolul castigand de-o maniera categorica ceea ce se anunta o partida foarte interesanta: 6-2, 6-4, 6-0. Rafa ajunge pentru a cincea oara in finala de la Australian Open, Grand Slam pe care l-a castigat o singura data in cariera in 2009). Se actualizeaza.

Australian Open: Rafael Nadal, n semifinale la Melbourne - Duel de vis cu Stefanos Tsitsipas

Rafael Nadal s-a calificat in semifinalele de la Australian Open fara sa piarda macar un set, ibericul trecand in sferturi de Frances Tiafoe, scor 6-3, 6-4, 6-2. in penultimul act al primului Grand Slam al anului, Rafa va da peste Stefanos Tsitsipas, cel care a produs marea surpriza dupa ce l-a eliminat pe Roger Federer. Se actualizeaza.

VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, n semifinale la Melbourne - Duel al generatiilor cu Stefanos Tsitsipas

Rafael Nadal s-a calificat in semifinalele de la Australian Open fara sa piarda macar un set, ibericul trecand in sferturi de Frances Tiafoe, scor 6-3, 6-4, 6-2. in penultimul act al primului Grand Slam al anului, Rafa va da peste Stefanos Tsitsipas, cel care a produs marea surpriza dupa ce l-a eliminat pe Roger Federer.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de luni de la Australian Open

Marti s-au stabilit primele dueluri din semifinale la Australian Open, primul Grand Slam al anului. Danielle Collins se va confrunta pentru un loc in marea finala cu Petra Kvitova, care a eliminat-o din competitie pe australianca Ashleigh Barty, favorita publicului. La masculin, Stefanos Tsitsipas a trecut de Roberto Bautista Agut si il va intalni in penultimul act pe Rafael Nadal.

Stefanos Tsitsipas ajunge in semifinale la Australian Open

Grecul Stefanos Tsitsipas s-a calificat, marti, in careul de asi de la Australian Open, dupa o victorie obtinuta in fata spaniolului Roberto Bautista Agut.

VIDEO Australian Open: Continua visul lui Stefanos Tsitsipas - Grecul, n semifinale la Melbourne (victorie n patru seturi cu Roberto Bautista)

Parcursul de vis al lui Stefanos Tsitsipas continua la Melbourne, grecul reusind marti sa se califice in semifinalele de la Australian Open. Dupa un meci de lupta de trei ore si 15 minute cu Roberto Bautista Agut, Stefanos s-a impus in patru seturi, scor 7-5, 4-6, 6-4, 7-62).

VIDEO Grecul Tsitsipas scrie istorie la Australian Open! O noua victorie memorabila pentru pustiul de 20 de ani

Stefanos Tsitsipas este surpriza momentului in tenisul masculin mondial si dupa ce l-a eliminat pe Roger Federer a bifat un nou meci memorabil la Australian Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )