Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep se califica in turul 2 la Australian Open dupa o cazatura si trei mingi de set salvate

Online Sport Online Sport,
Simona Halep se califica in turul 2 la Australian Open dupa o cazatura si trei mingi de set salvate

Meci greu pentru Simona Halep in runda inaugurala la Australain Open, unde a intalnit-o pe americanca Jennifer Brady, a 49-a jucatoare a lumii. continuă pe Online Sport

Simona Halep, pregatita pentru Australian Open: imi doresc foarte mult sa castig, dar va fi foarte dificil

Simona Halep a sustinut o conferinta de presa, duminica, la Melbourne, inaintea debutului la Australian Open 2020, sportiva din Romania reiterandu-si dorinta de a castiga un nou titlu de Grand Slam, dupa cele de la Roland Garros si Wimbledon.

Victorie la pas pentru Simona Halep, in primul tur de la Australian Open. Dupa un prim set strans cu Jennifer Brady, a treia tenismena a lumii s-a dezlantuit in actul secund

Simona Halep a castigat partida cu Jennifer Brady, scor 7-6 6-1, din primul tur de la Australian Opensi o va infrunta, in faza urmatoare, pe castigatoarea duelului dintre Harriet Dart si Misaki.

SIMONA HALEP - JENNIFER BRADY - Australian Open: S-a stabilit ora la care Halep va debuta in primul Grand Slam al anului (FOTO)

SIMONA HALEP - JENNIFER BRADY - Australian Open. Organizatorii de la Australian Open au stabilit pentru marti, la ora 10:00, debutul Simonei Halep in primul tur al turneului de la Antipozi.

SIMONA HALEP - JENNIFER BRADY - Australian Open: Veste fabuloasa primita de Halep inainte de debutul la primul Grand Slam al anului

Simona Halep a urcat pe locul 3 in clasamentul WTA dat publicitatii, luni, chiar in ziua in care a debutat turneul de Grand Slam de la Australian Open.

Halep, debut spectaculos la Australian Open: Simona a facut un prim set formidabil si e in turul II

Simona Halep 3 WTA) s-a luptat admirabil, a salvat trei mingi de set, si a intors soarta unei partide in care, la un moment dat, Jennifer Brady 49 WTA) parea ca face legea pe teren.

Cine este Jennifer Brady, adversara Simonei Halep din turul 1 la Australian Open. Singura jucatoare care ar putea sa o elimine din turneu

Simona Halep joaca marti, 21 ianuarie, de la ora 10:00 in turul 1 la Australian open, primul Grand Slam al anului. Specialistii considera ca sportiva din Statele Unite ale Americii are mari sanse sa o elimine pe Halep, unii dintre ei mizand chiar pe victoria americancei. Jennifer Brady este adversara Simonei Halep din turul 1 .

Cand joaca Simona Halep primul meci la Australian Open

Simona Halep joaca marti, 21 ianuarie, primul meci la Australian Open. Numarul 4 WTA isi doreste sa castige turneul care se va desfasura in Melbourne, insa anunta ca nu ii va fi deloc usor, in conditiile in care orasul a fost afectat de incendiile din ultima vreme. Simona Halep Jennifer Brady, in turul 1 .

Australian Open: Simona Halep, in turul doi (7-6(5), 6-1 cu Jennifer Brady) Puternica mental

Nu a avut inceputul de meci pe care il astepta, dar a luptat pentru fiecare punct si a reusit gratie unui mental puternic sa anuleze trei sanse de set ale adversarei. Simona Halep s-a calificat in turul doi de la Australian Open dupa un meci intens jucat impotriva lui Jennifer Brady 7-65), 6-1). Prima mansa a fost cheia partidei, Halep aratand multa disponibilitate la efort. Confruntarea de pe Margaret Court Arena a durat o ora si 36 de minute.

Simona Halep a castigat meciul cu Jennifer Brady. Prima reactie a lui CTP: Victorie obtinuta greu

Simona Halep tocmai a trecut in turul doi la Australian Open, dupa un meci disputat cu Jennifer Brady. Simona a salvat trei mingi de set in primul act si a reusit sa revina si sa castige in tie-break. A doua runda a intalnirii a fost crunta pentru americanca, aceasta nemaireusind sa obtina decat un singur .

Ce scrie pe adidasii Simonei Halep. Detaliul surprins in primul meci de la Australian Open

Pentru Simona Halep debutul la Australian Open-ul de anul acesta a fost unul de bun augur. Sportiva romanca a debutat cu o victorie importanta, in primul tur de la Melbourne. Ce scrie pe adidasii Simonei Halep Dupa vacanta competitionala si cea de iarna Simona a impresionat pe terenul cu zgura de la Melbourne, castigand in .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )