Libnet.ro
UNICEF

01:05

Australian Open: Organizatorii au anuntat cand va avea loc meciul Soranei Cirstea

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Organizatorii au anuntat cand va avea loc meciul Soranei Cirstea

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul de miercuri, zi in care va avea loc si meciul dintre Sorana Cirstea 74 WTA) si Cori Gauff 67 WTA). Prima confruntare dintre cele doua jucatoare se va disputa pe Melbourne Arena, nu mai devreme de ora 03:50 ora Romaniei). continuă pe Hotnews

Cine este urmatoarea adversara a Simonei Halep la Australian Open. Cand are loc meciul

Australian Open 2020 primul turneu de Grand Slam al anului si o competitie in care Simona Halep a ajuns pana in finala in 2018, cand a fost invinsa de Wozniacki. Cine este urmatoarea adversara a romancei si cand are loc meciul. Cine este urmatoarea adversara a Simonei Halep la Australian Open? Halep a aflat .

Cati bani poate incasa Simona Halep la Australian Open. Premii uriase puse in loc la primul turneu de Grand Slam al anului

Simona Halep debuteaza marti, 21 ianuarie, la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, dotat cu premii in valoare totala de 71 de milioane de dolari. in cazul in care sportiva din Constanta va reusi sa castige competitia, in cont ii va intra o suma uriasa. Simona Halep poate castiga premii uriase la .

Australian Open: Programul zilei a doua - Cand se va juca Simona Halep vs Jennifer Brady

Organizatorii de la Australian Open au anuntat deja programul zilei de marti, o zi in care va intra in scena si Simona Halep. Meciul fostei finaliste de la Melbourne cu Jennifer Brady va avea loc pe Margaret Court Arena, in sesiunea de seara.

Australian Open: Sorana Cirstea va debuta luni

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul primei zile a Grand Slam-ului de la Melbourne, iar Sorana Cirstea este singura jucatoare din Romania care va evolua luni.

SIMONA HALEP - JENNIFER BRADY - Australian Open: S-a stabilit ora la care Halep va debuta in primul Grand Slam al anului (FOTO)

SIMONA HALEP - JENNIFER BRADY - Australian Open. Organizatorii de la Australian Open au stabilit pentru marti, la ora 10:00, debutul Simonei Halep in primul tur al turneului de la Antipozi.

Novak Djokovici scrie o noua pagina de istorie, la Australian Open. Sarbul a cedat un set, dar a castigat meciul 900 din cariera de profesionist (VIDEO)

Novak Djokovici, al doilea tenismen al lumii, s-a calificat in turul II de la Australian Open, dupa ce l-a batut pe Jan-Lennard Struff, locul 37 ATP, in patru seturi, scor 7-6 6-2 2-6 6-1, la capatul a doua.

Declaratia care pune o tara intreaga pe jar. Simona Halep recunoaste ca o doare incheietura, dupa cazatura din primul set cu Brady de la Australian Open

Simona Halep, locul 3 WTA, a marturisit ca o doare putin incheietura, dupa meciul cu Jennifer Brady din primul tur de la Australian Open. in primul set, la scorul de 5-5, a treia tenismena a lumii.

Simona Halep incepe, marti, drumul spre al treilea trofeu de Mare Slem din cariera: Are o adversara infernala in primul tur de la Australian Open, care a facut deja doua victime de marca in 2020 (VIDEO)

Simona Halep, locul 3 in ierarhia mondiala WTA, isi incepe marti aventura de la Australian Open si o va infrunta in primul tur pe Jennifer Brady din SUA, 49 WTA. Meciul va avea loc dupa ora 10:00 si va fi tr.

Australian Open: Meciurile vor fi suspendate in cazul poluarii excesive a aerului

Organizatorii Australian Open, primul turneu de Grand Slam din acest an, ce va debuta luni, au anuntat, sambata, introducerea unui sistem de masurare a poluarii aerului care va antrena suspendarea meciurilor daca un anumit grad va fi atins, in timp ce Melbourne este afectat de incendiile care fac ravagii in sud-estul Australiei, informeaza AFP.

Cine transmite la TV meciul Simonei Halep cu Jennifer Brady, din turul 1 la Australian Open

Simona Halep debuteaza marti, 21 ianuarie, la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, dupa ce la Adelaide s-a oprit in faza sferturilor de finala, fiind eliminata de Aryna Sabalenka. Numarul 3 WTA joaca in primul tur impotriva americancei Jeniffer Brady locul 49 WTA). Simona Halep Jennifer Brady, in primul tur la .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )