Libnet.ro
UNICEF

16:45

Australian Open: Raluca Olaru, Mihaela Buzarnescu, Sorana Cirstea, Irina Begu si Monica Niculescu vor evolua si la dublu la Melbourne

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Raluca Olaru, Mihaela Buzarnescu, Sorana Cirstea, Irina Begu si Monica Niculescu vor evolua si la dublu la Melbourne

Raluca Olaru, Mihaela Buzarnescu, Sorana Cirstea, Irina Begu si Monica Niculescu vor evolua in proba feminina de dublu, la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. continuă pe Hotnews

Australian Open 2018: Irina Begu a fost eroina zilei. in scena intra Simona Halep, Sorana Cirstea si Ana Bogdan

Irina Begu a fost una dintre protagonistele primei zile de la Australian Open, revenind incredibil in meciul cu Ekaterina Makarova.

Niculescu, Begu, Buzarnescu si Copil joaca luni in primul tur la Australian Open. Programul partidelor

Monica Niculescu, Irina Begu, Mihaela Buzarnescu si Marius Copil vor juca, luni, in primul tur al Australian Open, conform programului anuntat de organizatori.

Australian Open: Copil, Begu, Buzarnescu si Niculescu vor juca in prima zi - Simona Halep in noaptea de luni spre marti

Organizatorii de la Australian Open au oferit primele informatii in legatura cu programul meciurilor de la editia din 2018, in prima zi duminica spre luni) urmand sa evolueze Marius Copil, Irina Begu, Mihaela Buzarnescu si Monica Niculescu. In ceea ce o priveste pe Simona Halep, ea va intra in scena in noaptea de luni spre marti.

LIVE Text Mihaela Buzarnescu vs Caroline Wozniacki (de la ora 10:00)

Ajunsa pana pe locul 44 WTA cel mai bun din cariera) dupa un inceput foarte bun de an, Mihaela Buzarnescu sustine un important test impotriva numarului doi mondial - Caroline Wozniacki. Meciul contand pentru turul intai de la Australian Open va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro de la ora 10:00.

LIVE Text Mihaela Buzarnescu vs Caroline Wozniacki 2-6, 1-2

Ajunsa pana pe locul 44 WTA cel mai bun din cariera) dupa un inceput foarte bun de an, Mihaela Buzarnescu sustine un important test impotriva numarului doi mondial - Caroline Wozniacki. Meciul contand pentru turul intai de la Australian Open este in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Clasamentul WTA: Simona Halep, lider inca doua saptamani; Mihaela Buzarnescu, cea mai buna clasare din cariera (locul 44)

WTA a dat publicitatii, duminica, ierarhia care va fi valabila timp de doua saptamani, pana la sfarsitul turneului de la Australian Open 15-28 ianuarie). Simona Halep va ajunge astfel la 16 saptamani consecutive in pozitia de lider mondial. Finalista la Hobart, Mihaela Buzarnescu a facut un salt de 13 pozitii, pana pe locul 44, aceasta fiind cea mai buna clasare din cariera.

Australian Open: Programul sportivilor romani in prima zi a competitiei de la Melbourne

Luni va debuta Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, Monica Niculescu, Irina-Camelia Begu, Mihaela Buzarnescu si Marius Copil urmand sa evolueze in primul tur al competitiei, conform programului anuntat de organizatori.

CTP, despre miracolul Mihaela Buzarnescu: S-a intamplat ceea ce Ion Tiriac ii cere Simonei Halep

Mihaela Buzarnescu este jucatoarea cu cea mai mare ascensiune in ultimul an, urcand in Top 50 WTA, dupa ce incepuse anul 2017 pe locul 540 in lume.

Mihaela Buzarnescu a pierdut prima finala WTA a carierei sale

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu a fost invinsa de belgianca Elise Mertens cu 6-1, 4-6, 6-3, sambata, in finala turneului WTA de la Hobart Australia), dotat cu premii.

VIDEO WTA Hobart: Mihaela Buzarnescu, invinsa in finala de Elise Mertens (scor 1-6, 6-4, 3-6)

Mihaela Buzarnescu locul 57 WTA) a ratat sansa de a-si trece in palmares primul sau trofeu WTA din cariera, dupa ce a fost invinsa de belgianca Elise Mertens 36 WTA), scor 1-6, 6-4, 3-6, in finala turneului de la Hobart.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )