Libnet.ro
UNICEF

05:00

LIVE Halep cu Davis in turul 3 la Australian Open (sambata, 2:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Halep cu Davis in turul 3 la Australian Open (sambata, 2:00)

Simona Halep evolueaza in turul 3 la Australian Open, sambata noapte de la ora 2:00 a Romaniei n. r. - 11 la Melbourne) impotriva americancei Lauren Davis. Click pentru imagini video live . continuă pe Online Sport

Asa am trait Halep cu Davis in turul 3 la Australian Open. Un meci de aproape 4 ore!

Simona Halep a evoluat in turul 3 la Australian Open, sambata noapte de la ora 2:00 a Romaniei n. r. - 11 la Melbourne) impotriva americancei Lauren Davis. Un meci urias de aproape 4 ore, cu trei mingi de meci salvate de Halep. Click pentru imagini video live .

LIVE Halep cu Bouchard in turul doi la Australian Open (joi, 10:00)

Simona Halep are parte de un test de foc, joi, in turul secund la Australian Open. Lidera mondiala o intalneste pe Eugenie Bouchard, jucatoare iesita din topul 100 mondial. Click pentru imagini video live .

LIVE Halep cu Bouchard in turul doi la Australian Open. 39 de grade la ora meciului!

Simona Halep are parte de un test de foc, joi, in turul secund la Australian Open. Lidera mondiala o intalneste pe Eugenie Bouchard, jucatoare iesita din topul 100 mondial. Click pentru imagini video live .

Dueluri romano-americane in turul 3 la Australian Open

Simona Halep si Ana Bogdan au ramas in competitia de simplu de la Australian Open si in turul 3 acestea vor avea de trecut doua obstacole din Statele Unite.

Cand trebuie sa joace Simona Halep cu Eugenie Bouchard. Programul zilei de joi, in care evolueaza si Sorana Cirstea si Ana Bogdan, in turul II la Australian Open

Dupa ce azi Irina Begu a fost eliminata din competitie, Romania a ramas cu trei jucatoare la Grand Slamul de la Melbourne.

O VESTE TRISTA pentru romani! Ce a decis Halep dupa ACCIDENTAREA de la Australian Open

Simona Halep a suferit marti o teribila accidentare la glezna stanga, in meciul cu Destanee Aiava din primul tur al Australian Open, fapt ce a pus in pericol parcursul sportivei in termenul de.

Australian Open. La ce ora joaca Simona Halep cu Lauren Davis

Australian Open. Simona Halep - Lauren Davis. Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 1 mondial, va evolua in noaptea de vineri spre sambata, la ora 02. 00, in turul al treilea la Australian Open, cu.

Australian Open (f): Lauren Davis, adversara Simonei Halep in turul al treilea, daca romanca va trece de Bouchard

Americanca Lauren Davis, locul 76 WTA, s-a calificat in turul al treilea al Australian Open si o va intalni pe Simona Halep, locul I WTA, daca romanca va trece de sportiva canadiana Eugenie Bouchard, locul 112 WTA, in mansa a doua, potrivit news. ro.

Australian Open: Partida dintre Simona Halep si Lauren Davis se va disputa sambata, de la ora 02.00

Pentru un loc in optimile turneului Australian Open, Simona Halep 1 WTA) se va duela cu americanca Lauren Davis 76 WTA). Partida dintre cele doua jucatoare se va disputa in noaptea de vineri spre sambata, de la ora 02. 00 ora Romaniei), pe arena Rod Laver.

Halep a demolat-o pe Eugenie Bouchard, la Australian Open. Pe cine va infrunta in turul 3

Simona Halep a invins-o pe Eugenie Bouchard cu scorul 6-2, 6-2 si s-a calificat in turul 3 la Australian Open. Romanca o va infrunta in turul 3 pe Lauren Davis 76 WTA), informeaza.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )