Libnet.ro
UNICEF

05:45

Australian Open: Su-Wei Hsieh face inca o victima de lux - Agnieszka Radwanska (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Su-Wei Hsieh face inca o victima de lux - Agnieszka Radwanska (Rezultatele zilei)

Su-Wei Hsieh pare sa faca turneul carierei la Australian Open, jucatoarea de 32 de ani reusind sa trimita acasa inca un nume mare: Agnieszka Radwanska. Dupa ce in turul precedent o eliminase pe Garbine Muguruza favorita trei), Su a invins-o in doua seturi, scor 6-2, 7-5, si pe poloneza, reusind sa acceada in optimile competitiei de la Melbourne. continuă pe Hotnews

Australian Open: Su-Wei Hsieh face inca o victima de lux - Agnieszka Radwanska

Su-Wei Hsieh pare sa faca turneul carierei la Australian Open, jucatoarea de 32 de ani reusind sa trimita acasa inca un nume mare: Agnieszka Radwanska. Dupa ce in turul precedent o eliminase pe Garbine Muguruza favorita trei), Su a invins-o in doua seturi, scor 6-2, 7-5, si pe poloneza, reusind sa acceada in optimile competitiei de la Melbourne.

VIDEO Emotionant! Ana Bogdan a plans in hohote dupa cel mai bun rezultat din cariera. Va juca in turul III la Australian Open, dupa o revenire senzationala

Ana Bogdan face un turneu de Grand Slam remarcabil si a reusit sa treaca in turul III la Australian Open, dupa un joc dramatic.

O ucraineanca de 15 ani face senzatie la Australian Open. De la Hingis nu s-a mai vazut asa ceva

Marta Kostyuk este numele jucatoarei de doar 15 ani care a acces, miercuri, in turul al treilea la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului in tenisul mondial.

Halep a primit o veste excelenta: A scapat de inca o adversara periculoasa la Australian Open. Surpriza de proportii

Simona Halep a ajuns in optimile de la Australian Open 2018 si, la cum a aratat tabloul in momentul tragerii la sortii, ar fi putut da peste niste nume grele in semifinale. Trei dintre aceste jucatoare au fost insa deja eliminate.

Australian Open 2018: ziua marilor surprize, Muguruza si Konta sunt out! Duel de zile mari in runda a treia: Sarapova versus Kerber. Tabloul complet

A treia favorita a competitiei, Garbine Muguruza, a fost eliminata inca din turul al doilea de la Australian Open!.

Australian Open (f): Garbine Muguruza, Johanna Konta si Elena Vesnina, eliminate in turul al doilea (Rezultatele zilei)

A patra zi de la Australian Open a furnizat surprize uriase in randul capilor de serie de pe tabloul feminin de simplu, Garbine Muguruza favorita 3) si Johanna Konta favorita 9) fiind invinse inca din runda a doua. Au mai parasit competitia, printre altele, Anastasija Sevastova 14), Elena Vesnina 16) si Mirjana Lucic-Baroni 28).

LIVE Halep cu Davis in turul 3 la Australian Open (sambata, 2:00)

Simona Halep evolueaza in turul 3 la Australian Open, sambata noapte de la ora 2:00 a Romaniei n. r. - 11 la Melbourne) impotriva americancei Lauren Davis. Click pentru imagini video live .

Asa am trait Halep cu Davis in turul 3 la Australian Open. Un meci de aproape 4 ore!

Simona Halep a evoluat in turul 3 la Australian Open, sambata noapte de la ora 2:00 a Romaniei n. r. - 11 la Melbourne) impotriva americancei Lauren Davis. Un meci urias de aproape 4 ore, cu trei mingi de meci salvate de Halep. Click pentru imagini video live .

Dueluri romano-americane in turul 3 la Australian Open

Simona Halep si Ana Bogdan au ramas in competitia de simplu de la Australian Open si in turul 3 acestea vor avea de trecut doua obstacole din Statele Unite.

Australian Open: Eliminari soc pe tabolul feminin

Dupa nume mari au parasit tabolul feminin, joi dimineata, in turul 2 de la Australian Open. O singura fata serioasa a trecut.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )