Libnet.ro
UNICEF

10:00

FOTO Simona Halep, omagiu inedit adus Regelui Mihai. Ce mesaj a transmis cea mai buna jucatoare de tenis din lume

Adevărul Adevărul,
FOTO Simona Halep, omagiu inedit adus Regelui Mihai. Ce mesaj a transmis cea mai buna jucatoare de tenis din lume

Moartea Regeleui Mihai al Romaniei a intristat-o si pe Simona Halep, care inca se bucura de cateva zile de vacanta. continuă pe Adevărul

FOTO Simona Halep, incantatoare la o gala desfasurata aseara la Palatul Parlamentului. Cum s-a imbracat liderul WTA si ce tenismen a avut alaturi

La capatul unui an incarcat de succese si performante, Simona Halep culege premiu dupa premiu pentru activitatea ei sportiva.

Un jurnalist BBC a venit la Bucuresti pentru a-i aduce un ultim omagiu Regelui Mihai: L-am cunoscut. Am petrecut cu Alteta Sa...(VIDEO)

Regele Mihai I este omagiat de unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti BBC. Jurnalistul celei mai importante televiziuni din Marea Britanie, care in urma cu sase ani i-a luat un interviu Regelui Mihai la.

Filarmonica George Enescu va interpreta Recviemul, de Mozart, in memoria regelui Mihai I, pe 7 si 8 decembrie

Filarmonica Geroge Enescu va aduce un omagiu regelui Mihai I in cadrul concertelor din 7 si 8 decembrie si va interpreta Recviemul de Wolfgang Amadeus Mozart, care va constitui momentul funebru principal, inchinat trecerii la cele vesnice a regelui Mihai I.

Carte de condolente la Sala Unirii din Alba Iulia in memoria Regelui Mihai. Primarul Mircea Hava: Regele a plecat doar fizic dintre noi

O carte de condoleante a fost deschisa, joi, la Sala Unirii din Alba Iulia, in memoria Regelui Mihai. in aceasta pot scrie pana in data de 16 decembrie toti cei care vor sa-si ia ramas bun. Ulterior, cartea va fi inmanata Casei Regale in semn de omagiu.

Presedintele Comisiei Europene, la moartea Regelui Mihai: imi aduc aminte cu emotie de intalnirile noastre

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, spune ca a aflat cu profunda tristete vestea disparitiei Regelui Mihai I al Romaniei, pe care a avut deosebita sansa de a-l cunoaste si ca isi aduce aminte cu emotie de intalnirile cu Majestatea Sa, aducand un omagiu deosebit rolului sau in promovarea aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, prin turneul efectuat in capitalele europene in 1997.

Trupul Regelui Mihai va fi adus in tara pe data de 13 decembrie (surse)

Trupul Regelui Mihai va fi adus in tara pe data de 13 decembrie, au declarat pentru Agerpres surse oficiale. Miercuri va fi facut public, in detaliu, programul funeraliilor.

INEDIT Cum a reflectat New York Times momentul abdicarii Regelui Mihai

Ziarul New York Times publica stirea abdicarii Regelui Mihai pe data de 31 ianuarie 1947, a doua zi dupa eveniment, pe prima pagina. Este singura stire de prima pagina cu poza, marcand astfel importanta evenimentului. Ziarul consemneaza, sub semnatura corespondentului W. Lawrence, ca imediat dupa abdicare guvernul dominat de comunisti a proclamat o Republica Populara.

FOTO Fostul primar al Iasiului, Constantin Simirad, dupa moartea Regelui Mihai: Unii plang crocodileste

Cel mai longeviv primar al Iasiului, Constantin Simirad, a scris joi mesaj legat de moartea Regelui Mihai publicand si mai multe imagini din arhiva personala.

Moment emotionant la resedinta Regelui Mihai. Principesele Margareta si Sofia, cu lacrimi in ochi... (FOTO)

Membrii Familiei Regale au anuntat ca vor tine doliu timp de trei luni dupa moartea Regelui Mihai. Acest doliu se refera strict la prezenta in public a membrilor Familiei Regale, noteaza spynews. ro. La.

Ce au scris elvetienii din Aubonne in fata casei Regelui Mihai FOTO

Moartea Regelui Mihai nu a ramas fara ecou la Aubonne, in mica localitate din Elvetia. Iar in fata casei, autoritatile locale au postat un anunt sec, menit sa preintampine aglomeratia cr.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )