Libnet.ro
UNICEF

09:15

Australian Open: Simona Halep, prima pe lista jucatoarelor direct acceptate pe tabloul principal - Alte 5 sportive din Romania se gasesc in aceeasi situatie

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Simona Halep, prima pe lista jucatoarelor direct acceptate pe tabloul principal - Alte 5 sportive din Romania se gasesc in aceeasi situatie

Miercuri, a fost anuntata lista jucatorilor si jucatoarelor direct acceptati la primul Grand Slam din 2018, Australian Open. Liderul WTA, Simona Halep, se afla in fruntea listei, pe care mai figureaza alte cinci romance: Sorana Cirstea, locul 37 WTA, Irina-Camelia Begu, locul 43 WTA, Mihaela Buzarnescu, locul 59 WTA, Monica Niculescu, locul 78 WTA, si Ana Bogdan, locul 105 WTA. continuă pe Hotnews

Atentie, Simona! Ce decizie a luat Serena Williams in legatura cu participarea la Australian Open

Simona Halep conduce lista tenismenelor care vor participa la Australian Open, primul Grand Slam al anului, care incepe la Melbourne pe 15 ianuarie.

Halep, in fruntea listei de intrare la Australian Open, pe care se mai afla alte 5 romance, plus Serena si Sarapova

Miercuri, a fost anuntata lista jucatorilor si jucatoarelor direct acceptati la primul Grand Slam din 2018, Australian Open.

Simona Halep a intrat, in premiera, in Top 300 cei mai bogati romani. La ce distanta se afla de Tiriac in clasament

La doar 26 de ani, Simona Halep a intrat in topul celor mai bogati romani. Aceasta a intrat pentru prima data in top 300, dupa un an 2017 formidabil. Ajunsa numarul 1 mondial, tenismena a ajuns.

Rafael Nadal: Nu sunt apt 100%, dar sper sa fiu pana la Australian Open

Retras de la Turneul Campionilor dupa primul meci disputat infrangere cu David Goffin), Rafael Nadal a precizat ca nu este la 100% din punct de vedere fizic, dar ca spera sa fie pana la startul Australian Open.

Directorul turneului de la Melbourne asigura: Serena Williams este pregatita pentru Australian Open

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, fost numar 1 mondial si care a nascut o fetita in acest an, este pregatita sa revina in activitate la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, a anuntat directorul turneului, Craig Tiley.

Simona Halep a publicat un filmulet incredibil. Cate jonglerii a facut intr-o singura tura - VIDEO

Simona Halep a schimbat pentru cateva minute mingea de tenis cu cea de fotbal. Simona a publicat un clip video pe Instagram si a impresionat cu aptitudinile sale. Jucatoarea de tenis a.

Clasamentul WTA: Simona Halep, lider pentru a noua saptamana consecutiva; Romania are 5 sportive in TOP 100

Simona Halep a bifat, luni, a noua saptamana consecutiva in fruntea ierarhiei WTA, jucatoarea noastra fiind urmata de Garbine Muguruza si Caroline Wozniacki. In TOP 100, Romania are cinci sportive: Halep, Cirstea, Begu, Buzarnescu si Niculescu.

FOTO Simona Halep, incantatoare la o gala desfasurata aseara la Palatul Parlamentului. Cum s-a imbracat liderul WTA si ce tenismen a avut alaturi

La capatul unui an incarcat de succese si performante, Simona Halep culege premiu dupa premiu pentru activitatea ei sportiva.

FOTO Simona Halep, omagiu inedit adus Regelui Mihai. Ce mesaj a transmis cea mai buna jucatoare de tenis din lume

Moartea Regeleui Mihai al Romaniei a intristat-o si pe Simona Halep, care inca se bucura de cateva zile de vacanta.

VIDEO Simona Halep, demonstratie de virtuozitate cu mingea de fotbal. Cate duble a reusit sa tina cea mai buna jucatoare de tenis a lumii

Simona Halep a inceput pregatirea fizica si deocamdata se pregateste la Bucuresti, beneficiind de conditiile excelente de la Stejarii Country Club.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )