Libnet.ro
UNICEF

06:15

Australian Open: Simona Halep, Kiki Bertens si Angelique Kerber, in optimi Pliskova, Bencic si Svitolina, eliminate (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Simona Halep, Kiki Bertens si Angelique Kerber, in optimi Pliskova, Bencic si Svitolina, eliminate (Rezultatele zilei)

Olandeza Kiki Bertens favorita 9) s-a calificat in optimile de finala de la Australian Open, dupa ce a trecut de Zarina Diyas Kazakhstan, 73 WTA). Dintre favorite, Karolina Pliskova, Belinda Bencic si Elina Svitolina au parasit competitia, in timp ce Simona Halep si Angelique Kerber au trecut mai departe. continuă pe Hotnews

Simona Halep ajunge in turul 3 la Australian Open

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat in turul 3 de la Australian Open, joi, dupa un meci de doua seturi contra britanicei Harriet Dart, sportiva venita din calificari.

Simona Halep rasfatata de organizatorii Australian Open

Pentru al doilea meci consecutiv Simona Halep evita temperaturile ridicate din timpul zilei la Melbourne.

Simona Halep profita de eliminarea lui Naomi Osaka. Cum arata clasamentul WTA actualizat in timp real

Naomi Osaka, detinatoarea trofeului de la Australian Open, aluneca serios in clasamentul mondial dupa eliminarea suferita in turul 3.

VIDEO Australian Open: Simona Halep, in turul trei (6-2, 6-4 cu Harriet Dart) A inchis meciul la timp

Harriet Dart 173 WTA) a parut o prada usoara in mare parte a meciului, Simona ajungand in situatia de a conduce cu 6-2, 5-1. Eliberata de emotii, cu bratul mai relaxat si cu eliminarea in fata ochilor, britanica a produs cel mai bun tenis al ei. A revenit pana la 5-4, a pus presiune, a salvat trei mingi de meci si a determinat-o pe Halep sa-si intrebe loja: Ce sa fac?. Pana la urma, experienta superioara si-a spus cuvantul, iar Simona a inchis meciul exact inainte ca lucrurile sa se complice 6-2, 6-4, dupa o ora si 17 minute).

Simona Halep - Yulia Putintseva, Australian Open: Adversara din turul III al romancei are o reputatie din a provoca scandal pe terenul de tenis (FOTO, VIDEO)

Simona Halep - Yulia Putintseva, Australian Open. Simona Halep se va duela duminica, de la ora 3:30 in Romania, in turul trei al turneului de Grand Slam de la Australian Open cu kazaca Yulia Putinseva pentru un loc.

Simona Halep Harriet Dart, Australian Open: A fost stabilita ora de disputare a meciului din turul 2. Unde poate fi vazuta partida (FOTO, VIDEO)

Simona Halep Harriet Dart, Australian Open: Simona Halep o va infrunta in premiera pe Harriet Dart, in turul II de la Australian Open, joi dimineata, in conditiile in care britanica venita din calificari.

Australian Open: Cand se va juca meciul Simona Halep vs Yulia Putintseva

Finalista in 2018 la Australian Open, Simona Halep o va intalni in turul trei de la Melbourne pe Yulia Putintseva 38 WTA). Organizatorii australieni au anuntat ora la care va avea loc confruntarea se va disputa sambata, pe Rod Laver Arena).

O noua adversara in premiera pentru Simona Halep

Calificata in turul 3 la Australian Open, Simona Halep si-a aflat joi adversara pe care o va intalni pentru un loc in optimile de finala.

Se gandeste Simona Halep la un nou titlu de Mare Slem? Raspunsul ar fi grozav ne da sperante

Intrebata daca ia in calcul castigarea celui de-al treilea titlu de Mare Slem al carierei chiar la Australian Open, Simona Halep a oferit un raspuns care ii face pe fani sa viseze.

Halep merge in optimi la Australian Open

Simona Halep s-a calificat sambata dimineata in optimile de finala de la Australian Open si isi cunoaste deja adversara.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )