Libnet.ro
UNICEF

18:15

Se gandeste Simona Halep la un nou titlu de Mare Slem? Raspunsul ar fi grozav ne da sperante

Online Sport Online Sport,
Se gandeste Simona Halep la un nou titlu de Mare Slem? Raspunsul ar fi grozav ne da sperante

Intrebata daca ia in calcul castigarea celui de-al treilea titlu de Mare Slem al carierei chiar la Australian Open, Simona Halep a oferit un raspuns care ii face pe fani sa viseze. continuă pe Online Sport

Simona Halep incepe, marti, drumul spre al treilea trofeu de Mare Slem din cariera: Are o adversara infernala in primul tur de la Australian Open, care a facut deja doua victime de marca in 2020 (VIDEO)

Simona Halep, locul 3 in ierarhia mondiala WTA, isi incepe marti aventura de la Australian Open si o va infrunta in primul tur pe Jennifer Brady din SUA, 49 WTA. Meciul va avea loc dupa ora 10:00 si va fi tr.

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea la Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, s-a calificat in runda a doua a turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o, marti, la Melbourne, pe americanca Jennifer Brady, cu 7-5 5), 6-1.

Simona Halep - Jennifer Brady: Organizatorii au anuntat ora meciului

Partida Simona Halep - Jennifer Brady va deschide sesiunea de seara pe Margaret Court Arena in ziua a doua a primului turneu de Mare Slem al anului. Asta inseamna ca fanii tenisului din Romania vor putea urmari debutul Simonei la Australian Open 2020, marti dimineata, de la ora 10.

Simona Halep la Australian Open. INFOGRAFIC: Bornele romancei la Marele Slem de la Antipozi

Simona Halep 28 de ani, 3 WTA) a debutat la Australian Open 2020 cu un meci contra americancei Jennifer Brady 25 de ani, 49 WTA) in ceea ce va fi a zecea experienta a romancei pe tabloul principal al turneului de la Melbourne.

Simona Halep si-a aflat adversara din turul II de la Australian Open. Vom avea parte de un duel in premiera, joi dimineata

Simona Halep o va infrunta in premiera pe Harriet Dart, in turul II de la Australian Open, joi dimineata, in conditiile in care britanica venita din calificari a produs o mare surpriza si a eliminat-o pe.

Simona Halep s-a tinut de glume dupa primul meci la Australian Open

Luata la intreberi de fostul mare jucator spaniol Alex Corretja n. r. - reporter special pentru Eurosport), Simona Halep a avut ragaz sa-si afiseze zambetul larg.

Simona Halep sau Diavolul Tasmanian. Cum o vede Darren Cahill pe romanca, intr-un documentar

Regizorul Radu Muntean a filmat alaturi de Simona Halep primul documentar despre cariera sportivei. Filmarile au avut loc in Dubai, inainte de startul actualului sezon, iar primul trailer a fost deja postat de Simona pe retelele sociale. in acest documentar, antrenorul Darren Cahill o compara pe Simona cu Diavolul Tasmanian. Simona Halep va avea un .

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Harriet Dart, in turul 2 la Australian Open

Simona Halep locul 3 WTA) Harriet Dart locul 173 WTA) este duelul din turul 2 la Austrlian Open. Meciul este programat joi, 23 ianuarie, de la ora 10:00 si este transmis in direct de postul de televiziune Digi Sport, dar poate fi urmarit si online in format live stream. Simona Halep Harriet Dart, .

Simona Halep a castigat meciul cu Jennifer Brady. Prima reactie a lui CTP: Victorie obtinuta greu

Simona Halep tocmai a trecut in turul doi la Australian Open, dupa un meci disputat cu Jennifer Brady. Simona a salvat trei mingi de set in primul act si a reusit sa revina si sa castige in tie-break. A doua runda a intalnirii a fost crunta pentru americanca, aceasta nemaireusind sa obtina decat un singur .

Simona Halep a invins-o pe Jennifer Brady, in turul 1 la Australian Open. Ce probleme medicale a avut romancame medicale

Simona Halep Jennifer Brady Live Video, in turul 1 la Australian Open. Partida programata marti, 21 ianuarie, la ora 10:00, este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport, dar poat fi urmarita si online in format live stream. Va vom tine la curent cu toate detaliile importante legate de meci. UPDATE: Simona .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )