Libnet.ro
UNICEF

22:15

LIVE Text Mihaela Buzarnescu vs Caroline Wozniacki (de la ora 10:00)

Hotnews Hotnews,
 LIVE Text Mihaela Buzarnescu vs Caroline Wozniacki (de la ora 10:00)

Ajunsa pana pe locul 44 WTA cel mai bun din cariera) dupa un inceput foarte bun de an, Mihaela Buzarnescu sustine un important test impotriva numarului doi mondial - Caroline Wozniacki. Meciul contand pentru turul intai de la Australian Open va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro de la ora 10:00. continuă pe Hotnews

LIVE Text Mihaela Buzarnescu vs Caroline Wozniacki 2-6, 1-2

Ajunsa pana pe locul 44 WTA cel mai bun din cariera) dupa un inceput foarte bun de an, Mihaela Buzarnescu sustine un important test impotriva numarului doi mondial - Caroline Wozniacki. Meciul contand pentru turul intai de la Australian Open este in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Australian Open: Mihaela Buzarnescu, invinsa de Caroline Wozniacki (2-6, 3-6)/ Coplesita de presiunea momentului

Mihaela Buzanescu a avut momente in care s-a ridicat la nivelul numarul doi mondial, insa este nevoie de mult mai multe meciuri la un astfel de nivel ridicat pentru ca numarul 44 WTA sa prinda experienta necesara. Fara sa faca ceva iesit din comun, Caroline Wozniacki a castigat in doua seturi 6-2, 6-3, dupa o ora si 11 minute) un meci in care a aratat inca o data ca detina o defensiva ermetica, bazata pe o conditie fizica de invidiat. Ajunsa in lumina reflectoarelor la 29 de ani, Mihaela ne-a demonstrat in ultimele luni are calitatile necesare sa conteze in TOP 50 WTA atata timp cat va fi ferita de accidentari si cat va creste la capitolul incredere in propriile forte. Se actualizeaza.

VIDEO Australian Open: Mihaela Buzarnescu, invinsa de Caroline Wozniacki (2-6, 3-6)/ Coplesita de presiunea momentului

Mihaela Buzanescu a avut momente in care s-a ridicat la nivelul numarul doi mondial, insa este nevoie de mult mai multe meciuri la un astfel de nivel ridicat pentru ca numarul 44 WTA sa prinda experienta necesara. Fara sa faca ceva iesit din comun, Caroline Wozniacki a castigat in doua seturi 6-2, 6-3, dupa o ora si 11 minute) un meci in care a aratat inca o data ca detina o defensiva ermetica, bazata pe o conditie fizica de invidiat. Ajunsa in lumina reflectoarelor la 29 de ani, Mihaela ne-a demonstrat in ultimele luni ca are calitatile necesare sa conteze in TOP 50 WTA, atata timp cat va fi ferita de accidentari si cat va creste la capitolul incredere in propriile forte.

Australian Open: Raluca Olaru, Mihaela Buzarnescu, Sorana Cirstea, Irina Begu si Monica Niculescu vor evolua si la dublu la Melbourne

Raluca Olaru, Mihaela Buzarnescu, Sorana Cirstea, Irina Begu si Monica Niculescu vor evolua in proba feminina de dublu, la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

Clasamentul WTA: Simona Halep, lider inca doua saptamani; Mihaela Buzarnescu, cea mai buna clasare din cariera (locul 44)

WTA a dat publicitatii, duminica, ierarhia care va fi valabila timp de doua saptamani, pana la sfarsitul turneului de la Australian Open 15-28 ianuarie). Simona Halep va ajunge astfel la 16 saptamani consecutive in pozitia de lider mondial. Finalista la Hobart, Mihaela Buzarnescu a facut un salt de 13 pozitii, pana pe locul 44, aceasta fiind cea mai buna clasare din cariera.

CTP, despre miracolul Mihaela Buzarnescu: S-a intamplat ceea ce Ion Tiriac ii cere Simonei Halep

Mihaela Buzarnescu este jucatoarea cu cea mai mare ascensiune in ultimul an, urcand in Top 50 WTA, dupa ce incepuse anul 2017 pe locul 540 in lume.

Mihaela Buzarnescu a pierdut prima finala WTA a carierei sale

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu a fost invinsa de belgianca Elise Mertens cu 6-1, 4-6, 6-3, sambata, in finala turneului WTA de la Hobart Australia), dotat cu premii.

WTA Hobart: Mihaela Buzarnescu, invinsa in finala de Elise Mertens (scor 1-6, 6-4, 3-6)

Mihaela Buzarnescu locul 57 WTA) a ratat sansa de a-si trece in palmares primul sau trofeu WTA din cariera, dupa ce a fost invinsa de belgianca Elise Mertens 36 WTA), scor 1-6, 6-4, 3-6, in finala turneului de la Hobart.

VIDEO WTA Hobart: Mihaela Buzarnescu, invinsa in finala de Elise Mertens (scor 1-6, 6-4, 3-6)

Mihaela Buzarnescu locul 57 WTA) a ratat sansa de a-si trece in palmares primul sau trofeu WTA din cariera, dupa ce a fost invinsa de belgianca Elise Mertens 36 WTA), scor 1-6, 6-4, 3-6, in finala turneului de la Hobart.

Mihaela Buzarnescu s-a calificat in finala turneului de la Hobart

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu s-a calificat, vineri, in finala turneului WTA de la Hobart Australia), dotat cu premii totale de 226. 750 dolari, dupa ce a invins-o in.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )