Libnet.ro
UNICEF

21:15

Simona Halep profita de eliminarea lui Naomi Osaka. Cum arata clasamentul WTA actualizat in timp real

Online Sport Online Sport,
Simona Halep profita de eliminarea lui Naomi Osaka. Cum arata clasamentul WTA actualizat in timp real

Naomi Osaka, detinatoarea trofeului de la Australian Open, aluneca serios in clasamentul mondial dupa eliminarea suferita in turul 3. continuă pe Online Sport

Naomi Osaka, dupa eliminarea de la Australian Open: Nu am mentalitate de campioana

Naomi Osaka, detinatoarea trofeului de la Australian Open, a parasit turneul inca din turul al treilea, fiind eliminata de Cori Gauff. Dupa infrangerea suferita in fata jucatoarei de 15 ani, japoneza a declarat ca inca nu are mentalitate de campioana.

Australian Open: Sofia Kenin, in optimi Naomi Osaka, Serena Wiliams si Madison Keys eliminate (Rezultatele zilei)

Americanca Sofia Kenin 15 WTA), favorita numarul 14, s-a calificat in optimile de finala de la Australian Open, dupa ce a invins-o pe chinezoaica Shuai Zhang 35 WTA). Ziua de vineri a fost insa una cu ghinion pentru Naomi Osaka campioana en-titre), Serena Wiliams, Madison Keys si Caroline Wozniacki, care au parasit turneul de la Melbourne inca din runda a treia.

Povestea continua - Coco Gauff (15 ani) a eliminat-o pe Naomi Osaka de la Australian Open

Ziua de vineri a fost una plina de surprize la Australian Open, o alta mare favorita la castigarea trofeului parasind prematur competitia. Naomi Osaka cap de serie numarul trei) a fost invinsa in doua seturi, scor 6-3, 6-4, de Coco Gauff, noua senzatie a tenisului feminin. in varsta de 15 ani, americanca a facut pasul spre optimi dupa un meci de doar o ora si 17 minute.

Australian Open: Ashleigh Barty, Naomi Osaka si Petra Kvitova continua competitia; Aryna Sabalenka si Petra Martic, eliminate (Rezultatele zilei)

Nici ziua de miercuri nu a fost lipsita de surprize pe tabloul de simplu feminin de la Australian Open. Aryna Sabalenka favorita 11) a fost eliminata de Carla Suarez-Navarro in primul tur, iar Petra Martic 13) s-a oprit in runda a doua. Marile favorite Ashleigh Barty 1), Naomi Osaka 3), Petra Kvitova 7) si Serena Williams 8) si-au asigurat calificarea in turul al treilea al Grand Slam-ului de la Melbourne.

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Harriet Dart, in turul 2 la Australian Open

Simona Halep locul 3 WTA) Harriet Dart locul 173 WTA) este duelul din turul 2 la Austrlian Open. Meciul este programat joi, 23 ianuarie, de la ora 10:00 si este transmis in direct de postul de televiziune Digi Sport, dar poate fi urmarit si online in format live stream. Simona Halep Harriet Dart, .

Cati bani a castigat Simona Halep dupa ce a invins-o pe Harriet Dart la Australian Open

Fostul lider WTA va evolua a sasea oara in turul al treilea la Melbourne cu Yulia Putintseva. Partida va avea loc sambata de la ora 04:00, ora Romaniei. Cati bani a castigat Simona Halep dupa ce a invins-o pe Harriet Dart la Australian Open Dupa victoria fara drept de apela sportivei noastre impotriva britanicei Harriet .

La ce ora si in ce zi se va juca meciul dintre Simona Halep si Yulia Putintseva, la Australian Open

Australian Open este in plina desfasurare, iar, pentru moment, parcursul Simonei Halep la acest turneu ese unul foarte bun. Este cotata ca una din favoritele la castigarea turneului de Grand Slam de anul acesta. La ce ora si in ce zi se va juca meciul dintre Simona Halep si Yulia Putintseva, la Australian Open Dupa .

Simona Halep a invins-o pe Harriet Dart si s-a calificat in turul III de la Australian Open. Britanica a avut o rabufnire neasteptata de orgoliu in actul secund

Simona Halep a invins-o pe Harriet Dart, 173 WTA, in turul II de la Australian Open, intr-o partida in care problema castigatoarei nu s-a pus nicio secunda. Simona Halep a pornit ca din tun in meci si a.

Simona Halep isi lanseaza parfum

Simona Halep intra in randul vedetelor care au colaborat cu diferite brand-uri in vederea lansarii unui parfum cu care se identifica. Iata aici cat va costa parfumul! .

Simona Halep a invins-o pe Harriet Dart si s-a calificat in turul 3 la Australian Open

Simona Halep Harriet Dart Live Video in turul 2 la Australian Open. Partida programata joi, 23 ianuarie, de la ora 10:00, este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport, dar poate fi urmarita si online in format live stream. Va vom tine la curent cu toate informatiile importante legate de meci.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )